Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να ξεπαγώσετε το φαγητό: Μπορείτε να το αφήσετε όλη νύχτα στο ψυγείο, να το ζεστάνετε στον φούρνο μικροκυμάτων ή να το βάλετε σε νερό. Ποιος από αυτούς είναι γρήγορος και ταυτόχρονα ασφαλής;

Η Έκστεντ κατέληξε ότι αυτή είναι η καλύτερη μέθοδος απόψυξης έπειτα από πειράματα σε διάφορα τρόφιμα.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr



Αύξηση στα διόδια της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου από 1η Ιανουαρίου - Ο νέος τιμοκατάλογος
Αύξηση στα διόδια της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου από 1η Ιανουαρίου - Ο νέος τιμοκατάλογος
Ανακοίνωσε τον Ανσέλμι η Μποταφόγκο
Ανακοίνωσε τον Ανσέλμι η Μποταφόγκο
Φωτιά στο εστιατόριο του Άλεκ Πίτερς στο Μικρολίμανο
Φωτιά στο εστιατόριο του Άλεκ Πίτερς στο Μικρολίμανο
Χολ: «Να παίξουμε σκληρά για 40 λεπτά – “Κλειδί” να σταματήσουμε τον Έντουαρντς»
Χολ: «Να παίξουμε σκληρά για 40 λεπτά – “Κλειδί” να σταματήσουμε τον Έντουαρντς»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved