Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να ξεπαγώσετε το φαγητό: Μπορείτε να το αφήσετε όλη νύχτα στο ψυγείο, να το ζεστάνετε στον φούρνο μικροκυμάτων ή να το βάλετε σε νερό. Ποιος από αυτούς είναι γρήγορος και ταυτόχρονα ασφαλής;

Η Έκστεντ κατέληξε ότι αυτή είναι η καλύτερη μέθοδος απόψυξης έπειτα από πειράματα σε διάφορα τρόφιμα.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr



Ιστιοπλοΐα: Αριθμοί ρεκόρ στην «34η Athens International Sailing Week»
Ιστιοπλοΐα: Αριθμοί ρεκόρ στην «34η Athens International Sailing Week»
Μουντιάλ 2026: Η Σκωτία δεν λυγίζει ποτέ! Μάγκικη πρόκριση επί της Δανίας στις καθυστερήσεις
Μουντιάλ 2026: Η Σκωτία δεν λυγίζει ποτέ! Μάγκικη πρόκριση επί της Δανίας στις καθυστερήσεις
Σαν Αντόνιο Σπερς: «Ζημιά» με Ουεμπανιάμα
Σαν Αντόνιο Σπερς: «Ζημιά» με Ουεμπανιάμα
Λευκορωσία - Ελλάδα 0-0: «Παγωμένο» φινάλε στα προκριματικά του Μουντιάλ 2026
Λευκορωσία - Ελλάδα 0-0: «Παγωμένο» φινάλε στα προκριματικά του Μουντιάλ 2026
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved