Στέφενς: «Είμαστε απογοητευμένοι»

Στέφενς: «Είμαστε απογοητευμένοι»

Ο Χουμπ Στέφενς υποστήριξε πως η ομάδα του έχασε την πρόκριση με απογοητευτικό τρόπο, όμως, υπογράμμισε πως είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τον τρόπο που αγωνίστηκαν οι ποδοσφαιριστές του απέναντι στη Σάλκε.

«Σίγουρα ήταν απογοητευτικό το πώς έληξε το παιχνίδι. Θα πρέπει όμως να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για το πώς έπαιξαν. Μείναμε πίσω στο πρώτο ημίχρονο και έπρεπε να πάρουμε ρίσκο και το πληρώσαμε. Κάναμε όμως δύσκολη την ζωή Σάλκε. Μετά το 1-2 ανοιχθήκαμε και αφήσαμε χώρους στη Σάλκε, αλλά μετά το 2-2 είχαμε φάσεις για να πετύχουμε γκολ. Και πάλι όμως θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια», ήταν τα πρώτα λόγια του Ολλανδού τεχνικού του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Στέφενς στη συνέχεια, ρωτήθηκε για τη διαιτησία και τόνισε: «Καμιά φορά δεν είναι πλεονέκτημα να μιλάς την ίδια γλώσσα με τον διαιτητή. Για αυτό τον λόγο με έβγαλε ο διαιτητής από το παιχνίδι. Είναι κρίμα να μιλάμε διαιτητικές αποφάσεις. Είναι κρίμα επίσης ότι αυτό το παιχνίδι το είδαν περισσότεροι φίλαθλοι από τις τηλεοράσεις. Αυτό είναι το κρίμα. Είπα κάτι στα ολλανδικά και όπως είπα, δεν είναι πάντα πλεονέκτημα να μιλάς την ίδια γλώσσα με τον διαιτητή».

Οσο για τη συμμετοχή στο Europa League, ανέφερε: «Θα θέλαμε να πάμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαστε όμως ευχαριστημένοι που θα παίξουμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Είναι μία σημαντική διοργάνωση στην οποία μπορούμε να μάθουμε και να χτίσουμε. Η ομάδα μπορεί να μάθει πως είναι να παίζεις τρία παιχνίδια την εβδομάδα. Πολλά παιδιά δεν έχουν συνηθίσει να παίζουν σε αυτούς τους ρυθμούς και τώρα θα έχουν την ευκαιρία να συνηθίσουν».

Για το γιατί αντικατέστησε Αθανασιάδη και Σαλπιγγίδη, απάντησε: «Αυτοί οι παίκτες, ουσιαστικά δεν ήταν μόνο επιθετικοί. Έκαναν πολλή δουλειά στο κέντρο και κουράστηκαν. Η ομάδα έπρεπε να φρεσκαριστεί και αυτό έγινε με τους παίκτες που μπήκαν. Ο Αθανασιάδης είχε και έναν μικρό τραυματισμό, οπότε αυτός ήταν ένας επιπλέον λόγος για να βγει από το παιχνίδι».

Για το αν θα βοηθούσε η γεμάτη Τούμπα, υπογράμμισε: «Με υποθέσεις δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε. Το ξέραμε ότι πρέπει να παίξουμε χωρίς θεατές όχι μόνο αυτό το παιχνίδι, αλλά ένα ακόμη. Είναι μειονέκτημα για μας και πλεονέκτημα για τον αντίπαλο, αλλά έτσι πρέπει να γίνει».

Σε ερώτηση για το τι καθόρισε την πρόκριση, σχολίασε: «Τελικά είναι μικρές λεπτομέρειες που έκριναν τον αγώνα, Δεν θέλω να μείνω στη διαιτησία. Ενδεχομένως να έγινε πέναλτι στον Στοχ, δεν το είδα όμως από εκεί ψηλά. Πριν και μετά την φάση αυτή ο Στοχ είχε δύο ευκαιρίες για γκολ, που μπορούσε να αλλάξει τα πάντα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια και το γεγονός ότι έδειξαν πως μπορούσαν να συναγωνιστούν μία τόσο σπουδαία ομάδα όπως η Σάλκε».

Τέλος, για τα λάθη της άμυνάς του, ανέφερε: «Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παίζουμε με έναν αντίπαλο και στη συγκεκριμένη περίπτωση με την Σάλκε που έχει μία ποιότητα. Αναγκαστήκαμε να πάρουμε ένα ρίσκο, εκεί φαίνεται ότι ο αμυντικός εκτίθεται, αλλά δεν είναι έτσι. Το Σάββατο με τον Παναιτωλικό δεν παίξαμε καλά και για εκείνο το παιχνίδι δεν ήμουν ικανοποιημένος».



Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved