Στον Παναθηναϊκό, ας κοιταχτούν όλοι στον καθρέπτη!

Στον Παναθηναϊκό, ας κοιταχτούν όλοι στον καθρέπτη!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει, για όλα αυτά, που συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό με την ΠΑΕ να παρακολουθεί… τις παραμονές του αγώνα με τον Ατρόμητο και στέλνει το μήνυμα, ότι πάνω από τον Παναθηναϊκό δεν μπαίνει κανείς!

Ο Παναθηναϊκός πάει να παίξει ένα ματς με τον Ατρόμητο και στην εβδομάδα, που έχει προηγηθεί ο κόσμος έχει καταλάβει, ότι οι παίκτες δεν γουστάρουν τον Μπόλονι και σε κάποιους το μυαλό πάει, ότι μπορεί και να τον φάνε! Οι αρχηγοί ζήτησαν ραντεβού με τον Αλαφούζο και αυτός δεν τους δέχθηκε, αλλά από τότε που έγινε γνωστό μέχρι σήμερα ο κόσμος έχει διαβάσει πολλά πράγματα.

Και φυσικά αρκετά από όσα έχουν γραφτεί, για τις σχέσεις Μπόλονι, παικτών δεν είναι από την φαντασία των… δημοσιογράφων, ή επειδή θέλουν να κάνουν πόλεμο. Από την άλλη, όμως, θεωρώ τελείως τρελό να έχεις ένα σερί νικών, η ομάδα να προσπαθεί να βγει στην Ευρώπη, για να αποφύγει την απόλυτη ξεφτίλα και για τόσες ημέρες να υπάρχει ένα μπαράζ δημοσιευμάτων και εσύ σαν ΠΑΕ να μην κάνεις τίποτα, για να το σταματήσεις.

Σε οποιονδήποτε σοβαρό σύλλογο σε οποιαδήποτε μεγάλη ομάδα αυτή η ιστορία του Μπόλονι με τους παίκτες, ακόμα και αν υπήρχε θα έμενε εντός των τειχών και η διοίκηση θα το είχε τελειώσει... χθες. Και σε άλλες ομάδες υπάρχουν εντάσεις μεταξύ παικτών , προπονητών και άλλες χρονιές στον Παναθηναϊκό έχει συμβεί αυτό, αλλά πάντα η φωτιά έσβηνε. Εδώ, όχι μόνο δεν σβήνει, αλλά σαν Παναθηναϊκός οργανισμός εσύ την φουντώνεις, όταν δεν μιλάς και ουσιαστικά επιβεβαιώνεις(τονίζοντας, ότι όντως οι αρχηγοί ζήτησαν ραντεβού από τον Αλαφούζο, διότι έχουν παράπονα από τον Μπόλονι!) το πρόβλημα, η και δεν παρεμβαίνεις, για να το λύσεις μία και καλή.

Η στήριξη σε έναν προπονητή φαίνεται στην πράξη. Ο Αλαφούζος είναι αλήθεια, ότι είναι φουλ με τον Μπόλονι και για αυτό αρνήθηκε να δει τους αρχηγούς, από την άλλη όμως, αυτοί, που επικοινωνούν πράγματα στον κόσμο (λέμε τώρα…) δεν κάνουν το παραμικρό, για να δείξουν, ότι αυτή η στήριξη είναι και στην πράξη.

Πλέον όλη η Ελλάδα έχει μάθει από διαρροές, που βγήκαν, ότι οι παίκτες και ο Μπόλονι δεν έχουν καλές σχέσεις και η ομάδα θα πάει μέσα σε αυτή την …ωραία ατμόσφαιρα να δώσει ένα δύσκολο παιχνίδι στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Με όλα αυτά, που έχουν προηγηθεί όλη αυτή την εβδομάδα θα μοιάζει με ….θαύμα το διπλό στο Περιστέρι. Και αν δεν έρθει ο κόσμος θα πλακώνεται στα social media για το ποιος έχει δίκιο και οι περισσότεροι θα συμφωνούν , ότι οι παίκτες πάνε να φάνε τον προπονητή. Οι παίκτες, που αν ήθελαν να τον φάνε τον Μπόλονι δεν θα έκαναν το σερί, θα το είχαν κάνει ήδη. Αλλά όταν εσύ σαν ΠΑΕ παρακολουθείς τα γεγονότα είναι λογικό ο κόσμος να βγάζει τα δικά του συμπεράσματα. Και φυσικά από την στιγμή, που οι παίκτες το άφησαν να βγει προς τα έξω όλο αυτό είναι περιττό να πω, ότι θα μπουν στο στόχαστρο του κόσμου στο πρώτο άτυχο αποτέλεσμα.

Αυτό, που πρέπει να καταλάβουν όλοι , όσοι είναι στον Παναθηναϊκό τώρα είναι, ότι ο κόσμος υποφέρει , η ομάδα δίνει …μάχη για να βγει Ευρώπη και αυτό το λες και κατάντια. Και με όλα αυτά, όσοι είναι στην ομάδα πρέπει να βάζουν το κεφάλι κάτω και να δουλεύουν. Είτε παίκτες είναι, είτε προπονητής, είτε η διοίκηση ,είτε ο Θεός ο ίδιος κανείς μα κανείς δεν μπαίνει πάνω από τον Παναθηναϊκό. Οσοι είναι στον Παναθηναϊκό ας κοιταχτούν στον καθρέπτη , για να δουν τις ευθύνες τους, για το γεγονός, ότι υπάρχει ο κίνδυνος η ομάδα στο τέλος να μην βγει η Ευρώπη και να είναι καταστροφική .

Είναι αυτό, που λέω και φωνάζω καιρό τώρα. Ο Παναθηναϊκός δεν λειτουργεί σαν ομάδα , σαν σύλλογος και επικρατεί μία απίστευτη εσωστρέφεια, που δεν τον αφήνει να ησυχάσει, ούτε μετά από ένα σερί νικών. Και για αυτό υπεύθυνος είναι ο Γιάννης Αλαφούζος. Αυτός δίνει τις κατευθύνσεις, αυτός παίρνει τις αποφάσεις και η ΠΑΕ με την σιωπή της όλη αυτή την εβδομάδα έχει δώσει στον κόσμο να καταλάβει, ότι επικρατεί ένα μπάχαλο στην ομάδα. Ο Θεός βοηθός . Ας ευχηθούμε να πάνε όλα καλά και η ομάδα να κερδίσει μέσα στο Περιστέρι, αλλιώς θα ζήσουμε μία νέα εβδομάδα ..Παθών.

* Η κλήρωση στο κύπελλο είναι με τον ΠΑΣ , η πιο θεωρητικά δύσκολη σε σχέση με τους άλλους μεγάλους. Και μην πει κανείς για το Ολυμπιακός-Αρης, διότι θα με πιάσουν τα γέλια… Αν η ομάδα περάσει στα ημιτελικά μετά θα είναι μόλις δύο ματς μακριά από τον τελικό, αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος τι μπορεί να κάνει η ομάδα με όλα αυτά, που συμβαίνουν… Πέρυσι στο αντίστοιχο ματς κυπέλλου ο Παναθηναϊκός είχε χάσει στα Γιάννενα με 1-0 και πέρασε στη ρεβάνς με 3-1.

* Καλό θα είναι οι πιο παλιοί να θυμίσουν σε όλους τους παίκτες το Σάββατο, ότι παίζουν κόντρα σε μία ομάδα, που πριν τρία χρόνια παραγόντες της φώναζαν στους παίκτες και τους παράγοντες του Παναθηναϊκού «να πέσετε Γ’Εθνική μ…..». Οσοι παίξουν πρέπει να ματώσουν, αλλιώς αν έρθει η ήττα πρώτα οι παίκτες θα έχουν την ευθύνη.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παναθηναϊκός: «Οι παίκτες πρέπει να μιλάνε στο γήπεδο!»

Παναθηναϊκός: «Οι παίκτες πρέπει να μιλάνε στο γήπεδο!»

Παναθηναϊκός: To επετειακό λογότυπο για τα 50 χρόνια από την πορεία ως το Γουέμπλεϊ (photos)

Παναθηναϊκός: To επετειακό λογότυπο για τα 50 χρόνια από την πορεία ως το Γουέμπλεϊ (photos)

Παναθηναϊκός: Μέσα Μαρτίου έτοιμος ο Κουρμπέλης

Παναθηναϊκός: Μέσα Μαρτίου έτοιμος ο Κουρμπέλης

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved