Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να ξεπαγώσετε το φαγητό: Μπορείτε να το αφήσετε όλη νύχτα στο ψυγείο, να το ζεστάνετε στον φούρνο μικροκυμάτων ή να το βάλετε σε νερό. Ποιος από αυτούς είναι γρήγορος και ταυτόχρονα ασφαλής;

Η Έκστεντ κατέληξε ότι αυτή είναι η καλύτερη μέθοδος απόψυξης έπειτα από πειράματα σε διάφορα τρόφιμα.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr



Πυγμαχία: Πέντε μετάλλια η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U17 στη Γερμανία
Πυγμαχία: Πέντε μετάλλια η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U17 στη Γερμανία
ΑΕΚ – Κραϊόβα: «Το αξίζαμε, είμαι περήφανος» - Όσα είπε ο Μάρκο Νίκολιτς στη συνέντευξη Τύπου
ΑΕΚ – Κραϊόβα: «Το αξίζαμε, είμαι περήφανος» - Όσα είπε ο Μάρκο Νίκολιτς στη συνέντευξη Τύπου
ΑΕΚ – Κραϊόβα, Ηλιόπουλος: «Το σύμπαν μας δικαίωσε, το ελληνικό ποδόσφαιρο θα καθαρίσει»
ΑΕΚ – Κραϊόβα, Ηλιόπουλος: «Το σύμπαν μας δικαίωσε, το ελληνικό ποδόσφαιρο θα καθαρίσει»
Euroleague, Παναθηναϊκός AKTOR - Χάποελ Τελ Αβίβ 93-82: Τα highlights από την «πράσινη» καταιγίδα
Euroleague, Παναθηναϊκός AKTOR - Χάποελ Τελ Αβίβ 93-82: Τα highlights από την «πράσινη» καταιγίδα
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved