Σαν την Λεωφόρο μας δεν έχει πουθενά!

Σαν την Λεωφόρο μας δεν έχει πουθενά!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την επιστροφή του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο μετά από 2,5 χρόνια στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ.

Η Λεωφόρος είναι το σπίτι μας και θα είναι, ότι και αν συμβεί στο μέλλον. Είναι το γήπεδο, στο οποίο μεγαλώσαμε από μικρά παιδιά και θυμόμαστε μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές. Σε αυτό το γήπεδο έχει λυγίσει η Αρσεναλ, η Μπαρτσελόνα, μεγαθήρια ευρωπαϊκά από αυτό το γήπεδο πέρασε η πορεία της ομάδας στον τελικό του Ουέμπλεϊ, από αυτό το γήπεδο πέρασε η πορεία της ομάδας στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Τι να πρωτοθυμηθείς από την Λεωφόρο μας. Η ζωή μας όλη. Εκεί έχουμε σηκώσει κούπες, έχουμε κατακτήσει πρωταθλήματα, κύπελλα, αυτό είναι το κάστρο μας.

Η επιστροφή για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννενα είναι το καλύτερο δώρο, που θα μπορούσε να κάνει κανείς στην ομάδα και τον κόσμο. Το δυσάρεστο είναι, ότι το γήπεδο δεν θα έχει κόσμο το Σάββατο. Αν είχε οι νέοι παίκτες θα καταλάβαιναν την τεράστια διαφορά να παίζεις στο ΟΑΚΑ από το να παίζεις στην Λεωφόρο. Η μία είναι έδρα και λυγίζουν οι αντίπαλοι, αισθάνονται ότι παίζουν εκτός έδρας, το ΟΑΚΑ μόνο έδρα δεν το λες εκτός αν γεμίζει με 50000 κόσμο, σπάνιο ειδικά τα τελευταία χρόνια.

ΘΕΛΕΙ ΛΕΩΦΟΡΟ Ο ΜΠΟΛΟΝΙ

Ο Λάζλο Μπόλονι ξέρει την ιστορία του γηπέδου, γνωρίζει τι σημαίνει Λεωφόρος και για αυτό τον λόγο θέλει πολύ την επιστροφή της ομάδας στην φυσική της έδρα. Ακόμα και χωρίς κόσμο, πιστεύει, ότι για τον Παναθηναϊκό θα είναι καλύτερα να παίζει στην Λεωφόρο. Για αυτό και όταν ρωτήθηκε από τους ανθρώπους της ομάδας είπε Λεωφόρο και ελήφθη η οριστική απόφαση χθες το βράδυ.

ΚΑΛΟΣ Ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ

Οσον αφορά τον αγωνιστικό χώρο είναι σε καλή κατάσταση, αφού τις τελευταίες εβδομάδες έχουν γίνει έργα βελτίωσης, που έχουν αποδώσει. Χωρίς ίχνος υπερβολής στο μεγαλύτερο μέρος του ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Λεωφόρου είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, που έχει κουράσει πλέον…. Μόνο σε ένα σημείο δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση, μπροστά από τους πάγκους, εκεί, που είναι πιο βαρύς, αλλά θα γίνουν και εκεί εργασίες τις επόμενες ημέρες, ώστε να βελτιωθεί.

Αυτή την επιστροφή στην Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να την συνδυάσει με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα , που θα αποδείξει, ότι η ομάδα βρίσκει μία σταθερότητα. Για τα παιδιά, που έπαιζαν στον Παναθηναϊκό πριν από δύο χρόνια θα είναι σημαντική η στιγμή, αφού μην ξεχνάμε ότι η Λεωφόρος έφερε πολύ κοντά ομάδα και κόσμο την περίοδο 2017-18, όταν είχαν σταματήσει οι πληρωμές και η ομάδα σώθηκε από τον κόσμο της, τους παίκτες, τον προπονητή, όλο το τιμ. Στο να βγει αναίμακτα εκείνη η πολύ δύσκολη χρονιά, έπαιξε ρόλο η Λεωφόρος. Διότι σαν την Λεωφόρο μας δεν έχει πουθενά. Kαι μακάρι στο σπίτι μας, αν γινόταν να παίζαμε όλα τα εντός παιχνίδια φέτος και αν όχι όλα, όσα περισσότερα γίνεται..


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παναθηναϊκός: Οριστικά στη Λεωφόρο με Γιάννινα

Παναθηναϊκός: Οριστικά στη Λεωφόρο με Γιάννινα

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved