Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να ξεπαγώσετε το φαγητό: Μπορείτε να το αφήσετε όλη νύχτα στο ψυγείο, να το ζεστάνετε στον φούρνο μικροκυμάτων ή να το βάλετε σε νερό. Ποιος από αυτούς είναι γρήγορος και ταυτόχρονα ασφαλής;

Η Έκστεντ κατέληξε ότι αυτή είναι η καλύτερη μέθοδος απόψυξης έπειτα από πειράματα σε διάφορα τρόφιμα.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr



«Καμπανάκι» Μαρουσάκη: Έρχονται βροχές, καταιγίδες και χιόνια
«Καμπανάκι» Μαρουσάκη: Έρχονται βροχές, καταιγίδες και χιόνια
Βαθμολογία EuroLeague: Μαζί στην τετράδα και το 8-4 ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός
Βαθμολογία EuroLeague: Μαζί στην τετράδα και το 8-4 ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός
Με το... ζόρι και 31 βολές ο Ολυμπιακός «λύγισε» την «πληγωμένη» Παρί
Με το... ζόρι και 31 βολές ο Ολυμπιακός «λύγισε» την «πληγωμένη» Παρί
Κύπρος: Ο Κορέια ανέβασε την Πάφο ξανά στην κορυφή
Κύπρος: Ο Κορέια ανέβασε την Πάφο ξανά στην κορυφή
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved