Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να ξεπαγώσετε το φαγητό: Μπορείτε να το αφήσετε όλη νύχτα στο ψυγείο, να το ζεστάνετε στον φούρνο μικροκυμάτων ή να το βάλετε σε νερό. Ποιος από αυτούς είναι γρήγορος και ταυτόχρονα ασφαλής;

Η Έκστεντ κατέληξε ότι αυτή είναι η καλύτερη μέθοδος απόψυξης έπειτα από πειράματα σε διάφορα τρόφιμα.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr



Λεβερκούζεν: Βολές εναντίον του Πέρεθ για Αλόνσο
Λεβερκούζεν: Βολές εναντίον του Πέρεθ για Αλόνσο
GBL: Το εντυπωσιακό κάρφωμα του Λι από το Περιστέρι – Ολυμπιακός στην κορυφή του Top-10! (βίντεο)
GBL: Το εντυπωσιακό κάρφωμα του Λι από το Περιστέρι – Ολυμπιακός στην κορυφή του Top-10! (βίντεο)
Ο Πάσπαλιε επιβεβαίωσε για Πέιν και Παρτιζάν
Ο Πάσπαλιε επιβεβαίωσε για Πέιν και Παρτιζάν
ΑΕΚ: Οριστικά εκτός Κυπέλλου Εθνών Αφρικής ο Ζίνι – Η κατάσταση των υπόλοιπων τραυματιών
ΑΕΚ: Οριστικά εκτός Κυπέλλου Εθνών Αφρικής ο Ζίνι – Η κατάσταση των υπόλοιπων τραυματιών
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved