Θάνατος από καρδιακή νόσο: Η διατροφή που μειώνει τις πιθανότητες

Θάνατος από καρδιακή νόσο: Η διατροφή που μειώνει τις πιθανότητες

Η διατροφή που προστατεύει την καρδιά εστιάζει συνήθως στην αποφυγή των ανθυγιεινών τροφών και ειδικά όσων περιέχουν κακά λιπαρά.

Σύμφωνα με νεότερα επιστημονικά ευρήματα, εξίσου σημαντική είναι η κατανάλωση των λεγόμενων υγιεινών λιπαρών, καθώς μπορεί να μειώσει έως και κατά ένα εκατομμύριο τους θανάτους από καρδιακή νόσο παγκοσμίως, σε ετήσια βάση.

Διαβάστε περισσότερα στο: onmed.gr



Πέθανε ο θρύλος του αφρικανικού ποδοσφαίρου Αχμέντ Φαράς
Πέθανε ο θρύλος του αφρικανικού ποδοσφαίρου Αχμέντ Φαράς
Άρης: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Μορουτάν – Οι πρώτες του δηλώσεις
Άρης: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Μορουτάν – Οι πρώτες του δηλώσεις
AEK: Οι... τάσεις φυγής του Ελίασον και η απόφαση του Νίκολιτς να τον αφήσει εκτός λίστας
AEK: Οι... τάσεις φυγής του Ελίασον και η απόφαση του Νίκολιτς να τον αφήσει εκτός λίστας
Μεταγραφές, Ηρακλής: Σπουδαία κίνηση με Εραμούσπε
Μεταγραφές, Ηρακλής: Σπουδαία κίνηση με Εραμούσπε
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved