Μέρφι: «Δύσκολος αντίπαλος ο Παναθηναϊκός»

Μέρφι: «Δύσκολος αντίπαλος ο Παναθηναϊκός»

Τη δυναμική του Παναθηναϊκού αναγνωρίζει ο επιθετικός της αντιπάλου των «πρασίνων» στον Γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, Μάδεργουελ, Τζέιμι Μέρφι.

Ο 23χρονος άσος μίλησε σε σκοτσέζικο Μέσο για τις αναμετρήσεις με το «τριφύλλι», τονίζοντας πως πολλά θα κριθούν από το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι που γίνεται στο «Fir Park».

Αναλυτικά:

Για τη ζέστη που ενδέχεται να συναντήσει στην Αθήνα: «Είχε 42 βαθμοί στην Αλβανία με τη Φλαμουτάρι σε παιχνίδι που είχαμε παίξει για την Ευρώπη πριν την τρία χρόνια και είναι οι πιο θερμές συνθήκες κάτω από τις οποίες έχω αγωνιστεί. Δεν νομίζω ότι θα ξαναζήσω τέτοια ζέστη. Είχε τόση ζέστη που δεν μπορούσαμε ούτε στα αποδυτήρια να κάτσουμε πριν το παιχνίδι. Ήταν λες και βρισκόμασταν σε σάουνα. Στο ημίχρονο πήραμε σακούλες με παγάκια! Στην Αθήνα θα έχει ζέστη, όμως δεν νομίζω πως θα είναι όπως στην Αλβανία. Όταν αγωνίζεσαι σε ευρωπαϊκά ματς υπάρχουν πολλά εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσει και η ζέστη είναι μόνο ένα από αυτά. Θα πρέπει να προσαρμόσουμε το στυλ μας στο ματς που θα γίνει στην Ελλάδα. Δεν είναι καλό να κυνηγάμε σκιές σε τέτοια ζέστη. Είμαι βέβαιος ότι το τεχνικό επιτελείο θα έχει κάποιο πλάνο και θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό».

Για το ρόλο που θα παίξει η έδρα σε κάθε ματς: «Θα είναι δύσκολα εκεί και η ατμόσφαιρα από τους φιλάθλους είναι καυτή. Όμως θες να παίζεις σε τέτοια γήπεδα για αυτό είμαστε χαρούμενοι. Εξάλλου οι φίλαθλοι δεν παίζουν ποδόσφαιρο. Απλά πρέπει να συγκεντρωθούμε και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό ως ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι η έδρα μας, στο πρώτο παιχνίδι, θα είναι γεμάτη και ελπίζω να επωφεληθούμε από αυτό. Από οικονομικής πλευράς είναι καλό το γεγονός ότι παίζουμε το πρώτο ματς στην έδρα μας. Και ποιος ξέρει τι μπορεί να συμβεί. Νομίζω ότι στο «Fir Park» δεν μπορούν και πολλές ομάδες να τα βάλουν μαζί μας. Πρέπει να βγούμε να κάνουμε το ίδιο και σε ευρωπαϊκό αγώνα».

Για την πρόταση της Μπλάκπουλ που απέρριψε: «Τερματίσαμε τρίτοι με την Μάδεργουελ και αυτό δικαιολογεί την απόρριψη της πρότασης. Είναι μια ιστορική στιγμή για το σύλλογο να βρίσκεται στο Τσάμπιονς Λιγκ και ήθελα να είμαι μέρος αυτής».

Για την προετοιμασία ενόψει Παναθηναϊκού: «Ήμουν τυχερός που πέτυχα μερικά γκολ στην Ευρώπη (πρώτος σκόρερ όλων των εποχών για την Μάδεργουελ στην Ευρώπη) και ελπίζω να βάλω μερικά ακόμα. Θα είναι δύσκολο αλλά η λογική μου είναι ότι θα το προσπαθήσω. Πάντα πρέπει να βλέπεις ποιος παίζει σε αυτή τη θέση και ποιος είναι ο αντίπαλός σου. Θα δούμε βίντεο ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Στον Παναθηναϊκό έχουν αρκετούς παίκτες από την Εθνική ομάδα της Ελλάδας οπότε δεν έχουμε αυταπάτες. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολος αντίπαλος για αυτό πρέπει να κάνουμε πολύ καλή εμφάνιση στην έδρα μας».



Σοβαρά επεισόδια σε αγώνα μπάσκετ στην Καισαριανή
Σοβαρά επεισόδια σε αγώνα μπάσκετ στην Καισαριανή
Δώρο η φανέλα του Ναν σε πιτσιρικά που παρακαλούσε!
Δώρο η φανέλα του Ναν σε πιτσιρικά που παρακαλούσε!
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Έτοιμος για την πρόκληση ο Κόντης - «Μπορούμε να τα καταφέρουμε»
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Έτοιμος για την πρόκληση ο Κόντης - «Μπορούμε να τα καταφέρουμε»
Bundesliga: Το σήκωσε αήττητη η Λεβερκούζεν!
Bundesliga: Το σήκωσε αήττητη η Λεβερκούζεν!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved