Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να ξεπαγώσετε το φαγητό: Μπορείτε να το αφήσετε όλη νύχτα στο ψυγείο, να το ζεστάνετε στον φούρνο μικροκυμάτων ή να το βάλετε σε νερό. Ποιος από αυτούς είναι γρήγορος και ταυτόχρονα ασφαλής;

Η Έκστεντ κατέληξε ότι αυτή είναι η καλύτερη μέθοδος απόψυξης έπειτα από πειράματα σε διάφορα τρόφιμα.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr



EuroLeague: Τζάμπολ στην 12η αγωνιστική
EuroLeague: Τζάμπολ στην 12η αγωνιστική
Παναθηναϊκός: Λήξη συναγερμού με Πελίστρι, παρών και ο Κορόνα
Παναθηναϊκός: Λήξη συναγερμού με Πελίστρι, παρών και ο Κορόνα
Ολυμπιακός: «Μέσα» ο Νιλικίνα, «έξω» ο Ουόρντ
Ολυμπιακός: «Μέσα» ο Νιλικίνα, «έξω» ο Ουόρντ
«Εμφύλιος» στην Μπολόνια για το Βίρτους – Μακάμπι
«Εμφύλιος» στην Μπολόνια για το Βίρτους – Μακάμπι
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved