Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να ξεπαγώσετε το φαγητό: Μπορείτε να το αφήσετε όλη νύχτα στο ψυγείο, να το ζεστάνετε στον φούρνο μικροκυμάτων ή να το βάλετε σε νερό. Ποιος από αυτούς είναι γρήγορος και ταυτόχρονα ασφαλής;

Η Έκστεντ κατέληξε ότι αυτή είναι η καλύτερη μέθοδος απόψυξης έπειτα από πειράματα σε διάφορα τρόφιμα.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr



Τένις: Τζόκοβιτς και Τσιτσιπάς θα παίξουν στην Αδελαϊδα
Τένις: Τζόκοβιτς και Τσιτσιπάς θα παίξουν στην Αδελαϊδα
Στοιχηματικό σκάνδαλο στην Τουρκία: Νέες ποινές σε ποδοσφαιριστές και διαιτητές
Στοιχηματικό σκάνδαλο στην Τουρκία: Νέες ποινές σε ποδοσφαιριστές και διαιτητές
Τελικός NBA Cup: Σπερς εναντίον Νικς, Γουεμπανιάμα εναντίον Μπράνσον - Η ώρα και το κανάλι
Τελικός NBA Cup: Σπερς εναντίον Νικς, Γουεμπανιάμα εναντίον Μπράνσον - Η ώρα και το κανάλι
Stoiximan GBL: Θεσπίζει το τρόπαιο «Θεόδωρος Καρατζάς»
Stoiximan GBL: Θεσπίζει το τρόπαιο «Θεόδωρος Καρατζάς»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved