Κίνδυνος να χαθεί ο Εμμανουηλίδης!

Κίνδυνος να χαθεί ο Εμμανουηλίδης!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο onsports.gr, για τον κίνδυνο να χαθεί για τον Παναθηναϊκό ένας παίκτης, που άρχισε με μεγάλες προσδοκίες, από την Ακαδημία , δηλαδή ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Λάζλο Μπόλονι είναι φανερό, ότι κάνει αξιολόγηση του ρόστερ, αλλά είναι και φανερό από τις επιλογές του, ότι κάποιοι παίκτες είναι στον βασικό του κορμό, κάποιοι άλλοι παίκτες είναι στον προθάλαμο, για να μπουν βασικοί και κάποιοι άλλοι φαίνεται να μην τους υπολογίζει.

Αναφέρομαι στον Δημήτρη Εμμανουηλίδη, που πριν τρία χρόνια ήταν το πιο hot όνομα της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού, ο παίκτης, που φαινόταν ότι θα έχει σπουδαία εξέλιξη και επί Μπόλονι δεν τον έχουμε δει να παίζει.

 Από την πρώτη του συμμετοχή τον Νοέμβριο του 2017 σε ματς κυπέλλου με την Παναχαϊκή μέχρι σήμερα δεν έχει παρουσιάσει την εξέλιξη, που θα ήθελε ο ίδιος και θα ήθελε και ο Παναθηναϊκός.

Βήματα προς τα πίσω δεν μπορώ να πω ότι έχει κάνει ο 20χρονος παίκτης, αλλά σίγουρα έχει μείνει στάσιμος. Πέρυσι πήγε δανεικός στον Πανιώνιο, για να βρει χρόνο συμμετοχής και σημείωσε 4 γκολ σε 19 συμμετοχές. Την πρώτη χρονιά του Γιώργου Δώνη στον πάγκο είχε 2 γκολ σε 11 συμμετοχές. Το καλοκαίρι του 2019 πριν πάει στον Πανιώνιο δανεικός για ένα χρόνο, είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του στους «πράσινους» για τρία χρόνια.

ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Το καλοκαίρι του 2020 ο Εμμανουηλίδης επέστρεψε από τον Πανιώνιο στον Παναθηναϊκό με στόχο φέτος να πάρει ευκαιρίες ,να κάνει το βήμα παραπάνω, για να εξελίσσεται στην ομάδα. Μάλιστα για τον νεαρό επιθετικό ενδιαφέρθηκε προσωπικά και ο Γιάννης Αλαφούζος , που ήθελε την παραμονή του παίκτη τη φετινή περίοδο στην ομάδα.

 Έτσι εξηγείται και το γεγονός , ότι ο Τσάβι Ρόκα με εντολή Αλαφούζου είπε δύο φορές όχι σε προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού για δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς.

Η μία ήταν από την Φορτούνα Σιτάρντ και η άλλη ήταν από την Ασκολι. Ο Παναθηναϊκός αρνήθηκε και τις δύο προτάσεις με στόχο ο παίκτης να παίξει φέτος.

25 ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Παρόλα αυτά η χρονιά εξελίσσεται άσχημα για τον παίκτη, που μετά από δέκα παιχνίδια στο πρωτάθλημα έχει βρει χρόνο συμμετοχής σαν αλλαγή μόνο σε ένα . Σε αυτό με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, όπου έπαιξε μόλις 25 λεπτά. Σε εκείνο το παιχνίδι στον πάγκο ήταν ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι.

 Ο συνεργάτης του Μπόλονι, που τότε ήταν πρώτος προπονητής στην ομάδα, μετά την αποχώρηση του Πογιάτος ξέρει καλά και τον Εμμανουηλίδη και τα άλλα παιδιά από την Ακαδημία και τον χρησιμοποίησε τον νεαρό επιθετικό έστω και σαν αλλαγή.

Από τότε και μετά εξαφανίστηκε. Είναι εκτός αποστολής στα τελευταία παιχνίδια και είναι φανερό, ότι ο Μπόλονι δεν τον υπολογίζει. Μάλιστα ο νεαρός επιθετικός κάνει και πρόγραμμα μαζί με άλλους παίκτες, που είναι εκτός αποστολής και η χρονιά εξελίσσεται δυσάρεστα για αυτόν.

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ

Το καλοκαίρι και μετά την επιστροφή του από τον δανεισμό του στον Πανιώνιο ο Εμμανουηλίδης έκανε μόνος του πρόγραμμα , για να επιστρέψει έτοιμος στον Παναθηναϊκό. Και όντως αυτό το πρόγραμμα του έδωσε όγκο και παρουσιάστηκε πιο δυνατός στη φετινή προετοιμασία.

Παρόλα αυτά ο Εμμανουηλίδης δεν υπολογίζεται στα τελευταία ματς(στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν είχε τραυματισμό) και είναι ορατός ο κίνδυνος να χαθεί για τον Παναθηναϊκό. Ενας παίκτης, που είχε μεγάλη προοπτική πριν τρία χρόνια και που δεν ξέρουμε που μπορεί να φθάσει, αφού δεν τον έχουμε δει να παίζει σε συνεχόμενα παιχνίδια στον Παναθηναϊκό.

ΑΔΙΚΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

Φυσικά όσα ξέρουν οι προπονητές, εμείς δεν τα ξέρουμε. Ο Μπόλονι γνωρίζει καλύτερα από όλους τους λόγους , για τους οποίους ο νεαρός επιθετικός δεν είναι καν στην αποστολή, δεν του έχει δώσει χρόνο συμμετοχής. Η δική μου απορία και το άδικο της όλης ιστορίας είναι, ότι στο φετινό ρόστερ με εξαίρεση τον Χατζηγιοβάνη, που έχει βοηθήσει σε κάποια παιχνίδια(έχει κάνει και λάθη, αλλά έχει την ατομική ενέρεγεια), κανείς άλλος ακραίος, δεν έχει δείξει κάτι. Τον Αϊτόρ τον περιμένουμε από την αρχή της σεζόν, έχει πάρει ευκαιρίες και μόλις προχθές στο ματς με τον Παναιτωλικό, είδαμε να κάνει κάτι.

Ο Σαβιέρ δεν είναι κακός, αλλά περισσότερο χαφ μοιάζει και λιγότερο ακραίος. Ο Μολό εμφανίστηκε από το πουθενά, αλλά και αυτός δεν έχει δείξει κάτι. Ακόμα και σαν ενναλακτική λύση στην επίθεση πίσω από Καρλίτος, Μακέντα ούτε εκεί τον έχουμε δει.

 Για παράδειγμα δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να περιμένει κανείς από τον Αγιούμπ των 420.000 ευρώ, που… περπατάει στο γήπεδο και δεν δίνεις την ευκαιρία σε ένα δικό σου παιδί, που ξέρεις, ότι θα τρέξει , θα παλέψει, θα ματώσει…

Εγώ πάντα είχα την άποψη, ότι όταν ένας παίκτης δεν παίζει έχει και αυτός την ευθύνη του και όχι μόνο ο προπονητής. Σίγουρα έχει κάνει λάθη και ο Εμμανουηλίδης, αλλά είναι 20 χρονών και αν ο Παναθηναϊκός θέλει να τον αξιοποιήσει πρέπει να το κάνει. Διότι αλλιώς το πιο πιθανό ενδεχόμενο είναι τον Ιανουάριο να αποχωρήσει για ομάδα του εξωτερικού με στόχο να παίξει εκεί δανεικός και να παραμείνει και μετά το καλοκαίρι.

 Και τα στοιχεία, που έχει ο 20χρονος επιθετικός δεν τα βρίσκεις εύκολα. Συνδυάζει την ταχύτητα στο χώρο με την αίσθηση του γκολ. Ειδικά έτσι όπως παίζει ο Μπόλονι , που θέλει κίνηση στον χώρο και άμεσο ποδόσφαιρο ο Εμμανουηλίδης ταιριάζει , αλλά ακόμα δεν τον έχουμε δει. Και κανείς δεν ξέρει αν θα τον δούμε…


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παναθηναϊκός: Οι εντολές στον «Βίγια» και το κάθετο παιχνίδι του Αλεξανδρόπουλου!

Παναθηναϊκός: Οι εντολές στον «Βίγια» και το κάθετο παιχνίδι του Αλεξανδρόπουλου!

Παναθηναϊκός: Να γίνει ακόμα πιο ελκυστικός (photos)

Παναθηναϊκός: Να γίνει ακόμα πιο ελκυστικός (photos)

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Ο Χάαλαντ εκτοξεύει και τις φανέλες της Εθνικής Νορβηγίας!
Ο Χάαλαντ εκτοξεύει και τις φανέλες της Εθνικής Νορβηγίας!
Φανέλα που τιμά την μπύρα φόρεσε η Λέουβεν
Φανέλα που τιμά την μπύρα φόρεσε η Λέουβεν
ΣΕΓΑΣ: Με 28 μετάλλια και διακρίσεις οι πρώτες 70 μέρες του 2024 για τον ελληνικό στίβο
ΣΕΓΑΣ: Με 28 μετάλλια και διακρίσεις οι πρώτες 70 μέρες του 2024 για τον ελληνικό στίβο
Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved