Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να ξεπαγώσετε το φαγητό: Μπορείτε να το αφήσετε όλη νύχτα στο ψυγείο, να το ζεστάνετε στον φούρνο μικροκυμάτων ή να το βάλετε σε νερό. Ποιος από αυτούς είναι γρήγορος και ταυτόχρονα ασφαλής;

Η Έκστεντ κατέληξε ότι αυτή είναι η καλύτερη μέθοδος απόψυξης έπειτα από πειράματα σε διάφορα τρόφιμα.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr



Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Νεκρός ο Ντιόγκο Ζότα
Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Νεκρός ο Ντιόγκο Ζότα
Τέλος ο Ζίζιτς από τη Βίρτους
Τέλος ο Ζίζιτς από τη Βίρτους
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (03/07) - «Μεταγραφές… χθες» για ΑΕΚ
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (03/07) - «Μεταγραφές… χθες» για ΑΕΚ
Νίκολς: «Είμαι χαρούμενος που θ’ αγωνιστώ για το Περιστέρι και τους ένθερμους οπαδούς της ομάδας»!
Νίκολς: «Είμαι χαρούμενος που θ’ αγωνιστώ για το Περιστέρι και τους ένθερμους οπαδούς της ομάδας»!
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved