Αφήνει τον έναν στην Α2 και τον άλλο… άτιτλο!

Αφήνει τον έναν στην Α2 και τον άλλο… άτιτλο!

Ο Νίκος Συρίγος γράφει για τη... φανατική συνήθεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και την ανακούφιση των Ολυμπιακών.

Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι… Κι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απέκτησε μια φανατική συνήθεια, στα χρόνια που ηγήθηκε του Παναθηναϊκού. Να κάνει «χουνέρια» στον Ολυμπιακό. Και μάλιστα μεγάλα. Ακόμη λοιπόν και τώρα, που αποχωρεί από το τριφύλλι, κράτησε το… καλύτερο για το τέλος.

Αυτό που ουσιαστικά είχε προβλέψει/ζητήσει στην γραπτή δήλωση του, ανήμερα των εκλογών του Ερασιτέχνη: «Όλα τα τμήματα αγωνίζονται πλέον στις μεγάλες κατηγορίες, ενώ έπειτα από αρκετά χρόνια κατακτήθηκε ένας τίτλος και ελπίζω την επόμενη εβδομάδα να κατακτήσουμε και τον δεύτερο…», είχε τονίσει προ ημερών, αποδεικνύοντας του λόγου το αληθές. Ότι πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι. Και ο Δημήτρης ήθελε το δικό του «αντίο» στη Μάνα του Λόχου να έχει αυτή την κατάληξη: Πρωτάθλημα κόντρα στον Ολυμπιακό. Για την ακρίβεια ΚΑΙ πρωτάθλημα, γιατί προ μερικών εβδομάδων το τριφύλλι είχε σπάσει το ρόδι μετά από χρόνια με την κατάκτηση του Λιγκ Καπ!

Η Ιστορία λοιπόν έγραψε… Και μάλιστα με χρυσά γράμματα. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αφήνει τον Παναθηναϊκό στην κορυφή. Και τον αιώνιο αντίπαλο, στο μπάσκετ στην Α2 και στο βόλεϊ ανδρών… άτιτλο, έπειτα από χρόνια!

Αυτά θα καταγράψει ο Ιστορικός του μέλλοντος, όταν αναφέρεται στην εποχή Δημήτρη… Αυτά έχουν περάσει ήδη στο DNA των Παναθηναϊκών ανά τον κόσμο και ταυτόχρονα σε αυτό των Ολυμπιακών, που επί ημερών Δημήτρη έζησαν μεγάλους εφιάλτες. Είδαν την μπασκετική ομάδα τους να παίζει ντέρμπι με το Αγρίνιο και το Ψυχικό και τη πάλε ποτέ κυρίαρχη ομάδα βόλεϊ να τελειώνει τη σεζόν έχοντας σηκώσει μόνο την κούπα του καφέ!

Ίσως γι’αυτό η… ανακούφιση των οπαδών του Ολυμπιακού από τις τελευταίες εξελίξεις στο τριφύλλι να είναι τόσο μεγάλη. Tι μεγάλη δηλαδή; Τεράστια είναι… Λίγο το έχεις να μην ζεις πια με τον εφιάλτη που λέγεται Γιαννακόπουλος… ;

Yγ. Μακάρι τη συνέπεια, το πάθος, το πείσμα και την Παναθηναϊκοφροσύνη που χαρακτηρίζει τον Ανδρεόπουλο και τα παιδιά του, να την έχουν όλοι όσοι φοράνε το τριφύλλι στο στήθος! Μεγάλοι μάγκες…

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved