Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να ξεπαγώσετε το φαγητό: Μπορείτε να το αφήσετε όλη νύχτα στο ψυγείο, να το ζεστάνετε στον φούρνο μικροκυμάτων ή να το βάλετε σε νερό. Ποιος από αυτούς είναι γρήγορος και ταυτόχρονα ασφαλής;

Η Έκστεντ κατέληξε ότι αυτή είναι η καλύτερη μέθοδος απόψυξης έπειτα από πειράματα σε διάφορα τρόφιμα.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr



Παναθηναϊκός: Εκτός με ΑΕΛ ο Τσιριβέγια
Παναθηναϊκός: Εκτός με ΑΕΛ ο Τσιριβέγια
Ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ με άρωμα γυναίκας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ με άρωμα γυναίκας στο ΟΠΑΠ Game Time
Παναθηναϊκός: Αποθεραπεία και το μυαλό στην ΑΕΚ
Παναθηναϊκός: Αποθεραπεία και το μυαλό στην ΑΕΚ
Πολονάρα: «Όταν μπήκα στο γήπεδο τα πόδια μου έτρεμαν, επιτυχία που είμαι χωρίς καροτσάκι»
Πολονάρα: «Όταν μπήκα στο γήπεδο τα πόδια μου έτρεμαν, επιτυχία που είμαι χωρίς καροτσάκι»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved