Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να ξεπαγώσετε το φαγητό: Μπορείτε να το αφήσετε όλη νύχτα στο ψυγείο, να το ζεστάνετε στον φούρνο μικροκυμάτων ή να το βάλετε σε νερό. Ποιος από αυτούς είναι γρήγορος και ταυτόχρονα ασφαλής;

Η Έκστεντ κατέληξε ότι αυτή είναι η καλύτερη μέθοδος απόψυξης έπειτα από πειράματα σε διάφορα τρόφιμα.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr



ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 12 εκατομμυρίων ευρώ!
ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 12 εκατομμυρίων ευρώ!
AEK: Προπονήθηκαν Κλαβέλ και Κατσίβελης, τελευταία στιγμή για Λεβίτσε - «Οι οπαδοί μας γνωρίζουν…»
AEK: Προπονήθηκαν Κλαβέλ και Κατσίβελης, τελευταία στιγμή για Λεβίτσε - «Οι οπαδοί μας γνωρίζουν…»
Καϊράτ Αλμάτι - Ολυμπιακός: Οι χαμένες ευκαιρίες των Πειραιωτών - Βίντεο
Καϊράτ Αλμάτι - Ολυμπιακός: Οι χαμένες ευκαιρίες των Πειραιωτών - Βίντεο
Σαμσουνσπόρ – ΑΕΚ: Την περιμένει «καυτή» ατμόσφαιρα στην Τουρκία | Γέμισε αφίσες η Σαμψούντα
Σαμσουνσπόρ – ΑΕΚ: Την περιμένει «καυτή» ατμόσφαιρα στην Τουρκία | Γέμισε αφίσες η Σαμψούντα
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved