Θάνατος από καρδιακή νόσο: Η διατροφή που μειώνει τις πιθανότητες

Θάνατος από καρδιακή νόσο: Η διατροφή που μειώνει τις πιθανότητες

Η διατροφή που προστατεύει την καρδιά εστιάζει συνήθως στην αποφυγή των ανθυγιεινών τροφών και ειδικά όσων περιέχουν κακά λιπαρά.

Σύμφωνα με νεότερα επιστημονικά ευρήματα, εξίσου σημαντική είναι η κατανάλωση των λεγόμενων υγιεινών λιπαρών, καθώς μπορεί να μειώσει έως και κατά ένα εκατομμύριο τους θανάτους από καρδιακή νόσο παγκοσμίως, σε ετήσια βάση.

Διαβάστε περισσότερα στο: onmed.gr



Ισραήλ: Νεκρός ο Ραέντ Σαάντ, νούμερο 2 της ένοπλης Χαμάς - Από τους αρχιτέκτονες της 7ης Οκτωβρίου
Ισραήλ: Νεκρός ο Ραέντ Σαάντ, νούμερο 2 της ένοπλης Χαμάς - Από τους αρχιτέκτονες της 7ης Οκτωβρίου
Άρης: Δεν ανακοίνωσε αποστολή για Ολυμπιακό ο Χιμένεθ
Άρης: Δεν ανακοίνωσε αποστολή για Ολυμπιακό ο Χιμένεθ
Volley League: Ο Μίλωνας «λύγισε» και τον Ολυμπιακό
Volley League: Ο Μίλωνας «λύγισε» και τον Ολυμπιακό
Βόλος: Με τρεις απουσίες στο ματς με τον Παναθηναϊκό
Βόλος: Με τρεις απουσίες στο ματς με τον Παναθηναϊκό
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved