Survivor: Πάρτι στο Twitter για Μαριαλένα με πρώην και Ασημακόπουλο για Ανθή (photos+videos)

Survivor: Πάρτι στο Twitter για Μαριαλένα με πρώην και Ασημακόπουλο για Ανθή (photos+videos)

Survivor: Απίστευτο… χαμό στο Twitter προκάλεσε το επεισόδιο της Κυριακής (21/02) όπου η Μαριαλένα είδε τον πρώην της, Σάκη Κατσούλη να μπαίνει στο παιχνίδι, την στιγμή που ο Γιώργος Ασημακόπουλος ζητά από το κοινό να διώξει την Ανθή Σαλαγκούδη.

Τρομερά πράγματα γίνονται στον Άγιο Δομίνικο. Πέντε νέοι παίκτες έκαναν… εισβολή στις δύο ομάδες του νησιού, με τα βλέμματα να πέφτουν πάνω στον Σάκη Κατσούλη και την Χριστίνα Κεφαλά. Πρόκειται για τον πρώην σύντροφο της Μαριαλένας, αλλά και την επόμενη σχέση του, με την οποία πλέον δεν είναι μαζί.

Ωστόσο, η παίκτρια των «Μπλε» έγινε έξαλλη μόλις είδε τον πρώην τερματοφύλακα να εμφανίζεται μπροστά της στην καλύβα. Μάλιστα, τον χαρακτήρισε «καραγκιόζη» στους συμπαίκτες της, ενώ στην συνέχεια δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της και μπροστά στην κάμερα.

«Σκάνε τρεις καινούργιοι παίκτες και τους δύο τους ήξερα θέλοντας και μη… Το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και μας το ξεκαθαρίζει γι’ άλλη μια φορά. Τι να πω, μπήκε ο πρώην μου από εκεί που δεν το περίμενα. Ένας άνθρωπος που έχω ζήσει μια ιστορία στο παρελθόν. Δυο μήνες που είμαστε εδώ δεν περίμενα να τον δω», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Τι μου επιφύλασσε η μοίρα; Ήρθανε οι νέοι παίκτες από παραλία και βλέπω τον Σάκη. Ξερνάω… Δεν μπορώ… Χωρίσαμε πριν από δύο μήνες και αυτή είναι η κοπέλα του. Ήταν το τελευταίο πράγμα που ήθελα να γίνει στην προκείμενη φάση. Είμαι δυνατή και δεν θέλω να μου ρίξει την ψυχολογία. Θα προσπαθήσω να το διαχειριστώ όσο μπορώ, χωρίς όμως αυτό να μειώσει τη δυναμική της ομάδας και να δημιουργήσω έξτρα προβλήματα. Δηλαδή θα κατεβαίνουμε στους αγώνες κι όλα θα είναι καλά; Ο άλλος που ξέρει ότι είναι η πρώην του στο παιχνίδι και φέρνει και τη νυν του τι καραγκιόζης είναι;».

Πάντως, από την πλευρά του, ο Σάκης Κατσούλης υποστήριξε: «Με την Μαριαλένα δεν υπάρχει κανένα θέμα, ίσα - ίσα είναι ένας άνθρωπος που αγαπάω πολύ. Περάσαμε πολύ καλά δύο χρόνια. Δεν υπήρχαν τσακωμοί. Ο καθένας επέλεξε να τραβήξει το δρόμο του, από κοινού έγινε και δεν κρατήσαμε επαφές γι’ άλλους λόγους. Εγώ ασχολούμαι με επιχειρήσεις, ξεκίνησε και εκείνη κάτι δικό της, οπότε ο χρόνος ήταν περιορισμένος. Αν είχα θέμα δεν θα ερχόμουν εδώ, ήρθα να της δώσω δύναμη και να την ηρεμήσω. Είναι από τις καλύτερες παίκτριες και έχει μέλλον».

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, αυτή η εξέλιξη προκάλεσε τρομερά σχόλια στο Twitter που παρακολουθούσε με… κομμένη την ανάσα τα νέα δεδομένα που είχαν διαμορφωθεί στο Survivor. Όμως, αυτό δεν ήταν το μοναδικό θέμα με το οποίο ασχολήθηκαν οι χρήστες της διάσημης ψηφιακής πλατφόρμας. Ο λόγος γίνεται για το… ξέσπασμα του Γιώργου Ασημακόπουλου εναντίον της Ανθής Σαλαγκούδη.

Όπως τόνισε στην κάμερα, η συμπαίκτριά του στους «Κόκκινους» δεν… κάνει για το διάσημο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ έκανε και έκκληση στους τηλεθεατές. «Πραγματικά, κόσμε που μας βλέπεις έξω, η Ανθή είναι πολύ καλό κορίτσι, αλλά δεν κάνει για το "Survivor 4". Πεινάμε, θα αφήσουμε εδώ τα κοκαλάκια μας σε λίγο. Δεν ξέρω τι να κάνω».

Δείτε στην gallery που ακολουθεί τα καλύτερα τιτιβίσματα…



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved