Στον αστερισμό του Μάριο

Στον αστερισμό του Μάριο

Ο Παναθηναϊκός στην επανεμφάνισή του δεν κατάφερε να κάνει το διπλό στο Βερολίνο, αλλά η αλήθεια είναι πως πλέον έχει γυρίσει σελίδα

Παρά τις πολλές και αντικειμενικές δυσκολίες ξεκάθαρος στόχος του Παναθηναϊκού χθες το βράδυ στο Βερολίνο ήταν το διπλό. Και οι «πράσινοι» δεν το κατάφεραν. Δεν το κατάφεραν παρά το γεγονός πως για 30 λεπτά ήταν οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού, είχαν επιβάλλει τον ρυθμό τους, είχαν οδηγήσει την ομάδα του Ρενέσες εκεί που ήθελαν, αλλά στο τέλος... λύγισαν. Ξέμειναν από λύσεις, από... βενζίνη και σίγουρα προδόθηκαν από την πολυήμερη αποχή τους τόσο από τους αγώνες όσο και από τις προπονήσεις, αλλά και από τα αγωνιστικά τους προβλήματα.

Γιατί ο Κάτας μπορεί να μην ήθελε να αναφερθεί στα προβλήματα για να μην φανεί σαν δικαιολογία, αλλά η... αλήθεια να λέγεται. Ο Παναθηναϊκός είχαν 21 ημέρες να δώσει επίσημο παιχνίδι, έχασε πάρα πολλές προπονήσεις λόγω της 14ήμερης καραντίνας, Νέντοβιτς και Κασελάκης έμειναν εκτός ενώ και ο Ιωάννης Παπαπέτρου αγωνίστηκε ανέτοιμος. Η νίκη ήταν ο στόχος, η απογοήτευση ήταν ξεκάθαρη στο τέλος, αλλά το θέμα είναι ότι ο Παναθηναϊκός από σήμερα έχει αλλάξει σελίδα.

Οι «ιδέες» του Κάτας και ο... ταμάμ Χεζόνια

Ο Κάτας παρά το μικρό χρονικό διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα έχει καταφέρει να περάσει κάποιες από τις ιδέες τους στην αγωνιστική ταυτότητα του Παναθηναϊκού. Κάτι που ήταν ξεκάθαρο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και στην νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός βαδίζει πλέον σε άλλη αγωνιστική νοοτροπία που δείχνει να του ταιριάζει.

Την ίδια ώρα, ουσιαστικά από σήμερα μπαίνει στον Παναθηναϊκό και επίσημα ο Μάριο Χεζόνια. Ο σούπερ σταρ (όχι μόνο του Παναθηναϊκού αλλά ολόκληρης της Euroleague) αναμένεται να κάνει αύριο το ντεμπούτο του και οι «πράσινοι» να μπουν σε άλλο... level. Ο Σούπερ Μάριο αλλάζει από μόνος του τον Παναθηναϊκό επίπεδο και με παίκτες δίπλα του σαν τον Νέντοβιτς η ομάδα ανεβαίνει ακόμα περισσότερα επίπεδα. Ειδικά από την στιγμή που τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Κροάτη NBAer μοιάζουν να ταιριάζουν ταμάμ στα «θέλω» του Όντετ Κάτας

Τα δύο συμπεράσματα της σεζόν

Όσο και να ευχόντουσαν μερικοί, όσο και να ήλπιζαν περισσότεροι, η χρονιά μόνο χαμένη δεν είναι για τον Παναθηναϊκό. Το θέμα μπορεί να μην προχώρησε όπως θα ήθελαν οι περισσότεροι στο ξεκίνημα της σεζόν με τον Γιώργο Βόβορα στο τιμόνι, αλλά οι διορθωτικές κινήσεις ήρθαν άμεσα, με αποκορύφωμα την μεταγραφή του Χεζόνια. Και όπως και να τελειώσει η σεζόν δύο είναι τα πράγματα. Ο Έλληνας τεχνικός έβαλε μεγάλη πλάτη στο να μπορέσει η ομάδα να πατήσει στα πόδια της στο ξεκίνημα της σεζόν (και σε έναν από τους πιο δύσκολους σχεδιασμούς της ιστορίας) και πλέον είναι δεδομένο πως η φετινή σεζόν μπορεί να είναι ακόμα πιο σημαντική για του χρόνου, παρά για φέτος.

ΥΓ: Πολλά λέγονται και γράφονται για τα όσα έγιναν αμέσως μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ. Δύσκολο να τα πιστέψεις...


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved