Θάνατος από καρδιακή νόσο: Η διατροφή που μειώνει τις πιθανότητες

Θάνατος από καρδιακή νόσο: Η διατροφή που μειώνει τις πιθανότητες

Η διατροφή που προστατεύει την καρδιά εστιάζει συνήθως στην αποφυγή των ανθυγιεινών τροφών και ειδικά όσων περιέχουν κακά λιπαρά.

Σύμφωνα με νεότερα επιστημονικά ευρήματα, εξίσου σημαντική είναι η κατανάλωση των λεγόμενων υγιεινών λιπαρών, καθώς μπορεί να μειώσει έως και κατά ένα εκατομμύριο τους θανάτους από καρδιακή νόσο παγκοσμίως, σε ετήσια βάση.

Διαβάστε περισσότερα στο: onmed.gr



Τι Τζέι Σορτς: «Μπήκαμε με λάθος νοοτροπία στο δεύτερο ημίχρονο»
Τι Τζέι Σορτς: «Μπήκαμε με λάθος νοοτροπία στο δεύτερο ημίχρονο»
Αταμάν: «Και οι δύο σέντερ έπαιξαν άθλια, δεν αξίζαμε να κερδίσουμε»
Αταμάν: «Και οι δύο σέντερ έπαιξαν άθλια, δεν αξίζαμε να κερδίσουμε»
Βαθμολογία Euroleague: Στο 9-5 ο Παναθηναϊκός AKTOR μετά την ήττα από Βαλένθια - Τα αποτελέσματα
Βαθμολογία Euroleague: Στο 9-5 ο Παναθηναϊκός AKTOR μετά την ήττα από Βαλένθια - Τα αποτελέσματα
Αταμάν: «Ήμασταν χάλια, δεν αξίζαμε τη νίκη»
Αταμάν: «Ήμασταν χάλια, δεν αξίζαμε τη νίκη»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved