«Ερυθρόλευκη»… πρεμούρα για Παναθηναϊκό

«Ερυθρόλευκη»… πρεμούρα για Παναθηναϊκό

Στον Ολυμπιακό συνεχίζουν στον δρόμο των αποτυχιών με την καραντίνα να τους έχει δημιουργήσει πολλά θέματα –Γράφει ο Γιάννης Κουβόπουλος

Μέχρι ενός σημείου μπορούμε να το καταλάβουμε. Μη σας πούμε να το δικαιολογήσουμε κιόλας. Πάνω-κάτω όλοι μας περνάμε τα ίδια. Τις ίδιες δυσκολίες. Τα ίδια ζόρια. Οπότε ας είμαστε επιεικείς και ας προσπαθήσουμε να μην γίνουμε εμπαθείς. Αλλά όσο και να θέλουμε να Αγιάσουμε δεν μας αφήνουν. Επαναλαμβάνω. Κατανοούμε απόλυτα το γεγονός πως οι περισσότεροι από εμάς βρισκόμαστε πολύ καιρό σε καραντίνα και ο εγκλεισμός έχει αρχίσει και μας… βαράει κατακούτελα.

Είτε είμαστε Παναθηναϊκοί, είτε είμαστε Ολυμπιακοί, είτε είμαστε ΑΕΚτζήδες ή οτιδήποτε άλλο… Όμως αυτό που βιώνουμε πάλι (ακόμα και σε εποχές κορονοϊού) πραγματικά δύσκολο να το περίμενε κανείς. Κόσμος χάνεται, ολόκληρη η Υφήλιος παλεύει να βγει νικήτρια από μια άνιση «μάχη» και όμως ορισμένοι στον… κόσμος τους. Προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κάνουν αυτό που έχουν μάθει καλύτερο. Τα άσπρο μαύρο και το κόκκινο… πράσινο. Αλλιώς δεν εξηγείται.

Ξαφνικά, συντονισμένα, πάρα πολλοί ανώνυμοι ή ακόμα και επώνυμοι που βρίσκονται στο πλευρό, γύρω-γύρω, ή μέσα στην ομάδα ου Ολυμπιακού ζουν και αναπνέουν για την επόμενη ημέρα του Παναθηναϊκού. Οι άνθρωποι, δηλαδή, της ομάδας η οποία του χρόνου δεν ξέρει που θα αγωνίζεται, της ομάδας που δεν ξέρει αν θα είναι στην Α1 ή στην Α2, της ομάδας που είναι κοινό μυστικό πως ο βασικός της σέντερ έχει υπογράψει συμβόλαιο με άλλη ομάδα, της ομάδας που ο… διάδοχος έχει βρεθεί, της ομάδας που ο αρχηγός είναι στον… αέρα, της ομάδας που η διοίκηση είναι εξαφανισμένη (και πάει λέγοντας) δεν μπορούν να βγάλουν από το μυαλό τους τον Παναθηναϊκό. Ασχολούνται με όλα που αφορούν τους «πράσινους». Με τον προπονητή, το ρόστερ, την φετινή σεζόν… Με ότι μπορείτε να φανταστείτε. Μόνο με την ομάδα τους δεν ασχολούνται. Τα τόσα μαθήματα φαίνεται πως δεν έγιναν μαθήματα. Και ούτε πρόκειται να γίνουν.

ΥΓ1: Αυτό μόνο ο Ολυμπιακός το έχει καταφέρει. Μιλάμε για ρεκόρ. Ρεκόρ Γκίνες. Θα είναι κρίμα να μην καταγραφεί. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την πέμπτη τους ήττα σε δικαστήρια για το ίδιο θέμα έχουν καταφέρει να χάσουν ένα ματς 6 φορές. Γιατί υπάρχει και η ήττα στο παρκέ. Μην το ξεχνάμε αυτό. Από τις 9/11/18 και το 93-80 μέχρι και… χθες ο Ολυμπιακός έχει χάσει το ίδιο παιχνίδι 6 φορές. Και όπως όλα δείχνουν θα έχει την ευκαιρία να το χάσει και 7η.

ΥΓ2:Την στιγμή που στην Euroleague όλα είναι ρευστά (με τις διαβουλεύσεις ανάμεσα στην διοργανώτρια αρχή και όλες τις ομάδες να συνεχίζονται σε καθημερινή βάση για την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης), στην Ελλάδα ο κύριος Αυγενάκης αναζητείται. Μπορεί να τον είδαμε πρόσφατα να αποθεώνει την Χριστίνα Τσιλιγκίρη για το έργο της (που δεν έχει κάνει) στο ΣΕΦ αλλά για το μπάσκετ… κουβέντα. Οι ομάδες έχουν δείξει τον δρόμο, έχουν κρατήσει στάση υπευθυνότητας, εδώ και αρκετές ημέρες έχουν πάρει την απόφασή τους (και μάλιστα ομόφωνη) αλλά ο Υφυπουργός Αθλητισμού δεν έχει πάρει ακόμα θέση. Το τι περιμένει ο ξέρει μόνο ο ίδιος. Βέβαια, καλό θα ήταν να το μάθουμε και εμείς. Και κάπου εδώ κλείνει η παρένθεση…


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved