Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να ξεπαγώσετε το φαγητό: Μπορείτε να το αφήσετε όλη νύχτα στο ψυγείο, να το ζεστάνετε στον φούρνο μικροκυμάτων ή να το βάλετε σε νερό. Ποιος από αυτούς είναι γρήγορος και ταυτόχρονα ασφαλής;

Η Έκστεντ κατέληξε ότι αυτή είναι η καλύτερη μέθοδος απόψυξης έπειτα από πειράματα σε διάφορα τρόφιμα.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr



ΑΕΛ: Χωρίς Μούργο και Παντελάκη με τον Παναθηναϊκό
ΑΕΛ: Χωρίς Μούργο και Παντελάκη με τον Παναθηναϊκό
Μο Σαλάχ εκτός εαυτού: «Κάποιος δε με θέλει στην ομάδα, η Λίβερπουλ με εκθέτει»
Μο Σαλάχ εκτός εαυτού: «Κάποιος δε με θέλει στην ομάδα, η Λίβερπουλ με εκθέτει»
Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Βαριά ήττα της Βικτόρια Πλζεν
Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Βαριά ήττα της Βικτόρια Πλζεν
Παγκόσμιο Κύπελλο: Το πρόγραμμα των αγώνων, μέρες και ώρες των αναμετρήσεων
Παγκόσμιο Κύπελλο: Το πρόγραμμα των αγώνων, μέρες και ώρες των αναμετρήσεων
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved