Θάνατος από καρδιακή νόσο: Η διατροφή που μειώνει τις πιθανότητες

Θάνατος από καρδιακή νόσο: Η διατροφή που μειώνει τις πιθανότητες

Η διατροφή που προστατεύει την καρδιά εστιάζει συνήθως στην αποφυγή των ανθυγιεινών τροφών και ειδικά όσων περιέχουν κακά λιπαρά.

Σύμφωνα με νεότερα επιστημονικά ευρήματα, εξίσου σημαντική είναι η κατανάλωση των λεγόμενων υγιεινών λιπαρών, καθώς μπορεί να μειώσει έως και κατά ένα εκατομμύριο τους θανάτους από καρδιακή νόσο παγκοσμίως, σε ετήσια βάση.

Διαβάστε περισσότερα στο: onmed.gr



Ανακοίνωσε Κουζέλογλου ο Παναθηναϊκός
Ανακοίνωσε Κουζέλογλου ο Παναθηναϊκός
ΔΕΠΑ Εμπορίας: Ένας σύγχρονος καθετοποιημένος ενεργειακός όμιλος
ΔΕΠΑ Εμπορίας: Ένας σύγχρονος καθετοποιημένος ενεργειακός όμιλος
ΑΕΚ: Ο Μόρο ενδιαφέρει, αλλά δεν είναι ο βασικός στόχος – Το μήνυμα του Πινέδα στον κόσμο
ΑΕΚ: Ο Μόρο ενδιαφέρει, αλλά δεν είναι ο βασικός στόχος – Το μήνυμα του Πινέδα στον κόσμο
Επίσημο: Αυτό είναι το πρόγραμμα της Super League
Επίσημο: Αυτό είναι το πρόγραμμα της Super League
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved