Όταν τα... σκορπάς στους Αγιούμπ θα το βρεις μπροστά σου με τα δικά σου παιδιά!

Όταν τα... σκορπάς στους Αγιούμπ θα το βρεις μπροστά σου με τα δικά σου παιδιά!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τα συνεχιζόμενα λάθη του Παναθηναϊκού με τους ξένους παίκτες, που τα βρίσκει μπροστά του, όταν διαπραγματεύεται με τα δικά του παιδιά, όπως τώρα κάνει με τον Ζαγαρίτη.

Τα λάθη, που συνεχίζει και κάνει κάθε καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός με την απόκτηση ανύπαρκτων ξένων παικτών, που τους χρυσοπληρώνει τα βρίσκει μπροστά του. Ετσι αυτή την περίοδο ο Παναθηναϊκός είναι σε διαπραγμάτευση με τον Ζαγαρίτη, για την ανανέωση του συμβολαίου του , που λήγει το καλοκαίρι. Πάλι με καθυστέρηση, πάλι την τελευταία στιγμή.

Το θέμα είναι, ότι τα «εγκλήματα», που κάνει με τους ξένους ο Παναθηναϊκός τα βρίσκει μπροστά του, όταν πάει να διαπραγματευτεί με τα δικά του παιδιά και εκεί αρχίζει τις,,, εκπτώσεις.

Να ξεκαθαρίσω αρχικά και να πω, ότι για όλα αυτά τα νέα παιδιά, δεν πρέπει να βιαζόμαστε . Πρέπει να τους δούμε σε διάρκεια, για να κρίνουμε αν έχουν εξέλιξη , η όχι. Για αυτό οι υπερβολικές κρίσεις μακριά από μένα και για τον Ζαγαρίτη και για τον Αλεξανδρόπουλο και για άλλους παίκτες, που βγαίνουν από τις Ακαδημίες. Και για έναν λόγο παραπάνω. Διότι δεν θέλει πολύ ο παίκτης να…..καβαλήσει το καλάμι και να προσγειωθεί απότομα , όπως έγινε αρκετές φορές στο παρελθόν.

ΤΑ 450 ΣΤΟΝ ΑΓΙΟΥΜΠ

Υπάρχει, όμως, κάτι που βλέπουν όλα αυτά τα νέα παιδιά και είναι λογικό να τους επηρεάζει στις διαπραγματεύσεις. Ο Παναθηναϊκός πλέον φαίνεται, ότι βγήκε από την εποχή με τις απληρωσιές και την λιτότητα και σιγά-σιγά ανεβάζει το μπάτζετ. Όταν αυτό συμβαίνει τα λάθη, που κάνεις θα τα βρεις μπροστά σου. Πήγε και έδωσε ο Αλαφούζος συμβόλαιο 450.000 ευρώ με εισήγηση του Ρόκα σε έναν παίκτη, τον Αγιούμπ που το μόνο που θυμόμαστε είναι το …περπάτημα, που ρίχνει στον αγωνιστικό χώρο. 450.000 ευρώ , ναι καλά ακούσατε, για έναν παίκτη, που αγωνίζεται σαν παλαίμαχος και το μόνο, που κάνει είναι να κατεβάζει μούτρα, όταν δεν παίζει και όταν παίζει να περπατάει.

Όχι τόσα λιγότερα χρήματα , περίπου 200.000 ευρώ δόθηκαν στον Αντονίτο για δεξιά και στον Χουάνκαρ αριστερά. Ο πρώτος ήρθε με βαριά λοίμωξη (αλλά ….έπρεπε να αποκτηθεί είπε τότε ο Ρόκα και αποκτήθηκε στα …τυφλά)και θα δούμε, πότε θα τον δούμε, ο δεύτερος ήρθε για βασικός και βλέπει τον Ζαγαρίτη να παίζει. Εχουν γίνει τόσα εγκλήματα στον Παναθηναϊκό και αυτό το καλοκαίρι και αντί να κοιτάξουν να ανανεώσουν αυτά τα παιδιά, που αξίζουν και λόγω συμπεριφοράς και λόγω προοπτικής να μείνουν στην ομάδα το κάνουν σίριαλ με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΑΝ ΧΑΘΕΙ Ο ΖΑΓΑΡΙΤΗΣ

Ο Παναθηναϊκός πετάει δεξιά και αριστερά χρήματα για κάθε ξένο αμφίβολης αξίας και όταν έρθει ή ώρα να μιλήσει με τα δικά του παιδιά είναι …φειδωλός(με εξαίρεση τον Βαγιαννίδη). Και ναι δεν λέω, ότι στον Ζαγαρίτη πρέπει να δοθούν ούτε φυσικά 500, ούτε φυσικά 200.000 ευρώ. Το παιδί αυτό έχει εξέλιξη, από την πρώτη ημέρα, που αποφάσισε ο Δώνης να τον κάνει αριστερό μπακ μέχρι σήμερα. Κάθε χρόνο είναι και καλύτερος και στα τελευταία παιχνίδια είναι από τους πρωταγωνιστές. Δεν είναι περίπτωση Βαγιαννίδη, διότι πολύ απλά τον Ζαγαρίτη τον έχουμε δει πλέον σε πολλά παιχνίδια, τον Βαγιαννίδη (ανεξάρτητα από την προοπτική που είχε) τον είχαμε δει μία, δύο φορές σε επίσημα παιχνίδια και στον Βαγιαννίδη , για να είμαστε δίκαιοι έγινε και μεγάλη προσφορά, ίσως και πάνω από αυτό, που έπρεπε να γίνει από τον Αλαφούζο. Ηταν η εξαίρεση του κανόνα στις διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τα παιδιά από τις Ακαδημίες.

Και ο Ζαγαρίτης είναι και ένα παιδί χαμηλών τόνων, με άψογη συμπεριφορά , με το κεφάλι κάτω. Όταν δίνεις 450.000 λοιπόν, στους Αγιούμπ, δεν μπορείς σε αυτά τα παιδιά να δίνεις 700 ευρώ τον μήνα για μία ζωή(μαζί με τα μπόνους συμμετοχών αν τις πιάνουν μπορεί να φθάνουν τις 20.000 ευρώ τον χρόνο). Ναι να τα δίνεις στην αρχή, διότι απλά παίζουν στην Ακαδημία, αλλά όταν δεις, ότι εξελίσσονται , αυτά τα παιδιά τα φωνάζεις και τα ανανεώνεις μέσα σε μία εβδομάδα.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΙΡΙΑΛ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ

Φωνάζεις τον παίκτη , τον γονιό και τον ατζέντη και κάνεις την συμφωνία με ένα ποσό λογικό, που θα αξίζει το παιδί και δεν το αφήνεις να γίνει σίριαλ στα social media. Στην περίπτωση Ζαγαρίτη, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός πρέπει να το κλείσει άμεσα το θέμα θετικά. Το αξίζει το παιδί και να δώσεις σε αυτό το παιδί 120-130.000 ευρώ με τα μπόνους συμμετοχών δεν είναι κανένα υπέρογκο ποσό, ούτε χαλάς καμία ισορροπία. Τις ισορροπίες τις χαλάς στην ομάδα , όταν φέρνεις τους Αγιούμπ με 450 χιλιάρικα και κάθε χρόνο πληρώνεις αποζημιώσεις σε αυτούς, που ήρθαν , είδαν και έφυγαν…Και δίνεις υπέρογκα ποσά σε μάνατζερ, που σου φέρνουν παλτά….

*Και για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο την ίδια άποψη έχω. Με τον Σωτήρη θα γίνουν κουβέντες για να επεκταθεί το συμβόλαιό του , που λήγει το 2022 με μία αναπροσαρμογή αποδοχών και το δικαιούται να γίνει, διότι είναι από τα παιδιά, που έχουν μεγάλη προοπτική. Το περίεργο είναι βέβαια, ότι το 2019 (όταν ανανεώθηκε ο Αλεξανδρόπουλος)ήρθε ο Μολό για δύο χρόνια και ο Μπεκ με τριετές συμβόλαιο και ο Νταμπίζας ανανέωσε μόλις για τρία χρόνια τον Αλεξανδρόπουλο, που είχε μεγάλη προοπτική. Άλλη μία μεγάλη μεγάλη …….επιτυχία του Νταμπίζα, που βλέπω καθημερινά σχεδόν να τον μνημονεύουν πάλι , διότι μάλλον ….πάλι ψάχνεται ,αλλά η αποτυχία του είναι δεδομένη στον σύλλογο και ακόμα είναι εδώ οι Μπεκ και οι Μολό , ενώ να θυμίσω , ότι αν έμενε δεν θα ανανέωνε και ο Χατζηγιοβάνης για διαφορά 20.000 ευρώ…


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παναθηναϊκός: Η Λεωφόρος… φορά τα καλά της! (Photos)

Παναθηναϊκός: Η Λεωφόρος… φορά τα καλά της! (Photos)

Παναθηναϊκός: Βίντεο για την αμυντική λειτουργία από τον Μπόλονι

Παναθηναϊκός: Βίντεο για την αμυντική λειτουργία από τον Μπόλονι

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



MMA: Iρανός κλώτσησε ring girl και τον «πλάκωσαν» στο ξύλο οι θεατές!
MMA: Iρανός κλώτσησε ring girl και τον «πλάκωσαν» στο ξύλο οι θεατές!
Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στο «ηφαίστειο» του ΟΑΚΑ το Game 1 των playoffs - Το πρόγραμμα
Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στο «ηφαίστειο» του ΟΑΚΑ το Game 1 των playoffs - Το πρόγραμμα
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η στιγμή της προσωρινής διακοπής - Έπεσε μπουκάλι στο κεφάλι του Μπέλλου
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η στιγμή της προσωρινής διακοπής - Έπεσε μπουκάλι στο κεφάλι του Μπέλλου
Serie A: Πρωταθλήτρια η Ίντερ - Έκανε φιέστα στο επεισοδιακό ντέρμπι με τη Μίλαν
Serie A: Πρωταθλήτρια η Ίντερ - Έκανε φιέστα στο επεισοδιακό ντέρμπι με τη Μίλαν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved