Θάνατος από καρδιακή νόσο: Η διατροφή που μειώνει τις πιθανότητες

Θάνατος από καρδιακή νόσο: Η διατροφή που μειώνει τις πιθανότητες

Η διατροφή που προστατεύει την καρδιά εστιάζει συνήθως στην αποφυγή των ανθυγιεινών τροφών και ειδικά όσων περιέχουν κακά λιπαρά.

Σύμφωνα με νεότερα επιστημονικά ευρήματα, εξίσου σημαντική είναι η κατανάλωση των λεγόμενων υγιεινών λιπαρών, καθώς μπορεί να μειώσει έως και κατά ένα εκατομμύριο τους θανάτους από καρδιακή νόσο παγκοσμίως, σε ετήσια βάση.

Διαβάστε περισσότερα στο: onmed.gr



«Καμπανάκι» Μαρουσάκη: Έρχονται βροχές, καταιγίδες και χιόνια
«Καμπανάκι» Μαρουσάκη: Έρχονται βροχές, καταιγίδες και χιόνια
Βαθμολογία EuroLeague: Μαζί στην τετράδα και το 8-4 ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός
Βαθμολογία EuroLeague: Μαζί στην τετράδα και το 8-4 ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός
Με το... ζόρι και 31 βολές ο Ολυμπιακός «λύγισε» την «πληγωμένη» Παρί
Με το... ζόρι και 31 βολές ο Ολυμπιακός «λύγισε» την «πληγωμένη» Παρί
Κύπρος: Ο Κορέια ανέβασε την Πάφο ξανά στην κορυφή
Κύπρος: Ο Κορέια ανέβασε την Πάφο ξανά στην κορυφή
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved