Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να ξεπαγώσετε το φαγητό: Μπορείτε να το αφήσετε όλη νύχτα στο ψυγείο, να το ζεστάνετε στον φούρνο μικροκυμάτων ή να το βάλετε σε νερό. Ποιος από αυτούς είναι γρήγορος και ταυτόχρονα ασφαλής;

Η Έκστεντ κατέληξε ότι αυτή είναι η καλύτερη μέθοδος απόψυξης έπειτα από πειράματα σε διάφορα τρόφιμα.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr



Λιγκ Καπ: Αλλαγή έδρας του τελικού εν αγνοία του ΠΑΟΚ - Δυσαρέσκεια στους Θεσσαλονικείς
Λιγκ Καπ: Αλλαγή έδρας του τελικού εν αγνοία του ΠΑΟΚ - Δυσαρέσκεια στους Θεσσαλονικείς
Καϊράτ Αλμάτι - Ολυμπιακός: Πολικές συνθήκες στην Αστάνα | Στους -22 β. Κελσίου η θερμοκρασία
Καϊράτ Αλμάτι - Ολυμπιακός: Πολικές συνθήκες στην Αστάνα | Στους -22 β. Κελσίου η θερμοκρασία
Μαρούσι: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Ογκούντιραν
Μαρούσι: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Ογκούντιραν
Άρης: «Καταλάβαμε όλοι τι έργο θα δούμε την Κυριακή»
Άρης: «Καταλάβαμε όλοι τι έργο θα δούμε την Κυριακή»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved