MasterChef: Όταν ο Κοντιζάς έκανε τον Ιάπωνα τουρίστα σε σποτ - Το viral βίντεο

MasterChef: Όταν ο Κοντιζάς έκανε τον Ιάπωνα τουρίστα σε σποτ - Το viral βίντεο

MasterChef: Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που δείχνει τον Σωτήρη Κοντιζά σε ρόλο Ιάπωνα τουρίστα σε σποτ.

Ο Έλληνας σεφ είναι ένα από τα πιο διάσημα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, λόγω της συμμετοχής του ως κριτής στο διάσημο ριάλιτι μαγειρικής. Όμως, αυτή δεν ήταν η πρώτη του επαφή με τον τηλεοπτικό φακό, καθώς στο παρελθόν είχε πάρει μέρος σε διαφήμιση.

Το περίεργο δεν είναι η συμμετοχή του, αλλά ο ρόλος που είχε… ενσαρκώσει, καθώς έκανε τον Ιάπωνα τουρίστα, ο οποίος είχε αντιμετωπίσει από πρώτο… χέρι το κυκλοφοριακό πρόβλημα και το μποτιλιάρισμα από διπλοπαρκαρίσματα στην Πάτρα.

Το συγκεκριμένο βίντεο ήταν σποτ του Δήμου Πατρέων και το έφερε στην… επιφάνεια ο Σπύρος Μαθεόπουλος. Ο άνθρωπος που είχε σκηνοθετήσει το συγκεκριμένο διαφημιστικό. Μάλιστα, αποκάλυψε και μία άγνωστη ιστορία αναφορικά με τον ρόλο του Σωτήρη Κοντιζά, όταν αυτός μίλησε στα ιαπωνικά.

Σύμφωνα με το σενάριο, ο Ιάπωνας τουρίστας βρίσκεται μέσα σ’ ένα… χάος από αυτοκίνητα, την στιγμή που θέλει να πάρει το πλοίο από την αχαϊκή πρωτεύουσα. Όμως, η κατάσταση είναι τραγική. Τότε, γυρίζει και ρωτάει την γυναίκα του στα ιαπωνικά: «Τι ώρα φεύγει το πλοίο;», με την απάντηση να είναι… απολαυστική: «Πριν από ένα τέταρτο».

Μόνο που ουδείς γνωρίζει αν τελικά αυτό ήταν που ρώτησε ο Σωτήρης Κοντιζάς την συμπρωταγωνίστριά του, μια και σύμφωνα με τον σκηνοθέτη δεν ήξερε τι έλεγαν οι δύο πρωταγωνιστές.

«Να έχεις σκηνοθετήσει τον Κοντιζά και να μην το ξέρεις... Και τον έβλεπα φέτος στο παιχνίδι και έλεγα, βρε κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει... και θυμήθηκα: Καμπάνια Δ. Πατρέων από το 2007 (ή το 8;). Εν τω μεταξύ, ανάθεμα κι αν ήξερα τι έλεγαν στα γιαπωνέζικα, γιατί στην αρχή έλεγαν και δικά τους εκτός κειμένου και στη φούρια δεν είχα κρατήσει σημειώσεις, και τους υπότιτλους, τους είχα βάλει με μαντεψιές», έγραψε χαρακτηριστικά για το σποτ με τον κριτή του MasterChef.

Δείτε…



Ντεν Χάαγκ - Ολυμπιακός 2-3: Πετούσε «φωτιές» με Ελ Κααμπί αλλά χαλάρωσε υπερβολικά
Ντεν Χάαγκ - Ολυμπιακός 2-3: Πετούσε «φωτιές» με Ελ Κααμπί αλλά χαλάρωσε υπερβολικά
Παναθηναϊκός: Ανεβαίνει ο Σιώπης ενόψει Σαχτάρ
Παναθηναϊκός: Ανεβαίνει ο Σιώπης ενόψει Σαχτάρ
Κυριακή σε ρυθμούς ΤΖΟΚΕΡ - Απόψε στις 22:00 η κλήρωση για το mega τζακ ποτ των 19,3 εκατ. ευρώ
Κυριακή σε ρυθμούς ΤΖΟΚΕΡ - Απόψε στις 22:00 η κλήρωση για το mega τζακ ποτ των 19,3 εκατ. ευρώ
Προμηθέας: Απέκτησε τον Τσάμη για τρία χρόνια
Προμηθέας: Απέκτησε τον Τσάμη για τρία χρόνια
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved