Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να ξεπαγώσετε το φαγητό: Μπορείτε να το αφήσετε όλη νύχτα στο ψυγείο, να το ζεστάνετε στον φούρνο μικροκυμάτων ή να το βάλετε σε νερό. Ποιος από αυτούς είναι γρήγορος και ταυτόχρονα ασφαλής;

Η Έκστεντ κατέληξε ότι αυτή είναι η καλύτερη μέθοδος απόψυξης έπειτα από πειράματα σε διάφορα τρόφιμα.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr



ΕΠΟ: Τέλος η ανάλυση των επίμαχων φάσεων από Λανουά και ΚΕΔ
ΕΠΟ: Τέλος η ανάλυση των επίμαχων φάσεων από Λανουά και ΚΕΔ
ΑΕΚ: Ανατροπή στην ποινή - Με κόσμο το ντέρμπι με Άρη στα Άνω Λιόσια
ΑΕΚ: Ανατροπή στην ποινή - Με κόσμο το ντέρμπι με Άρη στα Άνω Λιόσια
Οι ΠΥΞ ΛΑΞ στο Vox με καλεσμένους τον Γιάννη Ζουγανέλη και τον Δημήτρη Σταρόβα
Οι ΠΥΞ ΛΑΞ στο Vox με καλεσμένους τον Γιάννη Ζουγανέλη και τον Δημήτρη Σταρόβα
Μεταγραφές, Παναθηναϊκός: Δεν τα… παρατά η Γκρέμιο - «Θέλει δανεικό τον Τετέ»
Μεταγραφές, Παναθηναϊκός: Δεν τα… παρατά η Γκρέμιο - «Θέλει δανεικό τον Τετέ»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved