Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να ξεπαγώσετε το φαγητό: Μπορείτε να το αφήσετε όλη νύχτα στο ψυγείο, να το ζεστάνετε στον φούρνο μικροκυμάτων ή να το βάλετε σε νερό. Ποιος από αυτούς είναι γρήγορος και ταυτόχρονα ασφαλής;

Η Έκστεντ κατέληξε ότι αυτή είναι η καλύτερη μέθοδος απόψυξης έπειτα από πειράματα σε διάφορα τρόφιμα.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr



AEK: «Μια ιστορία από την Πόλη» στη Σαμψούντα – Δείτε το βίντεο με τα… παρασκήνια του θριάμβου
AEK: «Μια ιστορία από την Πόλη» στη Σαμψούντα – Δείτε το βίντεο με τα… παρασκήνια του θριάμβου
Super League 2: Εκτός έδρας αποστολή με Αιγάλεω στα... Ψαχνά για την Καλαμάτα! – Το πρόγραμμα
Super League 2: Εκτός έδρας αποστολή με Αιγάλεω στα... Ψαχνά για την Καλαμάτα! – Το πρόγραμμα
Super League: Σέντρα στον δεύτερο γύρο με τρεις αναμετρήσεις – Το τηλεοπτικό πρόγραμμα
Super League: Σέντρα στον δεύτερο γύρο με τρεις αναμετρήσεις – Το τηλεοπτικό πρόγραμμα
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (13/12): Πού θα δείτε το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (13/12): Πού θα δείτε το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved