Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να ξεπαγώσετε το φαγητό: Μπορείτε να το αφήσετε όλη νύχτα στο ψυγείο, να το ζεστάνετε στον φούρνο μικροκυμάτων ή να το βάλετε σε νερό. Ποιος από αυτούς είναι γρήγορος και ταυτόχρονα ασφαλής;

Η Έκστεντ κατέληξε ότι αυτή είναι η καλύτερη μέθοδος απόψυξης έπειτα από πειράματα σε διάφορα τρόφιμα.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr



UEFA: «Στηρίζουμε τον Λανουά και την ΕΠΟ» - Επιβεβαίωσε τη συνάντηση με την ΠΑΕ ΑΕΚ
UEFA: «Στηρίζουμε τον Λανουά και την ΕΠΟ» - Επιβεβαίωσε τη συνάντηση με την ΠΑΕ ΑΕΚ
Euroleague: Η Μονακό «πάτησε» τη Βιλερμπάν – Η βαθμολογία και οι μεταδόσεις
Euroleague: Η Μονακό «πάτησε» τη Βιλερμπάν – Η βαθμολογία και οι μεταδόσεις
FIBA Europe Cup: Δραματική πρωτιά για τον ΠΑΟΚ, στους «16» και το Περιστέρι!
FIBA Europe Cup: Δραματική πρωτιά για τον ΠΑΟΚ, στους «16» και το Περιστέρι!
Πανιώνιος – Λιετκαμπέλις 72-79: Οι «κυανέρυθροι» δεν σηκώνουν κεφάλι, 14η διαδοχική ήττα!
Πανιώνιος – Λιετκαμπέλις 72-79: Οι «κυανέρυθροι» δεν σηκώνουν κεφάλι, 14η διαδοχική ήττα!
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved