Θάνατος από καρδιακή νόσο: Η διατροφή που μειώνει τις πιθανότητες

Θάνατος από καρδιακή νόσο: Η διατροφή που μειώνει τις πιθανότητες

Η διατροφή που προστατεύει την καρδιά εστιάζει συνήθως στην αποφυγή των ανθυγιεινών τροφών και ειδικά όσων περιέχουν κακά λιπαρά.

Σύμφωνα με νεότερα επιστημονικά ευρήματα, εξίσου σημαντική είναι η κατανάλωση των λεγόμενων υγιεινών λιπαρών, καθώς μπορεί να μειώσει έως και κατά ένα εκατομμύριο τους θανάτους από καρδιακή νόσο παγκοσμίως, σε ετήσια βάση.

Διαβάστε περισσότερα στο: onmed.gr



Σοκαριστική στιγμή: Κατέρρευσε ο τερματοφύλακας του Σουδάν
Σοκαριστική στιγμή: Κατέρρευσε ο τερματοφύλακας του Σουδάν
NBA: Το μήνυμα Αντετοκούνμπο για το κάρφωμα και η «μπηχτή» του Βούτσεβιτς
NBA: Το μήνυμα Αντετοκούνμπο για το κάρφωμα και η «μπηχτή» του Βούτσεβιτς
Greek Basketball League: «Διπλό» του Προμηθέα στο Περιστέρι
Greek Basketball League: «Διπλό» του Προμηθέα στο Περιστέρι
Παναθηναϊκός: Ψηλά στη λίστα ο Κασούμ Ουαταρά της Μονακό
Παναθηναϊκός: Ψηλά στη λίστα ο Κασούμ Ουαταρά της Μονακό
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved