Survivor: Αποκάλυψη! Το ψέμα Νίκου που έστειλε τη Χριστίνα στον τάκο - Δεν το είδε κανείς (pics+vid)

Survivor: Αποκάλυψη! Το ψέμα Νίκου που έστειλε τη Χριστίνα στον τάκο - Δεν το είδε κανείς (pics+vid)

Survivor: Ένα τρομερό ψέμα χρησιμοποίησε ο Νίκος Μπάρτζης προκειμένου να στείλει την Χριστίνα Κεφαλά στον τάκο και δεν το παρατήρησε κανένας.

Απίστευτα πράγματα έλαβαν χώρα στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor, αυτό της Τρίτης (23/03) όταν οι «Μπλε» κλήθηκαν να επιλέξουν τα επόμενα μέλη τους που θα ήταν υποψήφια προς αποχώρηση, μια και έχασαν και το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας. Ήδη η πρώτη υποψήφια ήταν γνωστή και ήταν η Άννα Μαρία Βέλλη, την στιγμή που ο Νίκος Μπάρτζης είχε κερδίσει την ατομική ασυλία και ήταν ασφαλής.

Παράλληλα, ο εν λόγω παίκτης είχε και μία… υποχρέωση, η οποία ήταν να υποδείξει τον επόμενο παίκτη από την ομάδα του για να τεθεί στην διαδικασία της αποχώρησης. Έτσι, μετά την… ανάδειξη του Τζέιμς Καφετζή από την διαδικασία της ψηφοφορίας των μελών των «Μπλε», ο λόγος πέρασε στο Νίκο Μπάρτζη, προκειμένου να ανακοινώσει τον… εκλεκτό του.

Ωστόσο, σ’ αυτό το σημείο ο Έλληνας αγρότης υπέπεσε σε μία… γκάφα, λέγοντας ένα μεγάλο ψέμα και στέλνοντας την Χριστίνα Κεφαλά στον τάκο, έχοντας ως στόχο να προστατεύσει τα δύο άλλα μέλη της ομάδας του, τα οποία είναι και οι πιο κοντινοί του στο Survivor. Την Άννα Μαρία Βέλλη και τον Τζέιμς Καφετζή, οι οποίοι είχαν αναδειχθεί από τις δύο… κάλπες στο συμβούλιο του νησιού.

Συγκεκριμένα, όπως υποστήριξε ο Νίκος Μπάρτζης κατά την διάρκεια της τοποθέτησής του για την επιλογή της Χριστίνας, οι λόγοι έχουν να κάνουν αρχικά με το αγωνιστικό και εν συνεχεία για την υγεία της συμπαίκτριάς του, η οποία είναι αναγκασμένη να φοράει ένα κολάρο. Αυτό αυτόματα την φέρνει εκτός αγωνισμάτων, άρα και διεκδίκησης επάθλων, τα οποία χρειάζονται οι δύο ομάδες για να τραφούν.

Ωστόσο, σχεδόν άμεσα υπέπεσε σε σφάλμα, καθώς η απόφασή του να επιλέξει την Χριστίνα Κεφαλά ως τρίτη υποψήφια για να αποχωρήσει από το παιχνίδι και να τεθεί απέναντι στους Τζέιμς και Άννας Μαρίας, αναίρεσε την ψήφο που είχε ρίξει νωρίτερα στην… κάλπη και είχε χρησιμοποιήσει την ίδια δικαιολογία.

Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, ο Νίκος Μπάρτζης, όπως και οι Άννα Μαρία και Τζέιμς υπέδειξαν υποψήφια προς αποχώρηση την Ελευθερία Ελευθερίου. Κυρίως για αγωνιστικούς λόγους, καθώς έχει φέρει τους λιγότερους πόντους στην ομάδα των «Μπλε». Όμως, λίγο αργότερα, από την στιγμή που η Κύπρια τραγουδίστρια δεν βγήκε υποψήφια, ο Νίκος δεν θέλησε να μείνει στην απόφασή του, αλλά άλλαξε… σκέψη και έθεσε υποψήφια την Χριστίνα.

Βέβαια, ο λόγος είναι καθαρά βάσει στρατηγικής, κάτι που δεν είναι… αρνητικό, μια και το Survivor είναι παιχνίδι επιβίωσης, ωστόσο η στάση του Νίκου Μπάρτζη προκάλεσε πολλά ερωτηματικά, μια και φοβήθηκε την… δύναμη της Ελευθερίας Ελευθερίου, σε σχέση μ’ αυτήν που έχει η Χριστίνα Κεφαλά.

Δείτε…



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved