Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να ξεπαγώσετε το φαγητό: Μπορείτε να το αφήσετε όλη νύχτα στο ψυγείο, να το ζεστάνετε στον φούρνο μικροκυμάτων ή να το βάλετε σε νερό. Ποιος από αυτούς είναι γρήγορος και ταυτόχρονα ασφαλής;

Η Έκστεντ κατέληξε ότι αυτή είναι η καλύτερη μέθοδος απόψυξης έπειτα από πειράματα σε διάφορα τρόφιμα.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr



ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-0: Τα γκολ του ντέρμπι
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-0: Τα γκολ του ντέρμπι
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-0: Καλύτερος σε όλα νίκησε άνετα τους προβληματικούς «πράσινους»
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-0: Καλύτερος σε όλα νίκησε άνετα τους προβληματικούς «πράσινους»
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Σαφές προβάδισμα με Μύθου
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Σαφές προβάδισμα με Μύθου
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Άνοιξε το σκορ ο Κωνσταντέλιας
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Άνοιξε το σκορ ο Κωνσταντέλιας
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved