«Γεμάτη» ΑΕΚ στα χέρια του Κάρερα

«Γεμάτη» ΑΕΚ στα χέρια του Κάρερα

Ο Μάσιμο Καρέρα έχει στα χέρια του ένα «γεμάτο» ρόστερ, το οποίο καλείται να διαχειριστεί σωστά ώστε η ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους της την τρέχουσα σεζόν.

Κάποια νέα δεδομένα δεν μας επέτρεψαν να σχολιάσουμε τα όσα έγιναν στο Περιστέρι και στον τελικό του BCL, αλλά με όλα αυτά που συνέβησαν είναι καλύτερο να ξεχάσουμε εκείνη τη... συννεφιασμένη Κυριακή.

Ακολούθησε, άλλωστε, η τελευταία ημέρα των μεταγραφών να... γλυκάνει κάπως το πράγμα με την απόκτηση του Μουαμέρ Τάνκοβιτς, ενός παίκτη που κάνει... γκελ στον κόσμο και κυρίως δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά. Εν αντιθέσει με τον Ενομπακάρε που δεν έδειξε να παίρνει στα σοβαρά την ευκαιρία που του έδωσε η ΑΕΚ.

Αυτό που... μένει μετά και την απόκτηση του Σουηδού είναι η σωστή λειτουργία που υπήρξε στον σχεδιασμό της ομάδας και κυρίως η ετοιμότητα που έδειξε, κάτι που πιστώνεται φυσικά στον Ίλια Ίβιτς. Δεν θα έλεγα ότι η «Ένωση» έκανε καλύτερη δουλειά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, θα έλεγα πιο σωστά ότι συνέχισε τα βήματα προόδου στη σωστή λειτουργία του συλλόγου με την τωρινή διοίκηση στο τιμόνι.

Στη... θεωρία, λοιπόν, η ΑΕΚ έχει ένα «γεμάτο» ρόστερ, πρέπει όμως και να το δείξει και στην πράξη ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει την επιστροφή στους τίτλους μετά από δύο άσχημα χρόνια. Φυσικά, εδώ έρχεται ο Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος, όταν θα είναι όλοι υγιείς, θα έχει τον ευχάριστο «πονοκέφαλο» να επιλέγει τα σωστά κομμάτια σε κάθε αγώνα.

Πρωτίστως ο Ιταλός και στη συνέχεια φυσικά κι οι παίκτες έχουν πλέον την... μπάλα στα χέρια τους. Ο πρώτος καλείται, όπως είπαμε, να βρει τρόπους να χωρέσει τους καλύτερους κι οι δεύτεροι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Το αν θα τα καταφέρουν θα φανεί μόνο στο χορτάρι.

Στο μπάσκετ, η ΑΕΚ έχασε δύο τίτλους (ναι, προσωπικά θεωρώ ότι το Super Cup δεν ήταν απλά αγώνες προετοιμασίας), αλλά σίγουρα αυτό που «πόνεσε» περισσότερο την ομάδα ήταν ο χαμένος τελικός του BCL και κυρίως η εικόνα που έδειξε. Συνεπώς, δεν είμαι υπέρ της άποψης ότι «δεν έγινε κάτι προχωράμε» καθώς θεωρώ την απώλεια τους αποτυχία. Από εκεί και πέρα, όμως, η ομάδα έχει δεδομένα δυνατότητες και μια σεζόν μπροστά της ώστε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου κι οι παίκτες να ανατρέψουν την κατάσταση.

ΥΓ. Το 2020 είναι μια πολύ κακή χρονιά για την ανθρωπότητα, ωστόσο θα περιλαμβάνει πλέον μια ξεχωριστή μέρα. Η 7η Οκτωβρίου θα μείνει για πάντα στην ιστορία, ως μια νίκη της Δημοκρατίας! Μα κυρίως, μια μεγάλη δικαίωση της Μάγδας Φύσσα. Όποιος δεν λύγισε με το «Τα κατάφερες γιε μου» λογικά δεν έχει συναισθήματα μέσα του.


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved