Ρομπέρτο: «Έχουμε πλεονέκτημα»
Ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα στο αποψινό παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λόγω του «Γ. Καραϊσκάκης» σύμφωνα με τον Ρομπέρτο.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ισπανός γκολκίπερ στο «Skysports»:
«Ο Ολυμπιακός είναι δυνατός στην έδρα του και με την ατμόσφαιρα, έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα κόντρα στη Γιουνάιτεντ. Το κλειδί είναι όμως το τι θα κάνεις στο γήπεδο. «Έχουμε αναλύσει τις προηγούμενες εβδομάδες το πώς παίζει η αγγλική ομάδα και το κύριο σημείο είναι πως θα τους μπλοκάρουμε στο κέντρο και να κάνουμε ευκαιρίες. Κάθε γκολ είναι καθοριστικό σε αυτή τη φάση».
Για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Η Μάντσεστερ δεν είναι στα καλύτερα της φέτος, αλλά παραμένει μεγάλη ομάδα. Το ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολος γύρος. Για μένα είναι 50-50. Η ιστορία δεν επηρεάζει αυτούς τους αγώνες. Έχουμε την ευκαιρία να προκριθούμε στα προημιτελικά και είναι πρόκληση για εμάς. Η πίεση πάει σε αυτούς, αλλά πρέπει και εμείς να δώσουμε το 100% από το πρώτο λεπτό και είμαστε σίγουροι ότι έχουμε το πνεύμα για να κάνουμε ένα θρίαμβο».