Αξιζε τη νίκη, αλλά έμεινε στο μηδέν!

Αξιζε τη νίκη, αλλά έμεινε στο μηδέν!

Εβαλε δύο γκολ είχε ένα δοκάρι , ήταν πιο απειλητικός από τον ΟΦΗ, αλλά ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 0-0 στο Ηράκλειο, αφού και τα δύο γκολ ακυρώθηκαν. Γράφει, ο Τάσος Νικολογιάννης…

Ο Παναθηναϊκός αυτή την φορά ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο στα 90 λεπτά, αλλά δεν μπόρεσε να φθάσει στη νίκη. Ακύρωσε τον ΟΦΗ επιθετικά με τους αμυντικούς του να κυριαρχούν σε όλες τις μονομαχίες και δεν άφησαν να φανούν οι απουσίες σε αυτή την γραμμή. Πρέσαραν σωστά οι παίκτες του Γιώργου Δώνη έκλεβαν την μπάλα, αλλά έκαναν πολλά λάθη στην τελική πάσα. Και όταν αυτό δεν γινόταν είτε δοκάρι έβρισκαν είτε τα γκολ ακυρωνόντουσαν.

Στο 58 ο Μακέντα έστειλε την μπάλα με κεφαλιά πρώτα στον Ουάιλι και μετά στο δοκάρι, ενώ δύο φορές σκόραραν οι «πράσινοι» και δεν το ….χάρηκαν. Στο 61 ο Μακέντα είναι για ….χιλιοστά εκτεθειμένος και έτσι το γκολ μετά από το ωραίο πλασέ δεν μέτρησε και το ίδιο αποτέλεσμα είχε ένα γκολ του Καμπετσή στο 85. Σε αυτή την φάση το VAR ο …..γνωστός Σκουλάς υπέδειξε στον Καραντώνη να πάει να ξαναδεί στην φάση και είδε χέρι του Περέα πριν η μπάλα πάει στον σκόρερ Καμπετσή. Από την μία κάμερα φαίνεται, ότι η μπάλα δεν βρίσκει στο χέρι του Περέα ,από την άλλη κάμερα φαίνεται, ότι μπορεί λίγο να βρίσκει. Και αυτό το γκολ ακυρώθηκε και είναι από τα παιχνίδια, που οι αριθμοί δεν λένε την αλήθεια.

Ο ΟΦΗ είχε 14 τελικές, αλλά μόνο ένα σουτ του Βας που απέκρουσε έξοχα ο Διούδης ήταν επικίνδυνο στο 18 . Από τις άλλες τελικές οι τέσσερις πήγαν  με ευκολία σε χέρια του Διούδη(μακρινά σουτ), ενώ οι άλλες ήταν τελείως άστοχα σουτ.

Αρα στο ένα κομμάτι την ανασταλτική λειτουργία ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό, που έπρεπε με την τετράδα Θεοχάρη, Σένκεφελντ, Κολοβέτσιου, Χατζηθεοδωρίδη να στέκονται καλά (ειδικά τα δύο στόπερ), αλλά και τον Κουρμπέλη στα χαφ να κάνει την δουλειά, που πρέπει.

Στο επιθετικό κομμάτι παρότι η ομάδα είχε δύο ακυρωμένα γκολ και ένα δοκάρι δεν ήταν όσο καλή έπρεπε. Οι μεσοεπιθετικοί του ήταν σε μέτρια ημέρα και παρότι έκλεβαν τις μπάλες στην τελική πάσα , η στην τελική ενέργεια έγιναν λάθη. Υπήρχαν αρκετές στιγμές, που οι παίκτες του Παναθηναϊκού έβγαιναν τρεις με τρεις και δεν μπόρεσαν να απειλήσουν και να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Για αυτό και έγιναν πολλά λάθη σε όλη την διάρκεια του αγώνα και το παιχνίδι δεν είχε ποιότητα και κάποιες στιγμές για έναν ουδέτερο ήταν και δύσκολο να το δει. Τα 87 λάθη είναι ο αριθμός, που λέει την αλήθεια.

Ο Αγιούμπ είχε χώρο, αλλά δεν μπόρεσε να φανεί να κάνει κάτι, ήταν φλύαρος και κάποιες στιγμές έμοιαζε ο Παναθηναϊκός να παίζει με δέκα  . Το 4-3-3 , που επέλεξε ο Δώνης έδωσε τη δυνατότητα στον Μπουζούκη να παίξει εσωτερικός μέσος , πιο κοντά στον Μακέντα, αλλά και ο Ιταλός δεν είχε κέφια . Ο Κολοβός προσπάθησε, αλλά είχε ημιτελείς ενέργειες .

Τι μένει από αυτό το παιχνίδι; Το γεγονός, ότι είδαμε πέντε παιδιά από τις Ακαδημίες. Ο Θεοχάρης, ο Μπουζούκης και ο Χατζηγιοβάνης ήταν στην ενδεκάδα, ο Αλεξανδρόπουλος, ο Σερπέζης μπήκαν αλλαγή. Και αν είναι να βλέπουμε τον Ανουάρ ,όταν μπαίνει αλλαγή στο τελευταίο ημίωρο να κάνει τόσα λάθη στις πάσες( απορώ ακόμα με αυτούς , που λένε ότι είναι ….οκτάρι), χίλιες φορές να βλέπουμε τον Αλεξανδρόπουλο και τον Σερπέζη.

Με τις αλλαγές, που έκανε ο Δώνης στο τελευταίο δεκάλεπτο με το 3-5-2 προσπάθησε να δώσει ενέργεια στην ομάδα(Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωριδης στις πλευρές , ο Κουρμπέλης γύρισε τρίτος στόπερ και οι Ανουάρ, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης ήταν στα χάφ) ,να βάλει φρέσκα πόδια και αν μέτραγε το γκολ του Καμπετσή αυτές οι αλλαγές θα είχαν δώσει τη νίκη. Τα γκολ δεν μέτρησαν και το 0-0 φέρνει τον Παναθηναϊκό ακόμα χωρίς νίκη στα play off, που όμως γίνονται κάτω από …περίεργες συνθήκες(για τον σύλλογο) και πάει στα ματς με τον Αρη και τον Ολυμπιακό με πολλές απουσίες.

*Ο Καμπετσής, όσο έπαιξε έδειξε διάθεση, σκόραρε κιόλας και πιστεύω, ότι στα επόμενα ματς θα έχει περισσότερες ευκαιρίες.

*9 παιδιά από τις Ακαδημίες είχε στην αποστολή ο Παναθηναϊκός , αλλά αμφιβάλω πόσους θα συνεχίσουμε να βλέπουμε να παίζουν και τη νέα σεζόν.

*Θετικός ήταν ο Θεοχάρης, ότι μπορούσε έκανε και αμυντικά με εξαίρεση τα πρώτα λεπτά του αγώνα δεν είχε θέματα.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 0-0: Είδε χέρι ο Καραντώνης κι ακύρωσε τη νίκη του ΠΑΟ! (video+photos)

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 0-0: Είδε χέρι ο Καραντώνης κι ακύρωσε τη νίκη του ΠΑΟ! (video+photos)

Super League: Η βαθμολογία στα πλέι οφ πριν τα ντέρμπι (photos)

Super League: Η βαθμολογία στα πλέι οφ πριν τα ντέρμπι (photos)

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 0-0: Τα highlights του αγώνα (video)

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 0-0: Τα highlights του αγώνα (video)

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved