Θάνατος από καρδιακή νόσο: Η διατροφή που μειώνει τις πιθανότητες

Θάνατος από καρδιακή νόσο: Η διατροφή που μειώνει τις πιθανότητες

Η διατροφή που προστατεύει την καρδιά εστιάζει συνήθως στην αποφυγή των ανθυγιεινών τροφών και ειδικά όσων περιέχουν κακά λιπαρά.

Σύμφωνα με νεότερα επιστημονικά ευρήματα, εξίσου σημαντική είναι η κατανάλωση των λεγόμενων υγιεινών λιπαρών, καθώς μπορεί να μειώσει έως και κατά ένα εκατομμύριο τους θανάτους από καρδιακή νόσο παγκοσμίως, σε ετήσια βάση.

Διαβάστε περισσότερα στο: onmed.gr



Super League: Ντέρμπι επιβίωσης ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός | Ευκαιρία για ΑΕΚ
Super League: Ντέρμπι επιβίωσης ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός | Ευκαιρία για ΑΕΚ
Ποιοι δρόμοι κλείνουν στην Αθήνα την Κυριακή
Ποιοι δρόμοι κλείνουν στην Αθήνα την Κυριακή
Χάντμπολ: Στο Final 4 του Κυπέλλου Ολυμπιακός και Ιωνικός Ν.Φ.
Χάντμπολ: Στο Final 4 του Κυπέλλου Ολυμπιακός και Ιωνικός Ν.Φ.
Α1 Γυναικών Μπάσκετ: Πέρασε από το Βόλο ο Αθηναϊκός
Α1 Γυναικών Μπάσκετ: Πέρασε από το Βόλο ο Αθηναϊκός
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved