Με τα λόγια δεν παίρνεις κύπελλα, βουνό η ρεβάνς!

Με τα λόγια δεν παίρνεις κύπελλα, βουνό η ρεβάνς!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο Οnsports.gr, για την ήττα από τα Γιάννενα με 2-1, που φέρνουν σε δύσκολη θέση τον Παναθηναϊκό ενόψει της ρεβάνς στη Λεωφόρο.

Στο κλείσιμο του χθεσινού μου μπλογκ έγραφα: «Το ματς με τον Ολυμπιακό πέρασε, κερδίσαμε τελείωσε. Το αυριανό παιχνίδι, για μένα είναι πιο δύσκολο. Διότι η ομάδα έρχεται από μία μεγάλη νίκη και δεν θέλει πολύ να χαλαρώσει πηγαίνοντας να παίξει στο Αγρίνιο με τα Γιάννενα. Οσοι παίξουν πρέπει να το δουν παιχνίδι σαν νοκ-άουτ. Σαν να μην υπάρχει ρεβάνς. Η πρόκριση είναι υποχρέωση και αύριο πρέπει να γίνει το πρώτο βήμα. Και όποιος νομίζει, ότι τα Γιάννενα είναι εύκολος αντίπαλος ας κουνήσει το κεφάλι του. Ο Γιαννίκης έχει φτιάξει μία πολύ καλή ομάδα, που παίζει μπάλα και το είδαμε και πέρυσι και στο ΟΑΚΑ, που προκρίθηκε ο Παναθηναϊκός με ανατροπή. Μόνο αν είναι σοβαρός ο Παναθηναϊκός θα νικήσει αύριο, αλλιώς θα μπλέξει σε περιπέτειες και θα ξεχαστεί η πολύ καλή πορεία επί Μπόλονι…».

Δυστυχώς εγώ τα έγραψα, εγώ τα διάβασα. Στον Παναθηναϊκό, όλοι στο αγωνιστικό τμήμα κοιμήθηκαν. Εμειναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και πίστεψαν, ότι προκρίθηκαν , όταν στο 1 ο Μακέντα έκανε το 0-1. Οσο πέρναγε η ώρα, σταμάτησαν να τρέχουν, να παλεύουν και αντί να το δουν αυτοί το ματς σαν τελικό, το είδε ο ΠΑΣ, που έπαιζε με τρομερή ψυχή και πάθος. Και κάποιες στιγμές ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός νόμιζε, ότι είχε απέναντί του την Μπαρτσελόνα και όχι τον ΠΑΣ. Τόσο μεγάλη ήταν η διαφορά στο τρόπο ανάπτυξης στην νοοτροπία, που αγωνιζόντουσαν οι δύο ομάδες.

Στο πρώτο ημίχρονο εκτός από το γκολ ο Παναθηναϊκός είχε και ένα δοκάρι με τον Χατζηγιοβάνη και μία μεγάλη ευκαιρία από τον Αϊτόρ, που ήταν εκτός τόπου, χρόνου, αγώνα και έμεινε στο παιχνίδι για 80 λεπτά!

ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Στο παιχνίδι ο Μπόλονι αποφάσισε να κάνει μαζικές αλλαγές και να δώσει την ευκαιρία σε όσους δεν έπαιζαν μέχρι τώρα, Και όσοι έπαιξαν έδειξαν, ότι δικαίως ο προπονητής τους τους έχει στον πάγκο. Σάντσες και Αϊτόρ από δεξιά ήταν σαν να μην έπαιζαν, ο Γιαννίκης το πήρε χαμπάρι και ο ΠΑΣ έβγαινε συνέχεια και συνέχεια από εκεί. Ο Βιγιαφάνιες με εξαίρεση την κεφαλιά-πάσα στο γκολ δεν έκανε τίποτα. Λάθος πάσες και πολλά νεύρα. Ο Χατζηγιοβάνης και αυτός στα ρηχά νερά, ο Πούγγουρας καμία σχέση με Βέλεθ και φυσικά κάτω από τα δοκάρια φαινόταν, ότι έλειπε ο Διούδης, αφού ο νεαρός Ξενόπουλος δεν μπόρεσε να αντιδράσει σωστά σε κανένα γκολ.

Ο Μακέντα πέτυχε το γκολ, αλλά είχε και έναν άχαρο ρόλο, αφού η μπάλα έφθανε σπάνια σε αυτόν και μία φορά έβγαλε μόνο του τον Αϊτόρ, που έκανε τραγικό τελείωμα. Ο Χατζηθεοδωρίδης το πάλεψε, όσο μπορούσε, αλλά στο τέλος ταλαιπωρήθηκε και αυτός. Ακόμα και οι βασικοί, όμως, είχαν… μείνει στο ντέρμπι. Ο Αλεξανδρόπουλος έκανε πολλά λάθη και ο Σένκεφελντ ταλαιπωρήθηκε από τον Λεό. Ο Νιάς το πάλεψε, αλλά ήταν μόνος στο κέντρο.

Στα λόγια, ούτε κύπελλα παίρνεις, ούτε δείχνεις, ότι αξίζει να παίζεις στην ενδεκάδα. Και όσοι έπαιξαν στο Αγρίνιο έδειξαν , ότι έτσι όπως έπαιξαν δικαίως θα καθίσουν στον πάγκο στο επόμενο παιχνίδι. Αυτό, που είδαμε στο Αγρίνιο δεν είχε καμία σχέση με την ομάδα, που είδαμε στα τελευταία ματς. Και εννοώ την συνολική προσπάθεια , το πρέσινγκ από όλη την ομάδα τις αληλοκαλύψεις, το πάθος. Τίποτα δεν είδαμε και η ήττα ήρθε δίκαια.

ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΜΠΟΛΟΝΙ

Φυσικά για την ήττα έχει ευθύνη και ο Μπόλονι. Λίγο αν έβλεπε τι έγινε πέρυσι πάλι στο κύπελλο, αλλά και τον ΠΑΣ του Γιαννίκη θα καταλάβαινε, ότι απαγορεύεται να τον υποτιμήσεις και να πας σε μαζικές αλλαγές. Εκτός αυτού και ενώ ειδικά στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου φώναζε το παιχνίδι, ότι ερχόταν το δεύτερο γκολ ο Μπόλονι δεν έκανε τίποτα, για να το φτιάξει. Αφησε 80 λεπτά τον Αϊτόρ να περιφέρεται, χωρίς να κάνει τίποτα και προχώρησε σε αλλαγές στο 70, όταν έγινε το 2-1.

Μετά όλα είχαν τελειώσει και αυτοί, που μπήκαν τους παρέσυρε η υπόλοιπη ομάδα και ο Παναθηναϊκός δεν έκανε φάση με εξαίρεση ένα σουτ του Σάντσες. Ο Παναθηναϊκός είχε μεγάλο πρόβλημα στα χαφ , αλλά ο προπονητής επενέβη στο 70. Αργησε πολύ . Το ίδιο και για την δεξιά πλευρά, όπου ο Σάντσες παρέπαιε το ίδιο και ο Αϊτόρ και ο ΠΑΣ έκανε πάρτι.

ΒΟΥΝΟ Η ΡΕΒΑΝΣ

Η ρεβάνς με τον ΠΑΣ Γιάννενα μοιάζει από τώρα με βουνό, διότι ο ΠΑΣ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της περιφέρειας. Ο Γιαννίκης έχει φτιάξει ένα υποδειγματικό σύνολο και ο ΠΑΣ είναι φωτιά, όταν παίζει εκτός έδρας. Ετσι όπως τα κατάφεραν στον Παναθηναϊκό στη ρεβάνς τρέχουν για να κάνουν την ανατροπή. Θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι και αν η ομάδα δεχθεί γκολ το βλέπω δύσκολο να βάλει τρία, όπως έγινε πέρυσι. Μην ξεχνάμε, ότι ναι μεν η ρεβάνς θα γίνει στη Λεωφόρο, αλλά δεν υπάρχει κόσμος, οπότε θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα.

* Ένα μεγάλο μπράβο στον Παναιτωλικό για το καταπληκτικό αγωνιστικό χώρο, που έχει. Ετσι πρέπει να είναι όλα τα γήπεδα της Σούπερ Λίγκα.
* Όταν γίνεται μία φορά το σωστό και δεν γίνεται το παιχνίδι σε έναν επικίνδυνο αγωνιστικό χώρο, εσύ σαν παίκτης, πρέπει να δώσεις και το 200%, για να πάρεις τη νίκη και όχι να προηγείσαι στο 1' και να αφήνεις τον ΠΑΣ να σου κάνει πλάκα και να κερδίζει με ανατροπή σε 2-1. Αν δεν προκριθεί η ομάδα στη ρεβάνς σβήνονται όλα όσα έχει κάνει από την πέμπτη αγωνιστική και μετά.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 2-1: Οι Ηπειρώτες κόλλησαν στα σχοινιά το «τριφύλλι»! (video+photos)

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 2-1: Οι Ηπειρώτες κόλλησαν στα σχοινιά το «τριφύλλι»! (video+photos)

Μπόλονι: «Μερικές φορές χρειάζεσαι τέτοια… χαστούκια»!

Μπόλονι: «Μερικές φορές χρειάζεσαι τέτοια… χαστούκια»!

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 2-1: Έτσι έφτασαν οι Ηπειρώτες στην ανατροπή! (video+photos)

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 2-1: Έτσι έφτασαν οι Ηπειρώτες στην ανατροπή! (video+photos)

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved