Θάνατος από καρδιακή νόσο: Η διατροφή που μειώνει τις πιθανότητες
SHARE

Θάνατος από καρδιακή νόσο: Η διατροφή που μειώνει τις πιθανότητες

Η διατροφή που προστατεύει την καρδιά εστιάζει συνήθως στην αποφυγή των ανθυγιεινών τροφών και ειδικά όσων περιέχουν κακά λιπαρά.

Σύμφωνα με νεότερα επιστημονικά ευρήματα, εξίσου σημαντική είναι η κατανάλωση των λεγόμενων υγιεινών λιπαρών, καθώς μπορεί να μειώσει έως και κατά ένα εκατομμύριο τους θανάτους από καρδιακή νόσο παγκοσμίως, σε ετήσια βάση.

Διαβάστε περισσότερα στο: onmed.gr

Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Στο Τελ Αβίβ τον περίμενε… ο Σιμόν! (photos+videos)
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Στο Τελ Αβίβ τον περίμενε… ο Σιμόν! (photos+videos)
«Ιωνικός μέχρι την Σαουδική Αραβία» (video)
«Ιωνικός μέχρι την Σαουδική Αραβία» (video)
Μυθικό μπέρδεμα στην Τουρκία, έκαναν τον Ολυμπιακό… Ολυμπιακό Βόλου! (photo)
Μυθικό μπέρδεμα στην Τουρκία, έκαναν τον Ολυμπιακό… Ολυμπιακό Βόλου! (photo)
Ατρόμητος: «Έδεσε» τον Κιβρακίδη (photo)
Ατρόμητος: «Έδεσε» τον Κιβρακίδη (photo)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies