Θάνατος από καρδιακή νόσο: Η διατροφή που μειώνει τις πιθανότητες
SHARE

Θάνατος από καρδιακή νόσο: Η διατροφή που μειώνει τις πιθανότητες

Η διατροφή που προστατεύει την καρδιά εστιάζει συνήθως στην αποφυγή των ανθυγιεινών τροφών και ειδικά όσων περιέχουν κακά λιπαρά.

Σύμφωνα με νεότερα επιστημονικά ευρήματα, εξίσου σημαντική είναι η κατανάλωση των λεγόμενων υγιεινών λιπαρών, καθώς μπορεί να μειώσει έως και κατά ένα εκατομμύριο τους θανάτους από καρδιακή νόσο παγκοσμίως, σε ετήσια βάση.

Διαβάστε περισσότερα στο: onmed.gr

Έβαλε γκολάρα και… τρελάθηκε ο Σαλάχ! (video)
Έβαλε γκολάρα και… τρελάθηκε ο Σαλάχ! (video)
Α-Παναθηναϊκός!
Α-Παναθηναϊκός!
Ζαλγκίρις-Μπαρτσελόνα 85-88 (76-76 κ.α.): Απόδραση από το Κάουνας και 5η σερί νίκη!
Ζαλγκίρις-Μπαρτσελόνα 85-88 (76-76 κ.α.): Απόδραση από το Κάουνας και 5η σερί νίκη!
Επίσκεψη Γκουαρντιόλα στους φυλακισμένους ηγέτες της Καταλονίας
Επίσκεψη Γκουαρντιόλα στους φυλακισμένους ηγέτες της Καταλονίας


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies