Έξι συμβουλές για πολυγαμικές σχέσεις

Έξι συμβουλές για πολυγαμικές σχέσεις

Διαβάστε παρακάτω συμβουλές για το πώς να έχετε μια επιτυχημένη παράλληλη σχέση (ή σχέσεις).

Να είστε ειλικρινείς

Εδώ διαχωρίζεται ο όρος μεταξύ ενός τζέντλεμαν και του… καθάρματος. Το να γκομενίζει κανείς δεν είναι απαραίτητα κακό, καθώς μπορεί όντως να μην αντέχει τη μονογαμία. Αυτό εάν θέλουμε να είμαστε σωστοί οφείλουμε να το πούμε στο ταίρι μας ή… τέλος πάντων σε αυτήν με την οποία απασχολούμαστε σεξουαλικά. Ειδικότερα σε περίπτωση που έχουμε τύψεις για αυτά που κάνουμε, η ειλικρίνεια είναι το καλύτερο ιατρικό, όσο οδυνηρή κι αν είναι. Δεν είναι ανάγκη να γνωρίζει το πώς «ξεριζώθηκε» η καρδιά από το στήθος μας ή ότι γουστάρουμε να αποκαλύπτουμε τα άγρια σεξουαλικά μας ένστικτα σε μίνιμουμ 5 διαφορετικές γυναίκες (υπερβολή). Μόνο την αλήθεια. Ότι δεν είμαστε σε φάση να κάνουμε σοβαρή σχέση. Και όσο το νωρίτερο, τόσο το καλύτερο. Ρίξτε τη μπάλα σε εκείνη, κι άμα θέλει να φύγει, έχουμε κι άλλες. Αν θέλει από την άλλη να μείνει, τότε… συνεχίζουμε και βλέπουμε.

Βάλτε νωρίς όρια

Στη συγκεκριμένη περίπτωση τα όρια παίζουν σημαντικότατο ρόλο. Αν για παράδειγμα δεν θέλετε σοβαρή σχέση, προφανώς και το να επισκέπτεστε διαρκώς τα βράδια την «κοπέλα» στο σπίτι της, να της μαγειρεύετε και να την βάζετε για ύπνο, της δίνετε θάρρος να περιμένει περισσότερα από σας. Όρια λοιπόν. Βάλτε όρια! Όποια πράξη θεωρείται πως κάνουν ασαφείς τις προθέσεις σας, τερματίστε τες άμεσα!

Οι λεπτομέρειες για τον εαυτό μας

Για κανέναν, μα κανέναν λόγο μην αποκαλύψετε ποτέ έστω και ένα στοιχείο από τις «άλλες»σας δραστηριότητες.
-Πού θα πας Νίκο;
-Σε κάτι βαφτίσια.
Αυτές είναι απαντήσεις. Ακόμα και αν γνωρίζει η κοπελιά ότι υπάρχει κι άλλο πρόσωπο μην την αφήσετε ποτέ να ξέρει πού θα πάτε, ακόμα και αν ισχυριστεί ότι δεν πρόκειται να στενοχωρηθεί.

Κρατείστε τη φλόγα αναμμένη

Προσοχή μην μπερδευτείτε. Άλλο κρατείστε τη φλόγα, άλλη ξεφουρνίστε λόγια «βαριά» που αργότερα θα μετανιώσετε. Αν θέλετε την ελευθερία σας αλλά να την απασχολείται ταυτόχρονα μην πείτε τίποτα του τύπου «μου λείπεις» γιατί καήκατε. Πράξεις και πάλι πράξεις. Εδώ έρχεται η ώρα να απελευθερώσετε το τέρας που κρύβετε μέσα σας και να δοκιμαστούν οι αντοχές. Είπαμε η πολυγαμία θέλει τρόπο αλλά και κόπο.

Τα social media θα είναι η καταστροφή σας

Φανταστείτε να πηγαίνετε όμορφος και ωραίος στο ραντεβού σας, και μόλις γυρίσετε από αυτό, συνειδητοποιείται ότι στο λογαριασμό σας στο facebook οι ειδοποιήσεις έχουν πάρει φωτιά διότι το πρόσωπο σας έχει κάνει tag εκεί που πήγατε. Κι έτσι απλά παραβιάσατε κι επίσημα τον τρίτο κανόνα (περί απόκρυψης λεπτομερειών). Είναι άσχημο για εκείνη (που της το κρύβετε) και δεν σέβεστε την εικόνα σας. Όσο και αν η τάση της εποχής κλίνει προς τα facebook-twitter κ.λ.π., καλό θα είναι να αποστασιοποιείστε από αυτά. Ή το πιο απλό, μην αναφέρετε καν πως έχετε τέτοιο λογαριασμό. Θα γλιτώσετε από ανησυχία και κυρίως… γκρίνια!

Μην ζηλέψετε, ή τουλάχιστον μην της το πείτε

Όλα ωραία και καλά αν είστε πολυγαμικοί, αν όμως τη δείτε να παίζει μπαλίτσα, μην μπείτε σε πειρασμό να της κόψετε. Είναι το μεγαλύτερο λάθος. Θα σας κόψει την καλημέρα άμεσα γιατί δεν είστε σωστός. Αν από την άλλη επιθυμείτε απεγνωσμένα να θέλει μόνο εσάς, τότε μάλλον θα πρέπει να ειδοποιήσετε τις υπόλοιπες υπάρξεις που λύνουν τη ζώνη του παντελονιού σας ότι δεν θα τις ξαναδείτε, ενώ ταυτόχρονα να της παραδεχτείτε ανοιχτά τι σημαίνει πραγματικά για σας. Για να σας δω.



Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved