Ρεαλιστής ο Στιούαρτ ΜακΚολ

Ρεαλιστής ο Στιούαρτ ΜακΚολ

Ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης εις βάρος του Παναθηναϊκού έχει η Μάδεργουελ σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο προπονητής της, Στιούαρτ ΜακΚολ, ο οποίος βέβαια τόνισε ότι «το ποδόσφαιρο είναι παράξενο παιχνίδι»...

Ο τεχνικός του σκοτσέζικου συλλόγου παραχώρησε την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν την αυριανή συνάντηση με τον Παναθηναϊκό. Και βέβαια δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι η Γουέλ διατηρεί ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα στο Φιρ Παρκ.  

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του ΜακΚολ:

Θεωρείτε πως έχετε ελπίδες πρόκρισης;

«Όχι. Θα είναι πολύ δύκολο. Σίγουρα θα θέλαμε να τα πάμε καλύτερα στο εντός έδρας παιχνίδι. Για να τα καταφέρουμε πρέπει να κάνουμε το καλύτερο και ο Παναθηναϊκός το χειρότερο. Από τη στιγμή που παίζουν δύο ομάδες, έχουμε ελπίδες… Και από τη στιγμή που έχουμε έστω και λίγες ελπίδες θα πρέπει να προσπαθήσουμε. Αν πετύχουμε ένα γκολ, τότε ποιος ξέρει… Όπως λέμε στην Βρετανία, το ποδόσφαιρο είναι ένα παράξενο παιχνίδι»

Από τους παίκτες του Παναθηναϊκού ποιος σας έκανε μεγαλύτερη εντύπωση;

«Ο Χριστοδουλόπουλος. Είδαμε δύο DVD πριν το παιχνίδι και σε αυτά έπαιζε καλά. Αλλά υπάρχει ο Σισοκό, ο Ζέκα… Ο Παναθηναϊκός είναι μία απειλή, ειδικά στην αντεπίθεση. Ξέραμε για την ικανότητά του στα στημένα, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να αντεπεξέλθουμε...»

Γνωρίζετε ότι οι καιρικές συνθήκες θα είναι ιδιαίτερες λόγω καύσωνα;

«Μετά το πρώτο παιχνίδι μας είχαν πει οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ότι θα έχει 40 βαθμούς. Ναι, γνωρίζουμε τις καιρικές συνθήκες… Έρχομαι μετά από χρόνια στην Αθήνα, είχα έρθει με την Ρέιντζερς για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Και τότε ο καιρός ήταν πολύ ζεστός».

Πόσο μακριά πιστεύετε ότι μπορεί να φτάσει ο Παναθηναϊκός;

«Είναι δύσκολο να κρίνεις από ένα παιχνίδι. Κατά την διάρκεια της σεζόν θα παίξει καλύτερα. Ειδικά με τις μεταγραφές που έχει κάνει, θα είναι καλύτερος…»

Ογιάμα: «Ανάλογη εμφάνιση, αλλά με... ευστοχία»

Τους παίκτες της Μάδεργουελ εκπροσώπησε ο Χένρικ Ογιάμα, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι για να έχει ελπίδα αντίδρασης και διεκδίκησης της πρόκρισης η Μάδεργουελ, θα πρέπει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα της δοθούν.  

«Στο πρώτο παιχνίδι παίξαμε καλά, αλλά δεν είχαμε καλό αποτέλεσμα. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που είχαμε, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό. Αύριο ευελπιστώ να παίξουμε το ίδιο καλά με το πρώτο ματς, αλλά να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες».



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved