ΜακΚολ: «Στο “σκοτάδι” με Παναθηναϊκό»

ΜακΚολ: «Στο “σκοτάδι” με Παναθηναϊκό»

Άγνωστη είναι στη Μάδεργουελ η αγωνιστική εικόνα που αναμένεται να παρουσιάσει ο Παναθηναϊκός στις δύο μεταξύ τους αναμετρήσεις για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, σύμφωνα με τον Στιούαρτ ΜακΚολ.

Ο Σκοτσέζος τεχνικός της αντιπάλου του «τριφυλλιού» μίλησε στον Τύπο της πατρίδας του και τόνισε πως δίνει μεγάλη σημασία στον πρώτο αγώνα που είναι εντός έδρας για την ομάδα του.

«Στόχος μας είναι να παραμείνουμε στο παιχνίδι της πρόκρισης κι εν όψει του επαναληπτικού, αλλά ξέρουμε πως αν θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση, θα πρέπει να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα στην έδρα μας», ήταν η αρχική τοποθέτηση του ΜακΚολ για να προσθέσε: «Κάποιοι λένε πως πρέπει να μπούμε προσεκτικά και να μην ανοιχτούμε για να μη δεχτούμε πολλά γκολ και αποκλειστούμε από το πρώτο παιχνίδι. Όμως αυτή είναι η ευκαιρία μας για ένα καλό αποτέλεσμα, το βράδυ της Τρίτης. Δεν θέλω να παίξουμε πολύ αμυντικά, έχουμε παίκτες που μπορούν να απειλήσουν».

Στη συνέχεια, δήλωσε: «Δεν θα παίξουμε αφελώς, αλλά θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε. Δεν έχουμε καταφέρει να παρακολουθήσουμε αρκετά τον Παναθηναϊκό και δεν ξέρουμε πώς θα εμφανιστούν. Πέρυσι έπαιζαν με έναν συγκεκριμένο τρόπο μέχρι ενός σημείου και μετά-λόγω του τραυματισμού του Λέτο-άλλαξαν. Εμείς πάντως θα πάμε για θετικό αποτέλεσμα. Θα δούμε και με τι προθέσεις θα παραταχθεί ο αντίπαλος: θα έρθουν με σκοπό να βάλουν ένα γρήγορο γκολ και μετά να κρατήσουν το αποτέλεσμα ή θα μείνουν πίσω για να δουν τι μπορούμε να κάνουμε εμείς; Είμαστε λίγο στο σκοτάδι. Μου αρέσει να είμαι καλά προετοιμασμένος, αλλά αυτή τη φορά δεν μπορούμε να είμαστε καλά διαβασμένοι».



Παναθηναϊκός: Ο λόγος που είναι εκτός αποστολής ο Σιώπης
Παναθηναϊκός: Ο λόγος που είναι εκτός αποστολής ο Σιώπης
Βικτόρια Πλζεν – Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα που επιλέγει ο Μπενίτεθ για το μεγάλο ματς
Βικτόρια Πλζεν – Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα που επιλέγει ο Μπενίτεθ για το μεγάλο ματς
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Την Παρασκευή τα εισιτήρια του ντέρμπι του Φαλήρου
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Την Παρασκευή τα εισιτήρια του ντέρμπι του Φαλήρου
Στίβος: Πένθος - Πέθανε ο Κώστας Γαντζίας, επί χρόνια εθνικός προπονητής
Στίβος: Πένθος - Πέθανε ο Κώστας Γαντζίας, επί χρόνια εθνικός προπονητής
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved