Tι σχέση έχει ο Slash των Guns N Roses με την «Barbie»

Tι σχέση έχει ο Slash των Guns N Roses με την «Barbie»

O Slash εξηγεί τι τον έκανε να πει το ναι στην μπαλάντα «I'm Just Ken» που τραγουδά ο Ράιαν Γκόσλινγκ στην ταινία «Barbie».

H ταινία Barbie με πρωταγωνιστές τους Μάργκο Ρόμπι και Ράιαν Γκόσλινγκ, συνεχίζει να σαρώνει το παγκόσμιο box office και το μόνο σίγουρο είναι ότι μέσα σε όλο αυτό τον ροζ -σαν τσιχλόφουσκα- κόσμο δεν περιμέναμε να δούμε το όνομα ενός μεγάλου ροκ σταρ, τον οποίο πρόσφατα αποθεώσαμε στη σκηνή του ΟΑΚΑ!

Ο λόγος για τον Slash τον θρυλικό κιθαρίστα των Guns N’ Roses ο οποίος έδωσε πόνο στην επική συναυλία του συγκροτήματος στην Αθήνα στις 22 Ιουλίου.

Σε συνέντευξη του στο Collider, ο Slash εξήγησε πώς εν τέλει συμμετείχε στη δημιουργία της power μπαλάντας «I'm Just Ken».

Όπως αποκάλυψε, ο ίδιος -όπως και όλοι εμείς- δεν είχε σκεφτεί ποτέ ότι θα γίνει μέρος της ταινίας Barbie με οποιονδήποτε τρόπο. Ταυτόχρονα, δήλωσε ότι κάνει «πολλά τρελά πράγματα», όμως το άτομο που έκανε τη διαφορά και τον διευκόλυνε να πει το ναι ήταν:

«Ο Μαρκ Ρόνσον ο οποίος είναι ο παραγωγός και νομίζω ότι έγραψε ολόκληρο το soundtrack, με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε αν θα έπαιζα σε κάτι που έκανε για την ταινία. Λατρεύω τον Μαρκ. Είναι υπέροχος τύπος. Είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος παραγωγός. Του είπα, "Στείλε μου να δω τι είναι". Έτσι, μου έστειλε ένα demo και είπα "Είναι ένα τραγούδι για τον Κεν", το οποίο είναι απλώς αστείο, από μόνο του. Του απάντησα πως "Εντάξει, ναι, μπορώ να κάνω κάτι με αυτό". Ήταν ένα session στο οποίο ο Μαρκ είχε μόλις ηχογραφήσει έναν βασικό σκελετό. Μου έστελνε πράγματα και ήμουν στο στούντιο, οπότε το έκανα και το έστειλα πίσω».

 

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr



Κόπα Άφρικα: H AIPS καταδίκασε τη συμπεριφορά δημοσιογράφων μετά τον τελικό
Κόπα Άφρικα: H AIPS καταδίκασε τη συμπεριφορά δημοσιογράφων μετά τον τελικό
Βόλος: Λύση συμβολαίου με Μάριο Σινανάι
Βόλος: Λύση συμβολαίου με Μάριο Σινανάι
Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλο: Η Ουγγαρία αντίπαλος της Εθνικής στον ημιτελικό!
Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλο: Η Ουγγαρία αντίπαλος της Εθνικής στον ημιτελικό!
Ολυμπιακός - Λεβερκούζεν: MVP ο Τζολάκης - «Θέλουμε πολύ να πάμε στην επόμενη φάση»
Ολυμπιακός - Λεβερκούζεν: MVP ο Τζολάκης - «Θέλουμε πολύ να πάμε στην επόμενη φάση»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved