Ετοιμοπόλεμος ο Όσκαρ

Ετοιμοπόλεμος ο Όσκαρ

Στο ελάχιστο περιορίζονται τα προβλήματα του Ζοσέ Μουρίνιο ενόψει της αναχώρησης της αποστολής της Τσέλσι για το αυριανό ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν στην πρώτη πράξη της φάσης των 16 του Champions League.

Και τούτο γιατί ο Πορτογάλος τεχνικός είδε και τον Όσκαρ  να ξεπερνά το μικρό μυϊκό πρόβλημα πήρε κανονικά μέρος στη σημερινή, τελευταία προπόνηση της Τσέλσι ενόψει του πρώτου αγώνα με την πρωταθλήτρια Γαλλίας στη γαλλική πρωτεύουσα.
Στην προπόνηση στο «Cobham» το πρωί πήρε μέρος κανονικά και το νέο μεγάλο απόκτημα των «μπλε» του Λονδίνου  Χουάν Κουαρδάδο όσο και ο ηγέτης της Σσεσκ Φάμπρεγκας που επίσης ξεπέρασε τραυματισμό αλλά και ο σκόρερ Ντιέγκο Κόστα που είναι τιμωρημένος στο αγγλικό πρωτάθλημα και έτσι μοναδικός απών που θα απαρτίζουν την αποστολή επιβιβαστούν στο αεροπλάνο με προορισμό το Παρίσι θα είναι ο Τζον Όμπι Μίκελ  ο οποίος έκανε θεραπεία γι' ακόμα μια μέρα στο γόνατό του και δεν θ' ακολουθήσει τους υπόλοιπους για το ματς με την Παρί.



Ένας για όλους και όλοι για την W.I.N. Hellas
Ένας για όλους και όλοι για την W.I.N. Hellas
Πολωνικά ΜΜΕ: «Παναθηναϊκός για Σέχου»
Πολωνικά ΜΜΕ: «Παναθηναϊκός για Σέχου»
Έφυγε από τη ζωή ο πρώην προπονητής, Άγκε Χαρέιντε
Έφυγε από τη ζωή ο πρώην προπονητής, Άγκε Χαρέιντε
«Πόλεμος» στη EuroLeague: Καταγγέλλει τη Μακάμπι η Βαλένθια
«Πόλεμος» στη EuroLeague: Καταγγέλλει τη Μακάμπι η Βαλένθια
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved