Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι
SHARE

Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να ξεπαγώσετε το φαγητό: Μπορείτε να το αφήσετε όλη νύχτα στο ψυγείο, να το ζεστάνετε στον φούρνο μικροκυμάτων ή να το βάλετε σε νερό. Ποιος από αυτούς είναι γρήγορος και ταυτόχρονα ασφαλής;

Η Έκστεντ κατέληξε ότι αυτή είναι η καλύτερη μέθοδος απόψυξης έπειτα από πειράματα σε διάφορα τρόφιμα.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr

Κολοσσός Ρόδου-Κύμη 97-90: Έκανε «σεφτέ» στη δεύτερη παράταση!
Κολοσσός Ρόδου-Κύμη 97-90: Έκανε «σεφτέ» στη δεύτερη παράταση!
Γιώργος Γιαννόπουλος: Αποκάλυψε την ηλικία της συντρόφου του και μας άφησε άφωνους
Γιώργος Γιαννόπουλος: Αποκάλυψε την ηλικία της συντρόφου του και μας άφησε άφωνους
Παναθηναϊκός – Πανιώνιος: «Τρέλα» με… χόρτο μαγικό! (video+photos)
Παναθηναϊκός – Πανιώνιος: «Τρέλα» με… χόρτο μαγικό! (video+photos)
Ιταλία: Την έκπληξη η ΣΠΑΛ μέσα στην Ρώμη (video)
Ιταλία: Την έκπληξη η ΣΠΑΛ μέσα στην Ρώμη (video)


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies