Θάνατος από καρδιακή νόσο: Η διατροφή που μειώνει τις πιθανότητες

Θάνατος από καρδιακή νόσο: Η διατροφή που μειώνει τις πιθανότητες

Η διατροφή που προστατεύει την καρδιά εστιάζει συνήθως στην αποφυγή των ανθυγιεινών τροφών και ειδικά όσων περιέχουν κακά λιπαρά.

Σύμφωνα με νεότερα επιστημονικά ευρήματα, εξίσου σημαντική είναι η κατανάλωση των λεγόμενων υγιεινών λιπαρών, καθώς μπορεί να μειώσει έως και κατά ένα εκατομμύριο τους θανάτους από καρδιακή νόσο παγκοσμίως, σε ετήσια βάση.

Διαβάστε περισσότερα στο: onmed.gr



Άντζουτσιτς: «Ο Άρης έχει σπουδαία ιστορία, ο πατέρας μου μου μιλούσε για τον Γκάλη»
Άντζουτσιτς: «Ο Άρης έχει σπουδαία ιστορία, ο πατέρας μου μου μιλούσε για τον Γκάλη»
Τσιτσιπάς: «Δεν οδηγούσε ο Στέφανος το αυτοκίνητο με 210 χλμ/ώρα», λέει ο δικηγόρος του
Τσιτσιπάς: «Δεν οδηγούσε ο Στέφανος το αυτοκίνητο με 210 χλμ/ώρα», λέει ο δικηγόρος του
Βαθμολογία Euroleague: Τρίτη σερί νίκη και στο 8-4 ο Παναθηναϊκός
Βαθμολογία Euroleague: Τρίτη σερί νίκη και στο 8-4 ο Παναθηναϊκός
Αταμάν: «Καλύτερος πόιντ γκαρντ στη Euroleague ο Σλούκας, παίζει με την καρδιά του ο Φαρίντ»
Αταμάν: «Καλύτερος πόιντ γκαρντ στη Euroleague ο Σλούκας, παίζει με την καρδιά του ο Φαρίντ»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved