Το λες και θράσος να φωνάζεις με γήπεδο-βούρκο-παγοδρόμιο!

Το λες και θράσος να φωνάζεις με γήπεδο-βούρκο-παγοδρόμιο!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο Οnsports.gr για το θράσος του Χριστοβασίλη να φωνάζει επειδή δεν θα γίνει το ματς κυπέλλου ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός στους «Ζωσιμάδες».

Ημουνα νιός και γέρασα, που λένε και κάποια πράγματα δεν αλλάζουν, όπως και το γήπεδο του ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Παγοδρόμιο είναι όταν έχει λίγο κρύο, βούρκος είναι όταν ρίξει λίγη βροχή. Μόνο ποδοσφαιρικό γήπεδο δεν είναι. Και αντί ο πρόεδρος του ΠΑΣ ο Χριστοβασίλης τόσα χρόνια να κοιτάξει να το φτιάξει, φωνάζει κιόλας, όταν αναβάλλεται ένα παιχνίδι σε αυτό τον βούρκο, η όταν ορίζεται σε άλλη έδρα το παιχνίδι. Την προηγούμενη Πέμπτη ο Χριστοβασίλης φώναζε, επειδή το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αναβλήθηκε. Ηθελε να βάλει τους παίκτες να σπάσουν τα πόδια τους σε ένα γήπεδο, που ήταν πραγματικός βούρκος. Και τώρα φωνάζει επειδή η ΕΠΟ όρισε τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο.

Και για να καταλάβει κανείς τι γίνεται, με συναίνεση του Χριστοβασίλη την Δευτέρα έγινε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι και όχι στα Γιάννενα, διότι κρίθηκε ακατάλληλο. Δηλαδή το γήπεδο ήταν ακατάλληλο για την Δευτέρα και θα ήταν κατάλληλο για την Πέμπτη; Επιτέλους έγινε το σωστό και για την Δευτέρα και για την Πέμπτη για αυτό το γήπεδο. Αν δεν φτιάξει θα πρέπει να απαγορευτεί στον ΠΑΣ να παίζει εκεί. Τέλος. Κούρασε η ιστορία.

Το 2012 ο Χριστοβασίλης μίλαγε στο τηλέφωνο και σε συνεννόηση με τον Σπάθα και ένα… πουλάκι από τον Πειραιά έβαλε τον Παναθηναϊκό να παίξει πάνω σε πάγο. Πέρυσι πάλι το ματς κυπέλλου Γενάρη μήνα έγινε και στην μία πλευρά του γηπέδου ήταν παγοδρόμιο και στην άλλη πλευρά βούρκος. Ως πότε θα συνεχιζόταν αυτή η αδικία; Η πρώτη χρονιά, που έγινε κάτι σωστό είναι φέτος. Και ο Χριστοβασίλης φωνάζει, διότι τόσα χρόνια με… πλάτες είχε μάθει να βάζει τον Παναθηναϊκό να παίζει σε πάγο και βούρκο .

Αυτά, που ήξερε να τα ξεχάσει. Φτιάξε το γήπεδό σου, για να γίνει κανονικά το παιχνίδι εκεί. Δεν το φτιάχνεις; Θα παίξεις αλλού. Τόσο απλά. Και τα παραμύθια, ότι το γήπεδο πλέον είναι μια χαρά είναι ωραία, για όσους δεν ξέρουν. Διότι αυτό το γήπεδο δεν μπορεί να είναι ακατάλληλο την Πέμπτη και τη Δευτέρα και να είναι καλά μετά από τρεις ημέρες. Βαρεθήκαμε τόσα χρόνια με το γήπεδο του ΠΑΣ. Κουραστήκαμε.

Οποιος δεν έχει γήπεδο στην Σούπερ Λίγκα, που να μπορεί να παιχθεί ποδόσφαιρο και όχι ράγκμπι, η λασπομαχία δεν θα παίζει στην έδρα του. Και για την Λεωφόρο, όταν πρωτογύρισε ο Παναθηναϊκός θυμάστε τι έγραψα. Ότι ήταν απαράδεκτος ο αγωνιστικός χώρος. Μεταμορφώθηκε, όμως, μέσα σε δύο εβδομάδες. Εριξε λεφτά ο Παναθηναϊκός και το έφτιαξε το χόρτο και τώρα είναι μια χαρά.

Ο Χριστοβασίλης έχει έναν αγωνιστικό χώρο τόσα χρόνια και φωνάζει και από πάνω. Αυτό λέγεται θράσος, για να μην πω τίποτα χειρότερο. Και φυσικά το γεγονός, ότι αβαντάρουν τον Χριστοβασίλη όλα τα… κόκκινα μέσα και οι εκπρόσωποί τους, δεν μου κάνει εντύπωση. Φιλαράκια είναι χρόνια τώρα. Το κάνουν, όμως, χωρίς ίχνος τσίπας. Καρφώνονται οι… αντικειμενικοί και τσιρίζουν μέσα στο μεσημέρι και λένε ότι αυτά δεν έχουν γίνει ποτέ. Ποιοι; Αυτοί, που στα 20 χρόνια της παράγκας, δεν μίλαγαν και τα χρόνια, που η αγαπημένη τους ομάδα έπαιρνε το πρωτάθλημα με το έτσι θέλω και με σκάνδαλα, κοίταγαν το ταβάνι και μας έλεγαν για… σινεμά.

Η πλάκα τελειώνει με όλους αυτούς. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίζεται σαν Παναθηναϊκός και επειδή αυτό τόσα χρόνια δεν συνέβαινε και γινόταν το ένα σκάνδαλο μετά το άλλο, τους κακοφαίνεται τώρα και λένε το ένα ψέμα μετά το άλλο. Όπως το άλλο, που έγραψε ο… αντικειμενικός, ότι ο Παναθηναϊκός το κανόνισε όλο αυτό για να πάει από την Πέμπτη μέχρι την Δευτέρα να μείνει στο Αγρίνιο, επειδή παίζει και με τον Παναιτωλικό τη Δευτέρα.

Του ξέφυγε μία μικρή λεπτομέρεια, όμως, ότι η αποστολή θα γυρίσει την Πέμπτη το βράδυ και θα φύγει την Κυριακή πάλι για το Αγρίνιο. Αλλα τόσα χρόνια έχει μάθει να κάνει… προπαγάνδα με ψέματα, μόνο που πλέον τώρα ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει ξυπνήσει και ξέρει για τον καθένα τι ρόλο παίζει. Ξυδάκι, λοιπόν, και πάμε παρακάτω.

* Το ματς με τον Ολυμπιακό πέρασε, κερδίσαμε τελείωσε. Το αυριανό παιχνίδι, για μένα είναι πιο δύσκολο. Διότι η ομάδα έρχεται από μία μεγάλη νίκη και δεν θέλει πολύ να χαλαρώσει πηγαίνοντας να παίξει στο Αγρίνιο με τα Γιάννενα. Οσοι παίξουν πρέπει να το δουν παιχνίδι σαν νοκ-άουτ. Σαν να μην υπάρχει ρεβάνς. Η πρόκριση είναι υποχρέωση και αύριο πρέπει να γίνει το πρώτο βήμα. Και όποιος νομίζει, ότι τα Γιάννενα είναι εύκολος αντίπαλος ας κουνήσει το κεφάλι του. Ο Γιαννίκης έχει φτιάξει μία πολύ καλή ομάδα, που παίζει μπάλα και το είδαμε και πέρυσι και στο ΟΑΚΑ, που προκρίθηκε ο Παναθηναϊκός με ανατροπή. Μόνο αν είναι σοβαρός ο Παναθηναϊκός θα νικήσει αύριο, αλλιώς θα μπλέξει σε περιπέτειες και θα ξεχαστεί η πολύ καλή πορεία επί Μπόλονι…


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παναθηναϊκός: Πρόσθετη παρέμβαση στο Διαιτητικό υπέρ ΕΠΟ!

Παναθηναϊκός: Πρόσθετη παρέμβαση στο Διαιτητικό υπέρ ΕΠΟ!

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός: Στον… αέρα το ματς - Στο Διαιτητικό για έδρα οι Ηπειρώτες (photos)

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός: Στον… αέρα το ματς - Στο Διαιτητικό για έδρα οι Ηπειρώτες (photos)

Παναθηναϊκός: Με έξι βασικούς εκτός και αλλαγές κόντρα στα Γιάννενα

Παναθηναϊκός: Με έξι βασικούς εκτός και αλλαγές κόντρα στα Γιάννενα

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved