Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να ξεπαγώσετε το φαγητό: Μπορείτε να το αφήσετε όλη νύχτα στο ψυγείο, να το ζεστάνετε στον φούρνο μικροκυμάτων ή να το βάλετε σε νερό. Ποιος από αυτούς είναι γρήγορος και ταυτόχρονα ασφαλής;

Η Έκστεντ κατέληξε ότι αυτή είναι η καλύτερη μέθοδος απόψυξης έπειτα από πειράματα σε διάφορα τρόφιμα.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr



Ολυμπιακός: Αμφίβολος με Φενέρ ο Φουρνιέ
Ολυμπιακός: Αμφίβολος με Φενέρ ο Φουρνιέ
Ελλάς Σύρου - Ολυμπιακός: Με δίδυμο Ταρέμι, Γιάρεμτσουκ η ενδεκάδα
Ελλάς Σύρου - Ολυμπιακός: Με δίδυμο Ταρέμι, Γιάρεμτσουκ η ενδεκάδα
Ολυμπιακός: Μεγάλη ανησυχία για την κακοκαιρία της Πέμπτης
Ολυμπιακός: Μεγάλη ανησυχία για την κακοκαιρία της Πέμπτης
Παρτιζάν: Χαμός στον σύλλογο - Οι οπαδοί απαιτούν την παραίτηση του προέδρου λόγω Ομπράντοβιτς
Παρτιζάν: Χαμός στον σύλλογο - Οι οπαδοί απαιτούν την παραίτηση του προέδρου λόγω Ομπράντοβιτς
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved