Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να ξεπαγώσετε το φαγητό: Μπορείτε να το αφήσετε όλη νύχτα στο ψυγείο, να το ζεστάνετε στον φούρνο μικροκυμάτων ή να το βάλετε σε νερό. Ποιος από αυτούς είναι γρήγορος και ταυτόχρονα ασφαλής;

Η Έκστεντ κατέληξε ότι αυτή είναι η καλύτερη μέθοδος απόψυξης έπειτα από πειράματα σε διάφορα τρόφιμα.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr



Volley League: Πρώτη ήττα για τον Παναθηναϊκό
Volley League: Πρώτη ήττα για τον Παναθηναϊκό
Κίνηση ανθρωπιάς από τον Κώστα Σλούκα
Κίνηση ανθρωπιάς από τον Κώστα Σλούκα
ΑΕΚ - Άρης: Με Φαμπιάνο αλλά χωρίς δέκα παίκτες στη Νέα Φιλαδέλφεια οι Θεσσαλονικείς
ΑΕΚ - Άρης: Με Φαμπιάνο αλλά χωρίς δέκα παίκτες στη Νέα Φιλαδέλφεια οι Θεσσαλονικείς
Super League: Στο +5 ο Ολυμπιακός μετά την «τριάρα» - Η βαθμολογία πριν το ΑΕΚ - Άρης
Super League: Στο +5 ο Ολυμπιακός μετά την «τριάρα» - Η βαθμολογία πριν το ΑΕΚ - Άρης
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved