Θάνατος από καρδιακή νόσο: Η διατροφή που μειώνει τις πιθανότητες

Θάνατος από καρδιακή νόσο: Η διατροφή που μειώνει τις πιθανότητες

Η διατροφή που προστατεύει την καρδιά εστιάζει συνήθως στην αποφυγή των ανθυγιεινών τροφών και ειδικά όσων περιέχουν κακά λιπαρά.

Σύμφωνα με νεότερα επιστημονικά ευρήματα, εξίσου σημαντική είναι η κατανάλωση των λεγόμενων υγιεινών λιπαρών, καθώς μπορεί να μειώσει έως και κατά ένα εκατομμύριο τους θανάτους από καρδιακή νόσο παγκοσμίως, σε ετήσια βάση.

Διαβάστε περισσότερα στο: onmed.gr



Άρης - ΠΑΟΚ: Δεν ανακοίνωσαν αποστολή οι «κίτρινοι» για το ντέρμπι Κυπέλλου
Άρης - ΠΑΟΚ: Δεν ανακοίνωσαν αποστολή οι «κίτρινοι» για το ντέρμπι Κυπέλλου
Σαν σήμερα: Το ιστορικό γκολ του Καπουράνη που έκρινε το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (video)
Σαν σήμερα: Το ιστορικό γκολ του Καπουράνη που έκρινε το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (video)
Φενέρμπαχτσε: Νοκ άουτ ο Μπιτίμ με Ολυμπιακό
Φενέρμπαχτσε: Νοκ άουτ ο Μπιτίμ με Ολυμπιακό
Ρεάλ Μαδρίτης: Δυσαρέσκεια Καμαβινγκά για Αλόνσο - Ζήτησε να φύγει
Ρεάλ Μαδρίτης: Δυσαρέσκεια Καμαβινγκά για Αλόνσο - Ζήτησε να φύγει
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved