Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να ξεπαγώσετε το φαγητό: Μπορείτε να το αφήσετε όλη νύχτα στο ψυγείο, να το ζεστάνετε στον φούρνο μικροκυμάτων ή να το βάλετε σε νερό. Ποιος από αυτούς είναι γρήγορος και ταυτόχρονα ασφαλής;

Η Έκστεντ κατέληξε ότι αυτή είναι η καλύτερη μέθοδος απόψυξης έπειτα από πειράματα σε διάφορα τρόφιμα.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr



Τρίκαλα: Αποχώρησαν από την Elite League – Με 15 ομάδες συνεχίζεται η δεύτερη κατηγορία
Τρίκαλα: Αποχώρησαν από την Elite League – Με 15 ομάδες συνεχίζεται η δεύτερη κατηγορία
Ραζβάν Λουτσέσκου: Προπονητής της χρονιάς στη Ρουμανία - Παρέλαβε συγκινημένος το βραβείο (vid)
Ραζβάν Λουτσέσκου: Προπονητής της χρονιάς στη Ρουμανία - Παρέλαβε συγκινημένος το βραβείο (vid)
AEK: Ζημιά με Γκατσίνοβιτς - Η διάγνωση για τον τραυματισμό του
AEK: Ζημιά με Γκατσίνοβιτς - Η διάγνωση για τον τραυματισμό του
ΑΕΛ: Νέα αλλαγή προπονητή - Ανακοινώθηκε κι επίσημα ο Σάββας Παντελίδης
ΑΕΛ: Νέα αλλαγή προπονητή - Ανακοινώθηκε κι επίσημα ο Σάββας Παντελίδης
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved