Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να ξεπαγώσετε το φαγητό: Μπορείτε να το αφήσετε όλη νύχτα στο ψυγείο, να το ζεστάνετε στον φούρνο μικροκυμάτων ή να το βάλετε σε νερό. Ποιος από αυτούς είναι γρήγορος και ταυτόχρονα ασφαλής;

Η Έκστεντ κατέληξε ότι αυτή είναι η καλύτερη μέθοδος απόψυξης έπειτα από πειράματα σε διάφορα τρόφιμα.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr



Επέτειος Γρηγορόπουλου: Ποιοι σταθμοί του Μετρό θα είναι κλειστοί το Σάββατο (6/12)
Επέτειος Γρηγορόπουλου: Ποιοι σταθμοί του Μετρό θα είναι κλειστοί το Σάββατο (6/12)
Κολύμβηση: Νέο Πανελλήνιο ρεκόρ η Παυλοπούλου
Κολύμβηση: Νέο Πανελλήνιο ρεκόρ η Παυλοπούλου
Τι Τζέι Σορτς: «Μπήκαμε με λάθος νοοτροπία στο δεύτερο ημίχρονο»
Τι Τζέι Σορτς: «Μπήκαμε με λάθος νοοτροπία στο δεύτερο ημίχρονο»
Αταμάν: «Και οι δύο σέντερ έπαιξαν άθλια, δεν αξίζαμε να κερδίσουμε»
Αταμάν: «Και οι δύο σέντερ έπαιξαν άθλια, δεν αξίζαμε να κερδίσουμε»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved