Πήρε αυτό που άξιζε

Πήρε αυτό που άξιζε

Με τέρμα του Γκόμεζ στις καθυστερήσεις η Μπάγερν Μονάχου άλωσε το «Τζουζέπε Μεάτσα» παίρνοντας τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης.

Ο περσινός χαμένος τελικός του Champions League είχε αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια του στους ποδοσφαιριστές της Μπάγερν Μονάχου οι οποίοι έδειχναν με κάθε τρόπο ότι είχαν «πληγωθεί». Η κληρωτίδα του Champions League ωστόσο της έδωσε μία μεγάλη ευκαιρία να πάρουν ρεβάνς από την Ίντερ.

Για τους «16» της διοργάνωσης οι δύο ομάδες ξεκινούσαν την προσπάθειά τους με ξεκάθαρο φαβορί την Ίντερ, η οποία είχε το ψυχολογικό πλεονέκτημα. Ωστόσο το… κρύο αίμα των Γερμανών υπερίσχυσε και οι Βαυαροί έφυγαν από το «Τζουζέπε Μεάτσα» με το «χρυσό» υπέρ τους 1-0.

Σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ είχε τον έλεγχο και «πατούσε» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Μέχρι την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού η Μπάγερν Μονάχου είχε προειδοποιήσει δις τους «νερατζούρι», όταν αρχικά στο 24’ ο Ριμπερί με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Στην επανάληψη η Μπάγερν είχε και δεύτερο δοκάρι με τον Ρόμπεν στο 54’. Μετά το 70’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν πίσω για να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα και για αυτόν τον λόγο η Ίντερ πήρε τα ηνία της αναμέτρησης.

Ωστόσο σε μία αντεπίθεση της Μπάγερν ο Ρόμπεν έκανε το μαρκινό σουτ, με τον Ζούλιο Σέζαρ να μην αποκρούει σωστά και τον Γκόμεζ στην επαναφορά να δίνει την σπουδαία αυτή νίκη στην ομάδα του, χρίζοντάς την παράλληλα το φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης ΕΔΩ



Χρυσό παπούτσι: Στο Top-5 των κορυφαίων σκόρερ ο Βαγγέλης Παυλίδης
Χρυσό παπούτσι: Στο Top-5 των κορυφαίων σκόρερ ο Βαγγέλης Παυλίδης
Βόλος: «Τέλος» ο Πίντσι, κλείνει τον Ουρτάδο για την κορυφή της επίθεσης
Βόλος: «Τέλος» ο Πίντσι, κλείνει τον Ουρτάδο για την κορυφή της επίθεσης
ΑΕΛ: Ανακοίνωσε την απόκτηση κεντρικού αμυντικού από την Σεντ Ετιέν
ΑΕΛ: Ανακοίνωσε την απόκτηση κεντρικού αμυντικού από την Σεντ Ετιέν
Η αντοχή του οργανισμού στις «αναταράξεις», θα κρίνει το τέλος
Η αντοχή του οργανισμού στις «αναταράξεις», θα κρίνει το τέλος
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved