Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να ξεπαγώσετε το φαγητό: Μπορείτε να το αφήσετε όλη νύχτα στο ψυγείο, να το ζεστάνετε στον φούρνο μικροκυμάτων ή να το βάλετε σε νερό. Ποιος από αυτούς είναι γρήγορος και ταυτόχρονα ασφαλής;

Η Έκστεντ κατέληξε ότι αυτή είναι η καλύτερη μέθοδος απόψυξης έπειτα από πειράματα σε διάφορα τρόφιμα.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr



Youth League, Καϊράτ Αλμάτι - Ολυμπιακός 2-0: Ήττα και αγωνία στην «παγωμένη» Αστάνα
Youth League, Καϊράτ Αλμάτι - Ολυμπιακός 2-0: Ήττα και αγωνία στην «παγωμένη» Αστάνα
Europa League, Λουντογκόρετς - ΠΑΟΚ: Σφυρίχτρα από την Ρουμανία στη Βουλγαρία
Europa League, Λουντογκόρετς - ΠΑΟΚ: Σφυρίχτρα από την Ρουμανία στη Βουλγαρία
Κάραγκερ: «Θα κυνηγήσω μέχρι τέλους τον Σαλάχ αν καταστρέψει τη Λίβερπουλ»
Κάραγκερ: «Θα κυνηγήσω μέχρι τέλους τον Σαλάχ αν καταστρέψει τη Λίβερπουλ»
Εξελίξεις στην Τουρκία για το σκάνδαλο στοιχηματισμού: 20 προφυλακίσεις υπόπτων
Εξελίξεις στην Τουρκία για το σκάνδαλο στοιχηματισμού: 20 προφυλακίσεις υπόπτων
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved