Θάνατος από καρδιακή νόσο: Η διατροφή που μειώνει τις πιθανότητες

Θάνατος από καρδιακή νόσο: Η διατροφή που μειώνει τις πιθανότητες

Η διατροφή που προστατεύει την καρδιά εστιάζει συνήθως στην αποφυγή των ανθυγιεινών τροφών και ειδικά όσων περιέχουν κακά λιπαρά.

Σύμφωνα με νεότερα επιστημονικά ευρήματα, εξίσου σημαντική είναι η κατανάλωση των λεγόμενων υγιεινών λιπαρών, καθώς μπορεί να μειώσει έως και κατά ένα εκατομμύριο τους θανάτους από καρδιακή νόσο παγκοσμίως, σε ετήσια βάση.

Διαβάστε περισσότερα στο: onmed.gr



Ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον Ίθαν Χαπ η Βαλένθια
Ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον Ίθαν Χαπ η Βαλένθια
Ο Ντόντσιτς γράφει Ιστορία στους Λ.Α. Λέικερς
Ο Ντόντσιτς γράφει Ιστορία στους Λ.Α. Λέικερς
Στις 8 Μαρτίου ο 14ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας
Στις 8 Μαρτίου ο 14ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας
Προσβάσιμο σε όλους: Το νέο κολυμβητήριο στο Μοσχάτο προάγει ισότητα και συμμετοχή
Προσβάσιμο σε όλους: Το νέο κολυμβητήριο στο Μοσχάτο προάγει ισότητα και συμμετοχή
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved