Θάνατος από καρδιακή νόσο: Η διατροφή που μειώνει τις πιθανότητες
SHARE

Θάνατος από καρδιακή νόσο: Η διατροφή που μειώνει τις πιθανότητες

Η διατροφή που προστατεύει την καρδιά εστιάζει συνήθως στην αποφυγή των ανθυγιεινών τροφών και ειδικά όσων περιέχουν κακά λιπαρά.

Σύμφωνα με νεότερα επιστημονικά ευρήματα, εξίσου σημαντική είναι η κατανάλωση των λεγόμενων υγιεινών λιπαρών, καθώς μπορεί να μειώσει έως και κατά ένα εκατομμύριο τους θανάτους από καρδιακή νόσο παγκοσμίως, σε ετήσια βάση.

Διαβάστε περισσότερα στο: onmed.gr

Live Chat: Άγιαξ-ΑΕΚ 0-0
Live Chat: Άγιαξ-ΑΕΚ 0-0
To κίνητρο του ΠΑΟΚ κόντρα στην πανίσχυρη Τσέλσι
To κίνητρο του ΠΑΟΚ κόντρα στην πανίσχυρη Τσέλσι
«Μεγάλο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα» (video)
«Μεγάλο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα» (video)
Το τόλμησε! 71χρονη ηθοποιός ποζάρει με μαγιό και χωρίς ίχνος ρετούς
Το τόλμησε! 71χρονη ηθοποιός ποζάρει με μαγιό και χωρίς ίχνος ρετούς


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies