Ιμπαγάσα: «Μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Ιμπαγάσα: «Μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ σε κακό μομέντουμ σύμφωνα με τον Άριελ Ιμπαγάσα.

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός, σε δηλώσεις του στον «Πρωταθλητή» υποστήριξε πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δύσκολο έργο κόντρα στους «κανονιέρηδες» οι οποίοι έχουν αρχίσει και ανεβάζουν… στροφές.

«Είναι δύσκολο ματς. Από την κλήρωση ξέρεις ότι ένα παιχνίδι με την Άρσεναλ είναι τεράστιο εμπόδιο όχι μόνο για μας, αλλά για οποιαδήποτε ευρωπαϊκή ομάδα. Ειδικά στην Αγγλία είναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα. Το κακό για μας είναι ότι τους πετυχαίνουμε τώρα σε ένα μομέντουμ το οποίο είναι υπέρ τους», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος άσος.

Και συνέχισε: «Έχουν αρχίσει και ανεβαίνουν και αυτό δεν είναι καλό για τον Ολυμπιακό. Θα προτιμούσα να τους παίζαμε στην πρεμιέρα που δεν είχαν πιάσει ακόμα την καλή απόδοση που έπιασαν με την Μπόλτον».

Αναφορικά με την κατάσταση των Λονδρέζων, απάντησε: «Το είδα το παιχνίδι με την Μπόλτον στο βίντεο και χωρίς να εντυπωσιάσουν έδειξαν ότι βρίσκουν σιγά σιγά τον πραγματικό τους εαυτό. Έχουν σπουδαίους παίκτες και αν πιάσουν απόδοση μπορούν να κερδίσουν οποιονδήποτε αντίπαλο».

Τέλος για τις πιθανότητες που έχει ο Ολυμπιακός, ανέφερε: «Εμείς θα πάμε να τα δώσουμε όλα για να κυνηγήσουμε τις πιθανότητές μας για κάτι καλό. στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι αδύνατο. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις και αν έχουμε και λίγη τύχη πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».



ΟΦΗ: Συγχαρητήρια επιστολή από Γκαγκάτση για την κατάκτηση του Κυπέλλου
ΟΦΗ: Συγχαρητήρια επιστολή από Γκαγκάτση για την κατάκτηση του Κυπέλλου
ΠΑΟΚ: Με τον κόσμο στο πλευρό του για τη ρεβάνς με τη Μπιλμπάο
ΠΑΟΚ: Με τον κόσμο στο πλευρό του για τη ρεβάνς με τη Μπιλμπάο
Παναθηναϊκός: Σενάριο για τον διεθνή Περουβιανό, Χεσούς Καστίγιο
Παναθηναϊκός: Σενάριο για τον διεθνή Περουβιανό, Χεσούς Καστίγιο
Ολυμπιακός – Μονακό: Κόκκινο μπλουζάκι για κάθε φίλαθλο
Ολυμπιακός – Μονακό: Κόκκινο μπλουζάκι για κάθε φίλαθλο
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved