Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να ξεπαγώσετε το φαγητό: Μπορείτε να το αφήσετε όλη νύχτα στο ψυγείο, να το ζεστάνετε στον φούρνο μικροκυμάτων ή να το βάλετε σε νερό. Ποιος από αυτούς είναι γρήγορος και ταυτόχρονα ασφαλής;

Η Έκστεντ κατέληξε ότι αυτή είναι η καλύτερη μέθοδος απόψυξης έπειτα από πειράματα σε διάφορα τρόφιμα.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr



Νίκολιτς: «Θα είναι μια μάχη και όχι καρναβάλι, πρέπει να είμαστε μια γροθιά»
Νίκολιτς: «Θα είναι μια μάχη και όχι καρναβάλι, πρέπει να είμαστε μια γροθιά»
Καβάλα - Παναθηναϊκός 1-2: Πρόκριση στα προημιτελικά με Ταμπόρδα
Καβάλα - Παναθηναϊκός 1-2: Πρόκριση στα προημιτελικά με Ταμπόρδα
Καβάλα - Παναθηναϊκός: Τα γκολ του αγώνα και το πρώτο τέρμα του Ταμπόρδα - Δείτε βίντεο
Καβάλα - Παναθηναϊκός: Τα γκολ του αγώνα και το πρώτο τέρμα του Ταμπόρδα - Δείτε βίντεο
Καβάλα - Παναθηναϊκός: Το γκολ που έβαλε και το πέναλτι που έκανε ο Μλαντένοβιτς - Βίντεο
Καβάλα - Παναθηναϊκός: Το γκολ που έβαλε και το πέναλτι που έκανε ο Μλαντένοβιτς - Βίντεο
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved