Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να ξεπαγώσετε το φαγητό: Μπορείτε να το αφήσετε όλη νύχτα στο ψυγείο, να το ζεστάνετε στον φούρνο μικροκυμάτων ή να το βάλετε σε νερό. Ποιος από αυτούς είναι γρήγορος και ταυτόχρονα ασφαλής;

Η Έκστεντ κατέληξε ότι αυτή είναι η καλύτερη μέθοδος απόψυξης έπειτα από πειράματα σε διάφορα τρόφιμα.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr



ΑΕΛ - ΟΦΗ 1-2: Χτύπησε νωρίς και άντεξε ως το τέλος με «ήρωα» τον Λίλο
ΑΕΛ - ΟΦΗ 1-2: Χτύπησε νωρίς και άντεξε ως το τέλος με «ήρωα» τον Λίλο
Τέλος ο Μεσίνα από την Αρμάνι Μιλάνο - Αναλαμβάνει ο Ποέτα
Τέλος ο Μεσίνα από την Αρμάνι Μιλάνο - Αναλαμβάνει ο Ποέτα
Έρχεται στις 29 Νοεμβρίου στο Telekom Center Athens το 4o Τουρνουά Μπάσκετ «Αλέξανδρος»
Έρχεται στις 29 Νοεμβρίου στο Telekom Center Athens το 4o Τουρνουά Μπάσκετ «Αλέξανδρος»
Βόλος - Λεβαδειακός 1-2: Νέα ανατροπή με Όζμπολτ και μόνος τέταρτος - Τα highlights
Βόλος - Λεβαδειακός 1-2: Νέα ανατροπή με Όζμπολτ και μόνος τέταρτος - Τα highlights
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved