Θάνατος από καρδιακή νόσο: Η διατροφή που μειώνει τις πιθανότητες

Θάνατος από καρδιακή νόσο: Η διατροφή που μειώνει τις πιθανότητες

Η διατροφή που προστατεύει την καρδιά εστιάζει συνήθως στην αποφυγή των ανθυγιεινών τροφών και ειδικά όσων περιέχουν κακά λιπαρά.

Σύμφωνα με νεότερα επιστημονικά ευρήματα, εξίσου σημαντική είναι η κατανάλωση των λεγόμενων υγιεινών λιπαρών, καθώς μπορεί να μειώσει έως και κατά ένα εκατομμύριο τους θανάτους από καρδιακή νόσο παγκοσμίως, σε ετήσια βάση.

Διαβάστε περισσότερα στο: onmed.gr



Σέρβικα ΜΜΕ: «Τζαμπάρι ήρθε η ώρα σου»
Σέρβικα ΜΜΕ: «Τζαμπάρι ήρθε η ώρα σου»
George Best… of the Best
George Best… of the Best
Αμορίμ: «Μακάρι να τσακώνονταν και οι δικοί μου παίκτες»
Αμορίμ: «Μακάρι να τσακώνονταν και οι δικοί μου παίκτες»
Αυτοί είναι οι διαιτητές του Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός
Αυτοί είναι οι διαιτητές του Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved