Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να ξεπαγώσετε το φαγητό: Μπορείτε να το αφήσετε όλη νύχτα στο ψυγείο, να το ζεστάνετε στον φούρνο μικροκυμάτων ή να το βάλετε σε νερό. Ποιος από αυτούς είναι γρήγορος και ταυτόχρονα ασφαλής;

Η Έκστεντ κατέληξε ότι αυτή είναι η καλύτερη μέθοδος απόψυξης έπειτα από πειράματα σε διάφορα τρόφιμα.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr



Εξαπλώνεται ο ιός της γρίπης H3N2: ποια είναι τα συμπτώματα της, τι να προσέξετε
Εξαπλώνεται ο ιός της γρίπης H3N2: ποια είναι τα συμπτώματα της, τι να προσέξετε
Ασταμάτητη η Φενέρμπαχτσε πριν τον Παναθηναϊκό AKTOR, πήρε και το τουρκικό ντέρμπι
Ασταμάτητη η Φενέρμπαχτσε πριν τον Παναθηναϊκό AKTOR, πήρε και το τουρκικό ντέρμπι
Ζήτησε συγγνώμη η ΕΡΤ για τη μετάδοση του Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Ζήτησε συγγνώμη η ΕΡΤ για τη μετάδοση του Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Μεντιλίμπαρ: «Παίξαμε καλά, το αποτέλεσμα μπορεί να θεωρηθεί δίκαιο»
Μεντιλίμπαρ: «Παίξαμε καλά, το αποτέλεσμα μπορεί να θεωρηθεί δίκαιο»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved