Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να ξεπαγώσετε το φαγητό: Μπορείτε να το αφήσετε όλη νύχτα στο ψυγείο, να το ζεστάνετε στον φούρνο μικροκυμάτων ή να το βάλετε σε νερό. Ποιος από αυτούς είναι γρήγορος και ταυτόχρονα ασφαλής;

Η Έκστεντ κατέληξε ότι αυτή είναι η καλύτερη μέθοδος απόψυξης έπειτα από πειράματα σε διάφορα τρόφιμα.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr



Ζούρος: «Η εμφάνιση είναι η απόλυτη ξεφτίλα, μόνο ο Πατρίκης έπαιξε κανονικά»
Ζούρος: «Η εμφάνιση είναι η απόλυτη ξεφτίλα, μόνο ο Πατρίκης έπαιξε κανονικά»
Ρογκαβόπουλος: «Με πιστεύουν όλοι στην ομάδα»
Ρογκαβόπουλος: «Με πιστεύουν όλοι στην ομάδα»
Νίκος Ρογκαβόπουλος: Σαν να πέταγε βότσαλα στη... θάλασσα - Ιστορικό ρεκόρ τα 12 τρίποντα
Νίκος Ρογκαβόπουλος: Σαν να πέταγε βότσαλα στη... θάλασσα - Ιστορικό ρεκόρ τα 12 τρίποντα
Super League 2: Συνέχισαν με νίκες Ηρακλής και Πανιώνιος
Super League 2: Συνέχισαν με νίκες Ηρακλής και Πανιώνιος
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved