Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να ξεπαγώσετε το φαγητό: Μπορείτε να το αφήσετε όλη νύχτα στο ψυγείο, να το ζεστάνετε στον φούρνο μικροκυμάτων ή να το βάλετε σε νερό. Ποιος από αυτούς είναι γρήγορος και ταυτόχρονα ασφαλής;

Η Έκστεντ κατέληξε ότι αυτή είναι η καλύτερη μέθοδος απόψυξης έπειτα από πειράματα σε διάφορα τρόφιμα.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr



Μεταγραφές: «Μονομαχία» Γαλατασαράι με Τορίνο για Ικάρντι
Μεταγραφές: «Μονομαχία» Γαλατασαράι με Τορίνο για Ικάρντι
Volley League: Νικηφόρο πέρασμα του Παναθηναϊκού από την έδρα του ΟΦΗ
Volley League: Νικηφόρο πέρασμα του Παναθηναϊκού από την έδρα του ΟΦΗ
Κωνσταντίνος Καρέτσας: Στους κορυφαίους παίκτες που εξετάζονται για μεταγραφή
Κωνσταντίνος Καρέτσας: Στους κορυφαίους παίκτες που εξετάζονται για μεταγραφή
ΠΑΟΚ: Εκτός με θλάση ο Πέλκας
ΠΑΟΚ: Εκτός με θλάση ο Πέλκας
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved