Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να ξεπαγώσετε το φαγητό: Μπορείτε να το αφήσετε όλη νύχτα στο ψυγείο, να το ζεστάνετε στον φούρνο μικροκυμάτων ή να το βάλετε σε νερό. Ποιος από αυτούς είναι γρήγορος και ταυτόχρονα ασφαλής;

Η Έκστεντ κατέληξε ότι αυτή είναι η καλύτερη μέθοδος απόψυξης έπειτα από πειράματα σε διάφορα τρόφιμα.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr



Φιορεντίνα – ΑΕΚ: «Το μυαλό μας να είναι στον Παναθηναϊκό» | Όσα είπε ο Μάρκο Νίκολιτς
Φιορεντίνα – ΑΕΚ: «Το μυαλό μας να είναι στον Παναθηναϊκό» | Όσα είπε ο Μάρκο Νίκολιτς
Φιορεντίνα – ΑΕΚ: Τα highlights του ιστορικού «διπλού» | Η βαθμολογία του Conference League
Φιορεντίνα – ΑΕΚ: Τα highlights του ιστορικού «διπλού» | Η βαθμολογία του Conference League
Παναθηναϊκός-Στουρμ Γκρατς, Μπενίτεθ: «Έχω ιδέες στο μυαλό μου, χρειάζεται πίστη για να εφαρμοστούν»
Παναθηναϊκός-Στουρμ Γκρατς, Μπενίτεθ: «Έχω ιδέες στο μυαλό μου, χρειάζεται πίστη για να εφαρμοστούν»
Φιορεντίνα – ΑΕΚ: Αγωνία για Ζίνι | Τι είπε ο Νίκολιτς για τον τραυματισμό του Ανγκολέζου
Φιορεντίνα – ΑΕΚ: Αγωνία για Ζίνι | Τι είπε ο Νίκολιτς για τον τραυματισμό του Ανγκολέζου
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved