«Ξέρω και από offside κι από… μελιτζάνες παπουτσάκι» (photos)

«Ξέρω και από offside κι από… μελιτζάνες παπουτσάκι» (photos)

Η Λίλα Κουντουριώτη μιλά στην «Πράσινη» με… ντρίμπλες, πάσες και γκολ και αποκαλύπτει τα θέλω της, τόσο τα επαγγελματικά, όσο και τα προσωπικά…  

Είναι κάτι βράδια Πέμπτης και κάτι «κουλές» αγωνιστικές του πρωταθλήματος που δεν θες να ανοίξεις την τηλεόραση. Η Λίλα Κουντουριώτη σε κάνει να πατήσεις το κουμπί. Μπάλα μπορεί να μην δεις αλλά θα δεις την πιο «φρέσκια» παρουσία της περσινής σεζόν… Και η πλάκα είναι πως το τυπάκι τα λέει. Και τα λέει καλά. Θα το καταλάβετε στην πορεία!

Από μπάλα ξέρεις, από μελιτζάνες παπουτσάκι ξέρεις;

«Ξέρω, ξέρω!»

Όλες τις συνταγές;

«Εντάξει μελιτζάνες παπουτσάκια όχι, αλλά είμαι πολύ καλή σε μπολονέζ, σε κλασικά πράγματα, φασολάκια, αρακάδες, τέτοια τα ’χω όλα!».

Τι ήταν πιο εύκολο να μάθεις το offsideή να κάνεις φασολάκια;

«Ε, νομίζω στη μαγειρική μου βγήκε πιο φυσικά, είχα και πολλές παραστάσεις. Στο ποδόσφαιρο το πάλεψα λίγο παραπάνω, δηλαδή έπρεπε να ρίξω πολύ διάβασμα».

Ήταν κόντρα στη φύση σου να μπλέξεις με το ποδόσφαιρο, γιατί είπες ότι με τη μαγειρική σου έβγαινε περισσότερο φυσικά…

«Όχι, αλλά έχω την εξής θεωρία, χωρίς να θέλω να τα διαχωρίσω. Είναι στο DNA μιας γυναίκας από μικρό παιδί να ασχολείται με τη μαγειρική, με τα καλλυντικά, με τις τσάντες και τα παπούτσια. Όσο κόντρα και να θέλω να πάω σε εσένα που από 2 χρονών παίζεις μπάλα και ασχολείσαι με το δοκάρι, με τον τερματοφύλακα, με το φάουλ, με το offside, πρέπει να κάνω περισσότερη προσπάθεια».

Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Κυριακή ποδόσφαιρο. Δευτέρα, Παρασκευή και Σάββατο «Μπρούσκο»;

«Όχι, δεν έχω δει Μπρούσκο (γέλια). Είμαι τελείως αντι-τηλεορασάκιας. Δεν την ανοίγω! Γενικά, είμαι τύπος που δεν θέλω να πολυμένω σπίτι. Μου αρέσει να κυκλοφορώ, να βγαίνω να μιλάω με κόσμο, μπορώ να κάνω οτιδήποτε άλλο εκτός από το να μένω σπίτι».

Το «κυκλοφορώ», «βγαίνω με κόσμο» άλλαξε λίγο από την ημέρα που βγαίνεις στην τηλεόραση;

«Άλλαξε πολύ. Δηλαδή εγώ κατάλαβα τη διαφορά από όταν ήμουν στο Alter με τα δελτία ειδήσεων και από όταν πήγα στο ποδόσφαιρο. Δηλαδή δεν έχει καμία σχέση. Εκεί κατάλαβα και τι δύναμη έχει το ποδόσφαιρο και η NOVA. Βλέπω ότι στις παρέες γίνεσαι πιο πολύ επίκεντρο συζήτησης, ψάχνουν οι άλλοι να μάθουν για σένα. Οι άντρες ειδικά θα ασχοληθούν με τους δημοσιογράφους, τους speakers, με το τι γίνεται στα αθλητικά».

«Ποια είναι η πιο άβολη ερώτηση που σου έχουν κάνει όλο αυτό τον καιρό οι φίλοι σου; Φαντάζομαι για τα offside του Ολυμπιακού..».

«Και για αυτά με ρωτάνε. Η απάντησή μου είναι στάνταρ την έχω σε… κασετούλα “παιδιά εμένα μη με ρωτάτε γι’ αυτά, δεν ξέρω, ό,τι έδειξε ο διαιτητής”. Με ρωτάνε πάρα πολύ για τους συναδέλφους, τι ομάδα είναι».

Τους καίει, πιστεύεις;

«Πάρα πολύ. Νομίζω είναι η πιο κλασική ερώτηση. Τι ομάδα είναι ο τάδε, τι ομάδα είναι ο άλλος».

Τι ομάδα είσαι εσύ;

«Εγώ δεν πρέπει να πω. Από μικρό παιδί είχα μια ομάδα που υποστήριζα λόγω οικογένειας, τώρα πια δε χρωματίζομαι».

Σε ενοχλεί όλος αυτός ο θόρυβος που γίνεται με τις περιγραφές της NOVA που δεν παίρνουν θέση οι δημοσιογράφοι;

«Είναι τακτική του καναλιού, είναι αυτό που έχουν επιλέξει, αυτή την οδηγία έχουν δώσει, καταλαβαίνω και τους συναδέλφους που το ακολουθούν γιατί είναι επάγγελμα, είναι δουλειά, οφείλουμε να κάνουμε αυτό που μας ζητά η εταιρεία. Καταλαβαίνω και τον κόσμο που ενδεχομένως ζητάει κάτι άλλο. Άλλοι το ζητάνε, άλλοι όχι. Δε θέλω να πάρω θέση γιατί είναι θέμα πολιτικής της εταιρείας».

Θα ήσουν ποτέ με έναν άντρα που δεν θα του άρεσε η μπάλα;

«Όχι. Συνήθως οι άνθρωποι με τους οποίους συζητάω, βρίσκομαι, ακόμα κι αν δεν είναι σύντροφοι ή κάτι τέτοιο, από μπάλα κάτι ξέρουν. Δηλαδή δύσκολο και ένας άντρας να σου πει δεν ξέρω τίποτα από μπάλα. Δηλαδή έναν τελικό ChampionsLeagueθα τον δεις με τους φίλους σου. Δε μπορεί να μην ξέρεις τίποτα από μπάλα».

Τελικός μουντιάλ στο γήπεδο ή ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη παρέα με τον καλό σου;

«Νομίζω τελικός μουντιάλ ή τελικός ChampionsLeague να σου πω γιατί το έχω ζήσει και έχω δει πόσο απίστευτη εμπειρία είναι. Εντάξει το ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη δε χάνεται. Τα άλλα είναι βραδιές που σου μένουν και κάπως χαραγμένες».

Αυτό είναι αλήθεια. Οι γυναίκες γιατί γίνονται τόσο σπαστικές όταν ο άντρας βλέπει ποδόσφαιρο;

«Ε, δε γίνονται οι γυναίκες σπαστικές τώρα μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας. Είσαστε και εσείς λίγο αφοριστικοί με τις γυναίκες».

Βέβαια το να βλέπεις με τους φίλους σου ποδόσφαιρο φαντάζομαι ότι έχει μέσα πίτσα σουβλάκια μπύρες ρεψίματα. Σε ενοχλεί τίποτα από όλα αυτά;

«Όχι τίποτα. Εμένα και η πίτσα μου αρέσει και το σουβλάκι. Δεν έχω πρόβλημα».

Το ρέψιμο;

«Εντάξει τώρα δεν τρελαίνομαι. Κάνω ένα βήμα προς εσάς -καλά εγώ έχω κάνει και πολλά βήματα- κάντε και εσείς ένα βήμα πίσω».

Αν δεν ήσουν της δουλειάς θα καθόσουν να έβλεπες μπάλα;

«Έβλεπα, γιατί εγώ ξέρεις τα τελευταία χρόνια έχω μπει σε αυτή τη δουλειά. Έβλεπα και μου άρεσε και το γήπεδο πάρα πολύ».

Ποιος σου άνοιξε την πόρτα για να μπεις στο ποδόσφαιρο ως επαγγελματίας;

«Από τύχη έγινε όλο αυτό. Εγώ στο Alter πάντα έκανα παρέα με τους αθλητικούς. Ένας συνάδελφος, λοιπόν, που με ήξερε από εκεί, όταν έκλεισε το Alterπρότεινε να πάω στη NOVA να κάνω ένα δοκιμαστικό. Από το δοκιμαστικό και μετά εντάξει, προφανώς το επέλεξε η διεύθυνση αλλά την πόρτα την άνοιξε η παρέα που έκανα με τους αθλητικούς στο Alter».

Γιατί να βάλεις μια γυναίκα σε μια αθλητική εκπομπή εκτός από οφθαλμόλουτρο;

«Γιατί θέλεις και μια πιο ευχάριστη νότα. Εντάξει δημοσιογράφο επέλεξαν να βάλουν στη NOVAδεν επέλεξαν να βάλουν ένα μοντέλο».

Θα ήθελες να είσαι η πρώτη γυναίκα που θα μεταδώσει ένα παιχνίδι;

«Το έχω σκεφτεί, πιστεύω ότι θέλει πάρα πολύ δουλειά εκ μέρους μου. Ναι, θα μπορούσε να γίνει αλλά σου λέω, νιώθω ότι θα πρέπει να κάνω πάρα πολύ δουλειά για αν φτάσω σε αυτό το σημείο».

Έχεις δει σε όλη αυτή την πορεία μισογύνηδες;

«Νομίζω το χειρίζομαι με έναν τρόπο που δεν δίνω το πάτημα αυτό στους ανθρώπους. Σε μια παρέα που θα είναι όλο άντρες και θα μιλήσουν για ποδόσφαιρο δεν θα κάνω την έξυπνη επειδή μπορεί να έχω ακούσει και δέκα πράγματα και να τα χω αφομοιώσει κιόλας τα οποία με κάνουν να γνωρίζω πολύ περισσότερα πράγματα. Δεν κάνω την έξυπνη... Αν έκανα την έξυπνη νομίζω ότι θα έβρισκα πολλούς περισσότερους στο δρόμο που θα μου έλεγαν οκ κοριτσάκι μου έλα πλύνε και κάνα πιάτο».

Είσαι μια νέα γυναίκα που τώρα περπατάς στη ζωή σου, νιώθεις ότι οι γυναίκες έχετε χάσει το ρόλο σας;

«Ναι τον έχουμε χάσει. Το έχουν χάσει κι οι άντρες το ρόλο τους. Όλοι τον έχουμε χάσει. Λίγο με τα οικονομικά, λίγο με τη χειραφέτηση των γυναικών λίγο με το ότι και οι άντρες έχουν μπερδέψει το τί ακριβώς θέλουν και στις σχέσεις και στα επαγγελματικά τους και σε όλα και βέβαια λόγω της οικονομικής κρίσης που άλλαξαν τα πάντα για όλους μας όλοι χάσαμε τους ρόλους μας».

Έχεις πέσει ποτέ στα πατώματα για κάπoιον;

«Ναι έχω πέσει».

Πώς είναι για σένα ο ιδανικός άντρας; Δηλαδή αν θέλει κάποιος να σε πλησιάσει τί θα προσέξεις πρώτα πάνω του;

«Θα σου πω, συνήθως προσέχω λίγο τα outsider δηλαδή σε μια παρέα δεν προσέχω αυτόν που είναι frontmanπροσέχω τα outsider, τον λίγο πιο αντικοινωνικό, λίγο πιο σκοτεινό, λίγο πιο προς τα πίσω, αυτόν προσέχω. Αλλά δεν μπορώ να σου πω ότι δε μου αρέσει και ο άντρας ο κλασικός που θα με πάρει από το χέρι και θα μου πει έλα εγώ θα σου πω. Προτιμώ αυτό. Δεν θέλω να οδηγώ έναν άντρα. Δηλαδή τον ρόλο τον θέλω άντρα».

Το δυσκολότερο μάθημα που έπρεπε να περάσεις για να μπεις στο πλατό μιας ποδοσφαιρικής εκπομπής ποιο ήταν;

«Το δυσκολότερο μάθημα που έχω περάσει στη ζωή μου ήταν η ποίηση. Στη φιλολογία ήταν το πρώτο μάθημα που δεν πέρασα με την πρώτη. Τώρα για τα ποδοσφαιρικά θα σου πω. Η πρώτη χρονιά που ήταν και η πιο δύσκολη για μένα και που εκεί άκουσα διάφορα ήταν τα ονόματα, ήταν τα τεχνικά των περιγραφών. Ήμουν άσχετη τελείως και κάθε μέρα μάθαινα κάτι δηλαδή ήταν βουνό από πράγματα που έπρεπε να μάθω».

Ήταν μαξιλαράκι αυτό το ότι είσαι ωραία γυναίκα και δεν θα σε έβγαζαν εύκολα από το γυαλί;

«Όχι. Ξέρεις τι υπάρχουν πολύ ωραίες γυναίκες και πολύ πιο ωραίες γυναίκες που θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό. Εάν δεν τα έλεγες εκεί πέρα, σε πυροβολούσαν κάθε μέρα. Και εγώ στην αρχή θεωρώ ότι δεν τα έλεγα».

Διαβάζεις τις κριτικές από τους τηλεκριτικούς;

«Ναι τα διαβάζω. Τα διαβάζω όλα».

Το χειρότερο που έχεις διαβάσει ποιο είναι;

«Δεν ήταν τηλεκριτικός, ήταν συνάδελφος αθλητικός που είπε ότι δε μπορεί αυτή η κοπέλα. Η NOVAέχει τόσα λεφτά να πάρει το ChampionsLeagueκαι να μην ξέρει τον τάδε παίκτη».

Ποιος το έγραψε;

«Δε θέλω να σου πω».

Θα το βρω…

«Το έγραψε στο facebook».

Δεν θες να του κάνεις διαφήμιση δηλαδή;

«Δεν θέλω , γιατί τον βρήκα κάποια στιγμή μετά , και face-to-faceτου το είπα ότι ήταν άδικο αυτό που έγραψες για μένα, γιατί ήμουν δέκα χρόνια στα δελτία ειδήσεων. Δεν είμαι μοντέλο που ήρθα εκεί. Έπρεπε να έχω ένα creditγι’ αυτό. Απλά στα αθλητικά μου έδωσαν μια ευκαιρία η οποία όντως ήταν ένα ξεκίνημα για μένα καινούργιο. Όλοι στο ξεκίνημα θα κάνουν και κάποια λάθη. Λάθος μου να μην τον ξέρω τον παίχτη αλλά μη με πυροβολείς γι’ αυτό».

Ανάλογα με το ντύσιμό σου ανεβαίνουν τα νούμερα; Δηλαδή όταν βγάζεις περισσότερα ρούχα ανεβαίνει η τηλεθέαση;

«Δε νομίζω. Νομίζω ότι ανάλογα με το πόσο καλοί είναι οι αγώνες εκεί παίζουν τα νούμερα. Εντάξει εννοείται ότι θα βγω προσεγμένη και θελκτική προς τους άντρες αλλά το ίδιο γινόταν κι όταν έκανα δελτίο ειδήσεων. Δεν θα έβγαινα ποτέ ρακένδυτη ή ατημέλητη ή αχτένιστη».

Από καλεσμένους που πέρασαν από το στούντιο ποιος σε εντυπωσίασε;

«Δεν ήταν ποδοσφαιρικός. Ήταν τα κορίτσια του πόλο που ήρθαν αφότου κατέκτησαν το ChampionsLeague , τα οποία μου έβγαλαν μια φοβερά θετική ενέργεια και δύναμη και χαμόγελο όταν έφυγαν που είπα αυτές ήταν ό,τι πιο καλό σε καλεσμένο έχουμε δει».

Αυτή η μόδα κοντό μαλλί και μούσι πώς σου φαίνεται;

«Μου αρέσει. Κοίταξε αν συνοδεύεται από μυαλό μου αρέσει. Αν και γενικά προτιμώ το μακρύ μαλλί και μούσι».

Ξυρισμένο στέρνο ή φυσικό με την τρίχα του;

«Λίγο περιποιημένο. Όχι και γυαλί αλλά περιποιημένο».

Νιώθεις ότι στην πορεία αυτών των χρόνων, μας έχετε κάνει λίγο πιο μετροσέξουαλ;

«Ναι, κοίταξε εμένα μου αρέσει ένας άντρας να περιποιείται τον εαυτό του. Δεν το θεωρώ ταμπού δηλαδή».

Και όταν μπαίνει στο μπάνιο και έχετε τον ίδιο αριθμό κρεμών;

«Δεν με πειράζει. Γιατί εγώ να περιποιούμαι τον εαυτό μου και ο άντρας όχι; Έχουν προχωρήσει οι εποχές. Δηλαδή εμένα μου αρέσει να βλέπω έναν άντρα περιποιημένο έξω, όπως και εσάς σας αρέσει να βλέπετε μια γυναίκα περιποιημένη έξω. Ε, αυτό προϋποθέτει ότι έχει κάνει και όλα τα από πίσω».

Βλέποντας ένα παιχνίδι η γυναίκα speaker αφήνει λίγο το σχολιασμό για να επικεντρωθεί στο εξωτερικό περιτύλιγμα;

«Εγώ ρωτάω πολύ συχνά τους συμπαρουσιαστές μου ποιος είναι αυτός, έχει τύχει να παρατηρήσω άντρες μέσα στο γήπεδο. Είναι εκατοντάδες, είναι δυνατόν να μην παρατηρήσεις κάποιους που είναι όμορφοι;».

Ποιος σου αρέσει περισσότερο απ’ όλους; Νομίζω ότι κάπου είπες ένα όνομα»

«Ο Μάτρι είναι ωραίος από ξένους. Εντάξει ο Μπουφόν είναι κλασική αξία».

Είναι η εθνική Ιταλίας η πιο σέξι ομάδα;

«Είναι. Τους βλέπεις και στις αποστολές και μόλις ανεβαίνουν στο αεροπλάνο, είναι στυλάτοι τι να κάνουμε τώρα;».

Και η Εθνική Ελλάδος;

«Εντάξει, η Εθνική Ελλάδος έχει και έναν συμβολισμό πέρα από οτιδήποτε άλλο. Και εκεί είναι αξιόλογοι άνθρωποι είναι αξιόλογοι παίχτες εννοείται ότι και εκεί μπορείς να παρατηρήσεις κάποιους. Αλλά υπάρχει και ένας συμβολισμός από πίσω. Εκεί το παρατηρείς και για άλλους λόγους. Δεν είναι σαν την Εθνική Ιταλίας».

Η συνέντευξη των ονείρων σου ποια θα ήταν;

«Εφόσον έχω μπει σε αυτό τον χορό νομίζω ότι ένας Μέσι θα ήταν η συνέντευξη των ονείρων μου. Λογικό».

Θα χρησιμοποιούσες κι άλλα μέσα για να τον πείσεις να μιλήσει σε σένα;

«Ε, αν ήταν για τον Μέσι ναι (σσ. γέλια)!».

Πες μας κάτι που δεν έχεις πει στον Δούσκα και στον Καούρη για να το διαβάσουν από εδώ;

«Δεν τους το χω πει; αλλά ένιωσα πάρα πολύ τυχερή για τα δύο χρόνια που έχω συνεργαστεί ως τώρα μαζί τους, γιατί με έχουν βοηθήσει όσο τίποτα, με έχουν καλύψει σε πράγματα που δεν θα φανταζόμουν ότι υπάρχει περίπτωση να με καλύψουν συνάδελφοι γιατί σου λέω προέρχομαι από άλλο περιβάλλον. Είναι δύο παιδιά που ποντάρω πάνω τους ότι θα πάνε μπροστά. Νιώθω ότι είναι αθλητικοί συντάκτες του μέλλοντος. Δηλαδή, δεν είναι οι κλασσικοί μπαλαδόροι, αλλά είναι άνθρωποι μορφωμένοι με υπόβαθρο. Πραγματικά τους εκτιμώ και είμαι πάρα πολύ τυχερή που έχω δουλέψει μαζί τους, όπως και με τον Κουλουμπή, γιατί αυτός είναι ο πρώτος συμπαρουσιαστής που είχα στη NOVA».



ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved