Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να ξεπαγώσετε το φαγητό: Μπορείτε να το αφήσετε όλη νύχτα στο ψυγείο, να το ζεστάνετε στον φούρνο μικροκυμάτων ή να το βάλετε σε νερό. Ποιος από αυτούς είναι γρήγορος και ταυτόχρονα ασφαλής;

Η Έκστεντ κατέληξε ότι αυτή είναι η καλύτερη μέθοδος απόψυξης έπειτα από πειράματα σε διάφορα τρόφιμα.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr



Παγκόσμιο Κύπελλο 2026: Οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
Παγκόσμιο Κύπελλο 2026: Οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
LIVE CHAT Παναθηναϊκός AKTOR - Βαλένθια: Η κρίσιμη «μάχη» για την 14η αγωνιστική
LIVE CHAT Παναθηναϊκός AKTOR - Βαλένθια: Η κρίσιμη «μάχη» για την 14η αγωνιστική
Παναθηναϊκός ΑKTOR - Βαλένθια: Άνοιξαν ομπρέλες στο ΟΑΚΑ
Παναθηναϊκός ΑKTOR - Βαλένθια: Άνοιξαν ομπρέλες στο ΟΑΚΑ
ΠΑΟΚ: Καθαρισμό στο γόνατο θα κάνει ο Γιάννης Μιχαηλίδης
ΠΑΟΚ: Καθαρισμό στο γόνατο θα κάνει ο Γιάννης Μιχαηλίδης
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved