Επιτέλους! Ανακάλυψαν παγωτό που δεν λιώνει
Οι Ιάπωνες μόλις έσωσαν το καλοκαίρι μας.
Είναι ξεκάθαρα η καλύτερη εποχιακή ανακάλυψη για το καλοκαίρι του 2017. Και όπως όλες οι μεγάλες ανακαλύψεις, έγινε και αυτή κατά τύχη. Όλα ξεκίνησαν με τους επιστήμονες να ζητούν από γνωστό ζαχαροπλάστη, να δημιουργήσει γλυκά από υγρή πολυφαινόλη που έχει συγκεντρωθεί από φράουλες (σ.σ.: για το στόρι, οι πολυφαινόλες είναι ουσίες που βρίσκονται στα φυτά, είναι έγχρωμες και αντιοξειδωτικές και τα προστατεύουν από την υπεριώδη ακτινοβολία και τις μολύνσεις.).
Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr