ADMIRAL: Μας ευχαριστεί για τη μακροχρόνια στήριξη και το αποδεικνύει εμπράκτως

ADMIRAL: Μας ευχαριστεί για τη μακροχρόνια στήριξη και το αποδεικνύει εμπράκτως

Η Διεθνής Αθλητική Ε.Π.Ε. είναι η κορυφαία αλυσίδα αθλητικών ειδών που δραστηριοποιείται αδιάλειπτα από το 1977 και έχει στην κατοχή της τα σήματα των αγαπημένων μας brands, Admiral, KAPPA, Maui&Sons και STARTER.

Πρόκειται για μία αμιγώς ελληνική επιχείρηση με περισσότερους από 700 εργαζόμενους και 135 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και άλλες χώρες των Βαλκανίων. Χάρη στη δική μας στήριξη, η πορεία της παραμένει εδώ και χρόνια ανοδική, για αυτό δεν αρκείται μόνο σε ένα μεγάλο «ευχαριστώ», αλλά νιώθει την ανάγκη να μας αποδεικνύει την ευγνωμοσύνη της με τις πράξεις, αλλά και μέσα από το αθόρυβο κοινωφελές έργο της.

Μάλιστα, το ίδιο συνέβη και πριν από λίγες ημέρες στο Κωνσταντοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας (Αγία Όλγα). Πιο συγκεκριμένα, προχώρησε σε μία ενέργεια στήριξης του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού με αφορμή τη μεγάλη προσφορά τους στον συνάνθρωπο τις δύσκολες ώρες της πανδημίας, πραγματοποιώντας μία μεγάλη δωρεά από εκατό ζεύγη αθλητικών υποδημάτων. Ωστόσο, και για όλους εμάς που στηρίζουμε εδώ και χρόνια τη δική της προσπάθεια, ήρθε η ώρα για ένα ακόμη μεγάλο και έμπρακτο «ευχαριστώ»!

Ακριβώς για αυτό, οι νέες ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές κολεξιόν των αγαπημένων μας brands έφτασαν στα καταστήματα, διαθέτουν όπως πάντα κορυφαία ποιότητα και τις πιο προσιτές τιμές της αγοράς, περιλαμβάνοντας νέες προτάσεις και ιδέες που καλύπτουν όλη την οικογένεια. Μπορούμε να επισκεφθούμε το δίκτυο καταστημάτων σε όλη τη χώρα ή το Admiral Sports Shop, για να ανακαλύψουμε casual, αθλητικά ρούχα, είδη σπορ, αξεσουάρ άθλησης, αλλά και ειδικό εξοπλισμό για επαγγελματίες αθλητές. Επιπλέον, η Διεθνής Αθλητική Ε.Π.Ε. βρίσκεται χρόνια τώρα κοντά στον αθλητισμό, ντύνοντας  μεταξύ άλλων ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης, όπως ο Βραζιλιάνος Τζιοβάνι Σίλβα, αλλά και αρκετές ομάδες μεταξύ των οποίων και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός/PANATHINAIKOS FC.

Κλείνοντας, όπως επεσήμανε ο ιδρυτής και πρόεδρος της Διεθνούς Αθλητικής Ε.Π.Ε., Παναγιώτης Παναγάκος, «Έχουμε βιώσει και ζούμε ξανά τις συνέπειες του lockdown, όμως κάθε κατάστημά μας είναι ένα κομμάτι της τοπικής κοινωνίας και νιώθουμε ότι στα δύσκολα οφείλουμε όλοι να στηρίζουμε όσο μπορούμε. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε καθημερινά προκειμένου να προσφέρουμε ποιότητα και προσιτές τιμές σε όλους όσους μας στήριξαν και μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια».

Την πλήρη γκάμα των αθλητικών ειδών μπορείτε να τη βρείτε στο Admiral Sports Shop.


Παναθηναϊκός AKTOR: Ξεσήκωσε το ΟΑΚΑ ο Κέντρικ Ναν!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ξεσήκωσε το ΟΑΚΑ ο Κέντρικ Ναν!
Παναθηναϊκός Aktor: Καζάνι που… βράζει το ΟΑΚΑ
Παναθηναϊκός Aktor: Καζάνι που… βράζει το ΟΑΚΑ
Στο "σφυρί" η Χρυσή Μπάλα του Μαραντόνα απ' το 1986
Στο "σφυρί" η Χρυσή Μπάλα του Μαραντόνα απ' το 1986
NBA: Νέο συμβόλαιο με τους Μάβερικς υπέγραψε ο Κιντ
NBA: Νέο συμβόλαιο με τους Μάβερικς υπέγραψε ο Κιντ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved