Χίλιες φορές στη Λεωφόρο…

Χίλιες φορές στη Λεωφόρο…

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο onsports.gr για την επιστροφή του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Λεωφόρου στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννενα και τονίζει ότι είναι χίλιες φορές προτιμότερο να παίζει ο Παναθηναϊκός στην φυσική του έδρα από αυτό το ΟΑΚΑ.

Η επιστροφή στην Λεωφόρο -όπως ενημερωθήκατε πρώτοι χθες από το onsports.gr- είναι θέμα ημερών να αποφασιστεί και εκεί θα παίξει ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Το ΟΑΚΑ έκλεισε, για να φτιάξει το χόρτο, αλλά άνοιξε και είδαμε το ίδιο χάλι. Η εταιρεία, που το… έφτιαξε ισχυρίζεται ότι ακόμα δεν έχει δέσει το χόρτο και καλό θα ήταν μέχρι να γίνει αυτό να μην γίνονται πολλά παιχνίδια.

Ετσι στον Παναθηναϊκό εξέτασαν την περίπτωση της Λεωφόρου και θα παίξουν εκεί με τον ΠΑΣ. Δεν το συζητάω καν, ότι είναι χίλιες φορές προτιμότερο να παίζει η ομάδα στην Λεωφόρο από αυτό το ΟΑΚΑ. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν το ΟΑΚΑ να έχει κλείσει δύο φορές και να παρουσιάζει το ίδιο χάλι ο αγωνιστικός χώρος. Δεν ξέρω τι γράφει η σύμβαση με το ΟΑΚΑ και σίγουρα υπάρχουν ρήτρες, αλλά εγώ αν ήμουνα στην θέση της διοίκησης του Παναθηναϊκού θα τους έριχνα μία μούτζα και θα έφευγα από το ΟΑΚΑ και θα γύρναγα στην φυσική μου έδρα. Στο κάτω -κάτω ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ πληρώνουν την εταιρεία για το χόρτο, άρα θα πρέπει να έχουν το δικαίωμα αν η κατάσταση δεν αλλάζει, να αποχωρούν.

Πέρα από αυτό, από το να παίζει η ομάδα σε αυτό το άχαρο ΟΑΚΑ, που είναι ακόμα πιο άχαρο χωρίς κόσμο και να κινδυνεύουν οι παίκτες με τραυματισμό, ας παίζουν στην Λεωφόρο. Ναι και εκεί το χόρτο δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση. Το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει κάποια έργα, για να βελτιωθεί σε σχέση με αυτό, που ήταν όταν έπαιζε η Κ-19 μέχρι την διακοπή των πρωταθλημάτων.

Αλλά μπορείς αν πάρεις την απόφαση να πας μόνιμα στην Λεωφόρο φέτος να το φτιάξεις το γήπεδο και να μπορεί να παίζει η ομάδα σε έναν καλό αγωνιστικό χώρο, που δεν θα έχει και επιβαρύνσεις, αφού δεν θα παίζει άλλη ομάδα. Άλλο να έχεις ένα παιχνίδι κάθε δύο εβδομάδες και άλλο να έχεις ένα παιχνίδι κάθε εβδομάδα. Και μπορεί η Κ-19 να παίζει στο Κορωπί.

Και στο κάτω-κάτω εκεί που δίνεις σαν Παναθηναϊκός χρήματα για να φτιάξεις το χόρτο στο ΟΑΚΑ, που δεν φτιάχνει κάντο για την Λεωφόρο και τελείωσε η ιστορία. Τουλάχιστον μέχρι να επιτραπεί ο κόσμος να μπει στα γήπεδα, διότι μετά θα χρειαστεί να γίνουν και κάποια έργα με τα τουρνικέ, ώστε να μπορέσει το γήπεδο να υποδεχθεί και κόσμο.

Πάρτε το και αλλιώς. Διαφορετικά θα νιώθει ο παίκτης, ότι παίζει στην ιστορική έδρα της ομάδας του έστω και χωρίς κόσμο, διαφορετικά θα νιώθει όταν θα παίζει στο αχανές ΟΑΚΑ. Οπότε εγώ θα ήθελα η ομάδα να επιστρέψει μόνιμα στην Λεωφόρο και όχι προσωρινά για ένα δύο παιχνίδια. Τόσο απλά…


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε το Γκραν Πρι της Formula 1 και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε το Γκραν Πρι της Formula 1 και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο
Λιονέλ Μέσι: Μαγική εμφάνιση με 5 ασίστ και 1 γκολ σε ένα ημίχρονο (vids)
Λιονέλ Μέσι: Μαγική εμφάνιση με 5 ασίστ και 1 γκολ σε ένα ημίχρονο (vids)
NBA: Break στο Ντένβερ η Μινεσότα με «ιπτάμενο» Άντονι Έντουαρντς (vid)
NBA: Break στο Ντένβερ η Μινεσότα με «ιπτάμενο» Άντονι Έντουαρντς (vid)
Πάσχα γεμάτο μπάλα με ντέρμπι Λίβερπουλ – Τότεναμ και Ρόμα - Γιουβέντους
Πάσχα γεμάτο μπάλα με ντέρμπι Λίβερπουλ – Τότεναμ και Ρόμα - Γιουβέντους
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved