Η χρονιά άλλαξε. Ο Παναθηναϊκός;

Η χρονιά άλλαξε. Ο Παναθηναϊκός;

Πρώτη ημέρα για το 2021 και ο Γιάννης Κουβόπουλος γράφει για το κατά πόσο οι "πράσινοι" μπορούν να ξεφύγουν από την εικόνα της Σερβίας που τους... καταδιώκει

Ας ξεκινήσουμε ευχάριστα. Χρόνια Πολλά σε όλο τον κόσμο με ΥΓΕΙΑ. Αυτό και τίποτα άλλο. Τίποτα περισσότερο. Μακάρι το 2021 να φέρει σε όλους εσάς και τις οικογένειές σας ΥΓΕΙΑ και ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Αν έχουμε αυτά τα δύο τότε μπορούμε να καταφέρουμε μόνοι μας όλα τα υπόλοιπα. Μακάρι μαζί με το 2020 να φύγει και αυτή η τεράστια περιπέτεια που ζήσαμε (και ζούμε) όλο τον προηγούμενο χρόνο και μέρα με τη μέρα να ζούμε όλο και περισσότερο πιο... κανονικά. Όπως ζούσαμε.

Η χρονιά λοιπόν άλλαξε. Το θέμα μας, από αυτήν εδώ τη γωνιά του OnSports είναι αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να αλλάξει. Οι "πράσινοι" στην τελευταία αγωνιστική του 2020 έκαναν μια εμφάνιση-επανάληψη με τις περισσότερες της φετινής σεζόν. Ηττήθηκαν από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, έχοντας πετάξει στα σκουπίδια ένα ολόκληρο ημίχρονο, έχοντας τις γνωστές αμυντικές παθογένειες (κυρίως στην περιφέρεια γιατί πλέον στην ρακέτα υπάρχει το φόβητρο Παπαγιάννης) και για μία ακόμα φορά η ομάδα του "τριφυλλιού" περίμενε να "κλέψει το αποτέλεσμα από την εμφάνιση ενός και μόνο παίκτη. Αυτή τη φορά ήταν ο Παπαπέτρου, την προηγούμενη ο Νέντοβιτς και πάει... λέγοντας.

Έτσι δεν περιμένεις τίποτα

Είναι δεδομένο ότι με αυτή την εικόνα ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να πετύχει τον στόχο του. Δεν είναι πεισμωμένος, δεν είναι αποφασισμένος, δεν είναι... λυσσασμένος. Αυτά πρέπει να γίνει και για να μπορέσει να αλλάξει. Ο Γιώργος Βόβορας το έχει πει πολλές φορές στο παρελθόν. Αλλά δεν το πετυχαίνει. Μέχρι στιγμής. Οι "πράσινοι" πρέπει να παίζουν... σκυλίσια άμυνα για να διεκδικούν τα αποτελέσματα. Αλλά δεν παίζουν. Το τελευταίο ματς είναι το καλύτερο παράδειγμα. Όταν ο Αστέρας των 4 απουσιών (με τον κορυφαίο σκόρερ του να είναι εκτός) σου βάζει 50 πόντους στο ημίχρονο δεν μπορείς να περιμένεις πολλά.

Δικαιολογίες πολλές, αλλά...

Δικαιολογίες υπάρχουν πολλές αλλά δεν γίνεται να μένουμε σε αυτές. Ο χρόνος περνάει , το πρωτάθλημα προχωράει και τα ματς... και οι ευκαιρίες φεύγουν. Ο Παναθηναϊκός από επιπολαιότητα και μόνο έχει χάσει δικά του παιχνίδια (και άλλα από διαιτησία και από έλλειψη εμπειρίας όπου αυτό είναι στο πρόγραμμα) και τώρα πρέπει να καλύψει το κενό.
Οι νίκες είναι αυτές που θα γυρίσουν το διακόπτη.

ΥΓ1: 2021 μπήκε και κάποιοι επιμένουν να προσπαθούν να αποποιηθούν των ευθυνών τους,. Κάποιοι ακόμα και στην κατάσταση που βρίσκονται προσπαθούν να κρύψουν τα προβλήματά τους κάτω από το χαλί. Κάποιοι προσπαθούν να βρουν και πάλι εύκολο στόχο στην διαιτησία για να "γράψουν" το νέο τους αφήγημα. Κάποια πράγματα δεν θα αλλάξουν ποτέ.


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Μαρινάκης: «Όλοι να εργαστούν για να διοργανώσει η Ελλάδα λαμπρό τελικό»
Μαρινάκης: «Όλοι να εργαστούν για να διοργανώσει η Ελλάδα λαμπρό τελικό»
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ αποκλειστικά στην COSMOTE TV
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ αποκλειστικά στην COSMOTE TV
Flash Bets αποκλειστικά στη Novibet!
Flash Bets αποκλειστικά στη Novibet!
Diamond League: Το απόγευμα αγωνίζονται Τεντόγλου-Στεφανίδη
Diamond League: Το απόγευμα αγωνίζονται Τεντόγλου-Στεφανίδη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved