Πατέρας, μια αξία ανεκτίμητη

Πατέρας, μια αξία ανεκτίμητη

Ένας μελλοντικός πατέρας λέει ευχαριστώ στον δικό του για τις αρχές που του μετέδωσε και οι οποίες θα πάνε στην επόμενη γενιά

Πατέρας για πολλούς μπορεί να είναι ο αυστηρός άνθρωπος που είναι απόμακρος και δεν μπορείς εύκολα να του μιλήσεις.

Κι όμως δεν είναι καθόλου αυτό, καθώς ο συγκεκριμένος άνθρωπος για εμάς τους άνδρες κυρίως είναι το πρότυπο που μας μετέδωσε όλα τα πιστεύω που είχε αυτός. Έτσι όπως έκανε άλλωστε και ο κυρ Γιάννης που φρόντισε από την πρώτη στιγμή για το πως θα είναι ο χαρακτήρας των παιδιών του και πως αυτά θα γινουν όσο το δυνατόν καλύτεροι άνθρωποι. Και τα κατάφερε αν δει κανείς κανείς την πορεία των τριών παιδιών του.

Ένας πατέρας που με την πολύτιμη βοήθεια της μητέρας, με την οποία κάνουν ένα εξαιρετικό δίδυμο που θα ζήλευε ο καθένας, πολεμήσαν για να φροντίσουν την φαμίλια τους και να της δώσουν τα κατάλληλα εφόδια για να βγουν στη ζωή και να γράψουν τη δική τους πορεία.

Μάλιστα στον τελευταίο του γιο ο κυρ Γιάννης πέρασε και το μεράκι του για τον αθλητισμό και την διαρκής ενασχόληση του με αυτόν τον τομέα. Και τον διορθώνει μάλιστα πάρα πολλές φορές όταν η κρίση του «μικρού» δεν είναι η σωστή (ναι υπάρχουν και αυτές οι στιγμές στη ζωη του κάθε ανθρώπου)

Μπορεί να υπήρξαν στιγμές κυρίως στην εφηβεία που να διαφωνήσαμε με τις αποφάσεις του ή τα «πιστεύω» του (και ακόμα γίνεται ορισμένες φορές, με την μητέρα να θέλει να βγάλει δυο εισιτήρια για Βραζιλία για να γλιτώσει καθώς κανείς δεν κάνει πίσω), όμως όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος καταλαβαίνει γιατί το έκανε αυτό και γιατί αποφάσισε το άλλο.

Κάπως έτσι λοιπόν με έναν τέτοιο πατέρα, είναι δύσκολο όταν μελλοντικά έρθει για κάποιον αυτή η χαρά να μπορέσει να τον ξεπεράσει να είναι πάρα πολύ δύσκολο καθώς έχει ένα μεγάλο εμπόδιο να ξεπεράσει.

Βέβαια, το μόνο σίγουρο είναι ότι έχεις έναν πολύ καλό οδηγό για να πορευτείς στη ζωή σου και να του μεταδώσεις του γιού ή της κόρης που έρχεται όλα αυτά τα ιδεώδη.

Σε ευχαριστώ για όλα κυρ-Γιάννη και το μελλοντικό εγγόνι περιμένει να του μεταδώσεις όσα μόνο εσύ ξέρεις!

Υ.Γ. Μπορεί κάποιος πατέρας να είπε ότι όταν έρθει ένα παιδί στη ζωή σου να νιώσεις ένα χέρι να σου πιάνει τα... και δεν έχεις απαιτήσεις παρά μόνο υποχρεώσεις, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου κακό.

Υ.Γ. 2 Δεν θα ξεχαστεί ποτέ το 2004 η ατάκα του κυρ Γιάννη «Το βάλαμε, μην αγχώνεσαι» και μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων όλη η γειτονιά στο πόδι στο ματς με την Τσεχία. Όπως επίσης και σε κάθε ματς του Παναθηναϊκού το «μην το σταυρώνεις»


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved