Θάνατος από καρδιακή νόσο: Η διατροφή που μειώνει τις πιθανότητες

Θάνατος από καρδιακή νόσο: Η διατροφή που μειώνει τις πιθανότητες

Η διατροφή που προστατεύει την καρδιά εστιάζει συνήθως στην αποφυγή των ανθυγιεινών τροφών και ειδικά όσων περιέχουν κακά λιπαρά.

Σύμφωνα με νεότερα επιστημονικά ευρήματα, εξίσου σημαντική είναι η κατανάλωση των λεγόμενων υγιεινών λιπαρών, καθώς μπορεί να μειώσει έως και κατά ένα εκατομμύριο τους θανάτους από καρδιακή νόσο παγκοσμίως, σε ετήσια βάση.

Διαβάστε περισσότερα στο: onmed.gr



Μουντιάλ 2026: Στη Ζυρίχη οι κληρώσεις των playoffs
Μουντιάλ 2026: Στη Ζυρίχη οι κληρώσεις των playoffs
Ταεκβοντό: Εξι μετάλλια η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Αθήνας
Ταεκβοντό: Εξι μετάλλια η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Αθήνας
Εξετάζει Μπάσι ο Παναθηναϊκός και φέρνει Φαρίντ
Εξετάζει Μπάσι ο Παναθηναϊκός και φέρνει Φαρίντ
Η Θύρα 13 στο πλευρό του Λεσόρ
Η Θύρα 13 στο πλευρό του Λεσόρ
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved