Μέγας είσαι Μάρκο!

Μέγας είσαι Μάρκο!

Ο Μάρκο Λιβάγια πήρε από το χεράκι την ΑΕΚ, την οδήγησε στον πέμπτο συνεχόμενο τελικό και παράλληλα την... αναγκάζει να εξετάσει ορισμένα δεδομένα για το μέλλον.

Η ΑΕΚ δεν έμαθε από το πάθημα του Σαββάτου και πήγε «σβηστή» να πάρει την πρόκριση στη Θεσσαλονίκη. Έχασε και πάλι σημαντικές ευκαιρίες να «καθαρίσει» την πρόκριση κι είδε τον Άρη στην πρώτη πραγματική του ευκαιρία να ανοίγει το σκορ.

Έτσι όπως κυλούσαν τα πράγματα όλα έδειχναν ότι η «Ένωση» θα έχανε την ευκαιρία να διεκδικήσει το τρόπαιο σε δύο αγώνες όπου αντικειμενικά ήταν καλύτερη. Την ώρα, όμως, που η ομάδα του Καρέρα πήγαινε να «αυτοκτονήσει» για ακόμα μια φορά, ήρθε ο Λιβάγια και τα γύρισε όλα τούμπα! Να αλλάξει το ρου της ιστορίας…

Σε ένα βράδυ που δεν έκανε και την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του, ήταν εκεί που έπρεπε, όταν έπρεπε! Είναι, άλλωστε, τέτοια η ποιότητα κι η ποδοσφαιρική «τρέλα» του Κροάτη που μόνο εκείνος θα μπορούσε να το πράξει. Ο παίκτης της ΑΕΚ που έχει πιο ανεπτυγμένο από κάθε άλλον το... ένστικτο του ηγέτη.

Μετά την εμφάνιση που έκανε την Τετάρτη (24/6) στο «Κλ. Βικελίδης» γίνεται ακόμα πιο ξεκάθαρο ότι στον σύλλογο πρέπει να αρχίσουν να σκέφτονται σοβαρά το μέλλον, με δεδομένο ότι ο Λιβάγια έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο. Είναι ένα θέμα που μοιραία θα αρχίσει να απασχολεί τον σύλλογο, ειδικά από τη στιγμή που ο Κροάτης πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Πέρα από αυτό δείχνει να έχει χαλιναγωγήσει και την «τρέλα» του. 

Με τον Λιβάγια να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάστασή και όντας πιο ώριμος από ποτέ, η ΑΕΚ θα πρέπει να του προσφέρει και το ανάλογο συμβόλαιο, αν θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της. Κι ίσως θα έπρεπε να μην αφήσει την απόφαση για το αν θα το πράξει ή όχι για το επόμενο καλοκαίρι.

 


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved