Σε κανονικό Παναθηναϊκό δεν θα υπήρχε κανένα σίριαλ Ζαγαρίτη!

Σε κανονικό Παναθηναϊκό δεν θα υπήρχε κανένα σίριαλ Ζαγαρίτη!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο Οnsports.gr, για άλλο ένα σίριαλ, που έχει δημιουργήσει νέα εσωστρέφεια στον Παναθηναϊκό, τη στιγμή, που θα έπρεπε η ομάδα να πάει με απόλυτη ηρεμία να παίξει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Αρη.

Σε αυτή την ομάδα, ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε ήσυχοι.

Το σίριαλ των τελευταίων ημερών είναι ο Βασίλης Ζαγαρίτης. Φυσικά και είναι ένα παιδί, που έχει βγει από τις Ακαδημίες και εξελίσσεται και θα ήταν το ιδανικό να ανανεώσει στον Παναθηναϊκό και να συνεχίσει την καριέρα του. Αλλά όλα δείχνουν, ότι θα φύγει και αυτό το θέμα από μόνο του έχει δημιουργήσει μία εσωστρέφεια στην ομάδα. Για άλλη μία φορά.

Αλλοι τα έχουν με τον Αλαφούζο, που δίνει τις 500αρες στους Αγιούμπ, αλλά για τους μικρούς παζαρεύει τα 10 και τα 20.000 ευρώ. Αλλοι τα έχουν με τον Ζαγαρίτη και λένε, ότι «αν θέλει να μείνει, αλλιώς να πάει στο καλό και να έχει την τύχη του Βαγιαννίδη». Η ουσία είναι, ότι σε μία εποχή, που φαινόταν τα πράγματα να είχαν ηρεμήσει ήρθε πάλι ένα θέμα με συμβόλαιο, που λήγει να βάλει φωτιά στην εσωστρέφεια.

Άλλες εποχές, κανονικού Παναθηναϊκού, που υπήρχαν διοικήσεις κανένα θέμα Ζαγαρίτη δεν θα είχε γίνει σίριαλ. Ενας κανονικός Παναθηναϊκός αυτό το θέμα θα το είχε τελειώσει χθες και αν ήθελε ο παίκτης θα υπέγραφε, αν όχι πάμε στον επόμενο. Αυτός είναι ο κανονικός Παναθηναϊκός, που δεν παρακαλάει κανέναν παίκτη και όχι ο σημερινός, που δεν τα κλείνει τα θέματα και τα αφήνει να αιωρούνται και η εσωστρέφεια να φουντώνει.

Όταν, όμως, δεν έχεις διοίκηση, που να ξέρει τι πρέπει να κάνει αυτά παθαίνεις. Και αυτό για μένα είναι το μεγάλο πρόβλημα, οπότε θα έχουμε συνέχεια σίριαλ σαν του Ζαγαρίτη και ο κόσμος θα τσακώνεται, για το αν πρέπει να μείνει ένας παίκτης , η όχι.

ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Εντός της ΠΑΕ καιρό τώρα υπάρχει η πίστη, ότι ο παίκτης θα πάει στον Ολυμπιακό και ότι έχει συμφωνήσει και μαζί του. Αυτό λένε εσωτερικά, αλλά δεν το βγάζουν προς τα έξω. Από την άλλη το απόγευμα διέρρευσαν την πρόταση της Πάρμα και την ενόχληση, που έχουν με την πλευρά του παίκτη και κυρίως με τον μάνατζερ του Πολ Κουτσολιάκο. Αυτή τη στιγμή μπορούμε να πούμε, ότι ο Αλαφούζος «βράζει» με τον Κουτσολιάκο και να δούμε, που θα καταλήξει όλη αυτή η ιστορία και αν οι υπόνοιες, που έχουν στον Παναθηναϊκό είναι βάσιμες, ή όχι.

ΜΙΑ… ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

Εγώ λέω, ότι και αυτό το σίριαλ και πολλά άλλα που γίνονται στην ομάδα δεν μπορούν να μην την επηρεάσουν αγωνιστικά . Ο Παναθηναϊκός πάει να παίξει ένα σημαντικό παιχνίδι με τον Αρη την ερχόμενη Κυριακή μέσα στην εσωστρέφεια. Και μιλάμε, για ένα παιχνίδι, που χρειάζεται να το πάρεις αν θες να λες, ότι έχεις έστω και λίγες ελπίδες να βγεις στην Ευρώπη.

Και αντί να πας μέσα στην ηρεμία να παίξεις , προκύπτει και πάλι θέμα με τον Ζαγαρίτη. Και αυτό , επειδή σαν διοίκηση δεν έχεις την δύναμη να δώσεις ένα τέλος . Και δεν έχεις την δύναμη, διότι ότι έχεις κάνει μέχρι τώρα είναι λάθος. Αν όχι όλα τα περισσότερα.Και οδηγεί την ομάδα κάθε χρόνο να πηγαίνει και χειρότερα. Παίκτες πάνε και έρχονται , πλάνα γίνονται… αεροπλάνα και τα χρήματα ξοδεύονται σε λάθος παίκτες, που έρχονται κάνουν… τουρισμό και φεύγουν. Και με όλα αυτά, που κάνεις σαν διοίκηση δεν έχεις σχεδόν κανέναν, που να έχει εμπιστοσύνη , ότι κάνεις το σωστό και ο κόσμος είναι στα κάγκελα.

Για αυτό λέω και φωνάζω, ότι όλα αρχίζουν από ψηλά. Εκεί είναι το πρόβλημα, κανείς άλλος δεν φταίει. Και είναι λάθος να τα βάζουμε με παίκτες, προπονητές και τεχνικούς διευθυντές. Το πρόβλημα είναι στον Αλαφούζο και αυτούς, που έχει γύρω του και ακούει, η αν θέλετε και το γεγονός, ότι εμπιστεύεται με κλειστά μάτια τεχνικούς διευθυντές και προπονητές, που κοιτάνε το δικό τους συμφέρον και όχι της ομάδας…

*Είναι αστείο να λέμε, ότι ο Παναθηναϊκός περιμένει τις πωλήσεις, για να κάνει μεταγραφές. Ποιες πωλήσεις; Αυτές, που δεν κάνει τόσα χρόνια;

*Περί σχεδιασμού καλοκαιρινού. Η ομάδα έχασε τρία δεξιά μπακ το καλοκαίρι, επειδή δεν ανανέωσαν και πάει να παίξει στον Αρη με ένα δεξί μπακ, που έχει ταλαιπωρηθεί και είναι αμφίβολο αν μπορεί να παίξει και να βγάλει 90λεπτο και εναλλακτική λύση τον Μολό, που είναι εξτρέμ. Για τον Αντονίτο, που ήρθε δεν έπαιξε και έφυγε δεν έχω να πω κάτι. Είναι ο ….Φάουστο του 2020

*Ο Καμπετσής ήταν για να φεύγει πριν λίγο καιρό και την Κυριακή μην αποκλείουμε να τον δούμε και βασικό στο παιχνίδι με τον Αρη, όπου ο Μπόλονι ετοιμάζει εκπλήξεις.

*Η ήττα του Αρη είναι καλή βαθμολογικά, για τον Παναθηναϊκό, αλλά από την άλλη κάνει πιο δύσκολο το παιχνίδι της Κυριακής, όπου ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη και είναι δύσκολο μέσα σε τρεις ημέρες να κάνει δεύτερη ήττα η ομάδα της Θεσσαλονίκης στην έδρα της. Και σε αυτό το ματς η βάση του Μπόλονι θα είναι το μηδέν στην άμυνα. Αν το διατηρήσει μπορεί ένα γκολ να το βρει και να πάρει το παιχνίδι.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παναθηναϊκός: Η πρόταση της Πάρμα για Ζαγαρίτη που ενόχλησε την ΠΑΕ!

Παναθηναϊκός: Η πρόταση της Πάρμα για Ζαγαρίτη που ενόχλησε την ΠΑΕ!

Παναθηναϊκός: Σε ξεχωριστό γκρουπ αύριο ο Ζαγαρίτης, μάλλον μένει εκτός με Αρη!

Παναθηναϊκός: Σε ξεχωριστό γκρουπ αύριο ο Ζαγαρίτης, μάλλον μένει εκτός με Αρη!

Παναθηναϊκός: «Επίσημη πρόταση, πιέζει ο Μεντόζα να φύγει από τώρα» (photo)

Παναθηναϊκός: «Επίσημη πρόταση, πιέζει ο Μεντόζα να φύγει από τώρα» (photo)

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved