Θάνατος από καρδιακή νόσο: Η διατροφή που μειώνει τις πιθανότητες

Θάνατος από καρδιακή νόσο: Η διατροφή που μειώνει τις πιθανότητες

Η διατροφή που προστατεύει την καρδιά εστιάζει συνήθως στην αποφυγή των ανθυγιεινών τροφών και ειδικά όσων περιέχουν κακά λιπαρά.

Σύμφωνα με νεότερα επιστημονικά ευρήματα, εξίσου σημαντική είναι η κατανάλωση των λεγόμενων υγιεινών λιπαρών, καθώς μπορεί να μειώσει έως και κατά ένα εκατομμύριο τους θανάτους από καρδιακή νόσο παγκοσμίως, σε ετήσια βάση.

Διαβάστε περισσότερα στο: onmed.gr



ΑΕΛ: Χωρίς Μούργο και Παντελάκη με τον Παναθηναϊκό
ΑΕΛ: Χωρίς Μούργο και Παντελάκη με τον Παναθηναϊκό
Μο Σαλάχ εκτός εαυτού: «Κάποιος δε με θέλει στην ομάδα, η Λίβερπουλ με εκθέτει»
Μο Σαλάχ εκτός εαυτού: «Κάποιος δε με θέλει στην ομάδα, η Λίβερπουλ με εκθέτει»
Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Βαριά ήττα της Βικτόρια Πλζεν
Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Βαριά ήττα της Βικτόρια Πλζεν
Παγκόσμιο Κύπελλο: Το πρόγραμμα των αγώνων, μέρες και ώρες των αναμετρήσεων
Παγκόσμιο Κύπελλο: Το πρόγραμμα των αγώνων, μέρες και ώρες των αναμετρήσεων
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved