Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να ξεπαγώσετε το φαγητό: Μπορείτε να το αφήσετε όλη νύχτα στο ψυγείο, να το ζεστάνετε στον φούρνο μικροκυμάτων ή να το βάλετε σε νερό. Ποιος από αυτούς είναι γρήγορος και ταυτόχρονα ασφαλής;

Η Έκστεντ κατέληξε ότι αυτή είναι η καλύτερη μέθοδος απόψυξης έπειτα από πειράματα σε διάφορα τρόφιμα.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr



Άρης: Δεν ανακοίνωσε αποστολή για Ολυμπιακό ο Χιμένεθ
Άρης: Δεν ανακοίνωσε αποστολή για Ολυμπιακό ο Χιμένεθ
Volley League: Ο Μίλωνας «λύγισε» και τον Ολυμπιακό
Volley League: Ο Μίλωνας «λύγισε» και τον Ολυμπιακό
Βόλος: Με τρεις απουσίες στο ματς με τον Παναθηναϊκό
Βόλος: Με τρεις απουσίες στο ματς με τον Παναθηναϊκό
Τελευταίο ματς του Ζαφείρη με τη Σλάβια Πράγας – Το «ευχαριστώ» των Τσέχων
Τελευταίο ματς του Ζαφείρη με τη Σλάβια Πράγας – Το «ευχαριστώ» των Τσέχων
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved