Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να ξεπαγώσετε το φαγητό: Μπορείτε να το αφήσετε όλη νύχτα στο ψυγείο, να το ζεστάνετε στον φούρνο μικροκυμάτων ή να το βάλετε σε νερό. Ποιος από αυτούς είναι γρήγορος και ταυτόχρονα ασφαλής;

Η Έκστεντ κατέληξε ότι αυτή είναι η καλύτερη μέθοδος απόψυξης έπειτα από πειράματα σε διάφορα τρόφιμα.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr



ΑΕΚ ενόψει Παναθηναϊκού: «Να σπεύσετε νωρίτερα στο γήπεδο και στο τζάμπολ να είμαστε όλοι μαζί»
ΑΕΚ ενόψει Παναθηναϊκού: «Να σπεύσετε νωρίτερα στο γήπεδο και στο τζάμπολ να είμαστε όλοι μαζί»
Ανακοίνωσε τον Άλεν ο ΠΑΟΚ
Ανακοίνωσε τον Άλεν ο ΠΑΟΚ
Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε η επιστροφή Τοπολιάτη στην Ακαδημία - Επίσημα Ρούμπιο στην Β’
Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε η επιστροφή Τοπολιάτη στην Ακαδημία - Επίσημα Ρούμπιο στην Β’
Πουρσανίδης, Αγραφιώτης και Αναστασιάδης στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Πουρσανίδης, Αγραφιώτης και Αναστασιάδης στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved