Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να ξεπαγώσετε το φαγητό: Μπορείτε να το αφήσετε όλη νύχτα στο ψυγείο, να το ζεστάνετε στον φούρνο μικροκυμάτων ή να το βάλετε σε νερό. Ποιος από αυτούς είναι γρήγορος και ταυτόχρονα ασφαλής;

Η Έκστεντ κατέληξε ότι αυτή είναι η καλύτερη μέθοδος απόψυξης έπειτα από πειράματα σε διάφορα τρόφιμα.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr



Μύκονος - Παναθηναϊκός AKTOR 65-78: Ο Ναν... έκλεψε την νίκη στο νησί των ανέμων
Μύκονος - Παναθηναϊκός AKTOR 65-78: Ο Ναν... έκλεψε την νίκη στο νησί των ανέμων
Super League 2: Συνέχισαν με νίκες Ηρακλής και Καλαμάτα – Τα αποτελέσματα
Super League 2: Συνέχισαν με νίκες Ηρακλής και Καλαμάτα – Τα αποτελέσματα
ΠΑΟΚ: Νέα δεδομένα με Μυστακίδη - «Θα πληρώσουμε όταν και αν αναλάβουμε την ΚΑΕ»
ΠΑΟΚ: Νέα δεδομένα με Μυστακίδη - «Θα πληρώσουμε όταν και αν αναλάβουμε την ΚΑΕ»
Euroleague: Ξανά στην κορυφή του Top-10 ο «Manimal»
Euroleague: Ξανά στην κορυφή του Top-10 ο «Manimal»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved