8ος Όμιλος: Αφεντικό οι «κόκκινοι διάβολοι»

8ος Όμιλος: Αφεντικό οι «κόκκινοι διάβολοι»

Το ντέρμπι του όγδοου ομίλου διεξάγεται στο «Ολντ Τράφορντ» εκεί όπου οι δύο θεωρητικά δυνατότερες ομάδες του γκρουπ διασταυρώνουν τα... ξίφη τους, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να υποδέχεται την Γαλατασαράι. Στην Πορτογαλία η Μπράγκα φιλοξενεί την Κλουζ του Καπετάνου.

Να δείξει πως είναι το αφεντικό του 8ου ομίλου θέλει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Γαλατασαράι. Η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είναι... γεννημένη για το Champions League και μετά την περσινή απογοητευτική χρονιά θέλει να υπενθυμίσει σε όλο το ποδοσφαιρικό κοινό τις ικανότητές της. Εβρά, Ρούνεϊ και Γιανγκ δεν θε είναι στη διάθεση του Σκοτσέζου τεχνικού.

Στην αντίπερα... όχθη, οι Τούρκοι παίζοντας πάντα με το μαχαίρι στα... δόντια, θα παίξουν το γνωστό παιχνίδι τους χωρίς άγχος και ίσως κάνουν την ζημία αν βρουν μπροστά τους μία... χαλαρή Γιουνάιτεντ. Στόχος της ομάδας του Φατίχ Τερίμ είναι να προκριθεί στην επόμενη φάση, καθώς είναι φαβορί σε σχέση με τις Μπράγκα και Κλουζ και για τον σημερινό αγώνα δε θα μπορεί να υπολογίζει μόνο τον Ουιφαλούζι.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Λίντεγκααρντ, Ράφαελ, Βίντιτς, Φέρντιναντ, Μπάτνερ, Σκόουλς, Κάρικ, Βαλέντσια, Καγκάβα, Νάνι, Φαν Πέρσι

Γαλατασαράι: Μουσλέρα, Έμπουε, Κρις, Κάια, Μπαλτά, Μέλο, Ινάν, Α. Γιλμάζ, Μπ. Γιλμάζ, Ελμάντερ, Αμράμπατ

Για την τρίτη θέση, ή μήπως όχι;

Μπράγκα και Κλουζ διασταυρώνουν τα... ξίφη τους στο άλλο ματς του όγδοου ομίλου με τους Πορτογάλους και τους Ρουμάνους να θεωρούνται οι δύο ομάδες που θα μοιραστούν τις θέσεις 3-4. Παρ' όλα αυτά, αν υπάρξει νικητής σήμερα θα θέσει αυτόματα υποψηφιότητα για την πρόκριση στην επόμενη φάση, ειδικά αν αυτή είναι η πιο επικίνδυνη Μπράγκα. Ο Ζοσέ Πεσέιρο δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, στο πρώτο ματς της καριέρας του απέναντι σε ρουμανική ομάδα!

Η Κλουζ θα κυνηγήσει την έκπληξη απέναντι στην πιο δυνατή Μπράγκα, έχοντας αρκετές απουσίες. Ντεάκ, Βας, Σαρέ και Μαφτέι είναι εκτός δράσης ενώ ο Ρόνι είναι τιμωρημένος. Οι Ρουμάνοι για ακόμα μία φορά θα βασιστούν στον Καπετάνο στον επιθετικό τομέα.

Μπράγκα: Μπέτο, Ντουγκλάο, Ισμαΐλι, Βινίσιους, Σαλίνο, Κουστόδιο, Βιάνα, Μοσορό, Έντερ, Άλαν, Μπαρμπόσα.

Κλουζ: Φελγκουέϊρας, Πίντο, Καντού, Ράντα, Καμόρα, Μπάστος, Γκοντεμέτσα, Μουρεσάν, Πέδρο, Καπετάνος, Σούγκου.



Πόλο: Η Προ Ρέκο αντίπαλος του Ολυμπιακού
Πόλο: Η Προ Ρέκο αντίπαλος του Ολυμπιακού
Θα κλείνουν τα σχολεία λόγω αφρικανικής σκόνης
Θα κλείνουν τα σχολεία λόγω αφρικανικής σκόνης
Μεταγραφές: Η Φιορεντίνα θέλει τον Μανδα, η Λάτσιο ζητάει 30.000.000 ευρώ!
Μεταγραφές: Η Φιορεντίνα θέλει τον Μανδα, η Λάτσιο ζητάει 30.000.000 ευρώ!
Φιορεντίνα: 18 διαφορετικοί σκόρερ!
Φιορεντίνα: 18 διαφορετικοί σκόρερ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved