Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι
SHARE

Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να ξεπαγώσετε το φαγητό: Μπορείτε να το αφήσετε όλη νύχτα στο ψυγείο, να το ζεστάνετε στον φούρνο μικροκυμάτων ή να το βάλετε σε νερό. Ποιος από αυτούς είναι γρήγορος και ταυτόχρονα ασφαλής;

Η Έκστεντ κατέληξε ότι αυτή είναι η καλύτερη μέθοδος απόψυξης έπειτα από πειράματα σε διάφορα τρόφιμα.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr

Πανιώνιος: Αποφασισμένος στα Ιωάννινα
Πανιώνιος: Αποφασισμένος στα Ιωάννινα
Ατρόμητος: Ανησυχία για Μανούσο
Ατρόμητος: Ανησυχία για Μανούσο
ΠΑΟΚ: Εκτός Πέλκας και Βιεϊρίνια
ΠΑΟΚ: Εκτός Πέλκας και Βιεϊρίνια
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Νταρουσάφακα: Με Καλαϊτζάκη η 12άδα (video)
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Νταρουσάφακα: Με Καλαϊτζάκη η 12άδα (video)


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies