Ο Ρικ Πιτίνο είναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Ρικ Πιτίνο είναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Γιάννης Κουβόπουλος γράφει για την κορυφαία ομάδα που "έλκει" τους κορυφαίους του κόσμου και αναρωτιέται για όλους εκείνους που δεν βρίσκουν τα... αποδυτήρια του "τριφυλλιού"

Είναι απίστευτο το τι έχουμε διαβάσει το τελευταίο διάστημα αναφορικά με τα θέματα του Παναθηναϊκού. Και κυρίως για το θέμα της λύσης της συνεργασίας της ομάδας με τον Ρικ Πιτίνο. Όλοι έχουν από μία άποψη. Και την καταθέτουν. Και την αναλύουν. Και προσπαθούν να επιχειρηματολογήσουν. Δεν έχει καμία απολύτως σημασία αν αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για το πως θα πάνε στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού. Ποιος είναι ο δρόμος ρε αδελφάκι μου. Όχι. Έχουν άποψη και μάλιστα προσπαθούν να την επιβάλλουν. Ε κάπου εκεί πραγματικά γελάει ο κόσμος...Αλλά αρκετά ασχοληθήκαμε. Ο καθένας βρίσκεται υπό την κρίση του κόσμου...

Το όνειρο των τίτλων τέλους

Λοιπόν, εν μέσω πανδημίας, ο Παναθηναϊκός προχώρησε στην ανακοίνωση της κοινή συναινέση λύση της συνεργασίας του με τον Ρικ Πιτίνο, μιας και ο Hall Of Famer προπονητής αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση του Κολεγίου της Αϊόνα και να συνεχίσει (και προφανώς) να ολοκληρώσει την... μυθική του καριέρα σπίτι του. Αυτό ήταν το μεγάλο του όνειρο, αυτό ήταν που επιθυμούσε διακαώς.

Η απορία και ο καημός

Σύμφωνοι. Ο Πιτίνο δεν ολοκλήρωσε την δεύτερη θητεία του στον Παναθηναϊκό όπως θα φανταζόντουσαν και οι δύο πλευρές. Και στον Παναθηναϊκό και στον ίδιο τον προπονητή θα υπάρχει η απορία αλλά και ο καημός για το τι θα συνέβαινε αν οι δύο πλευρές συνέχιζαν κανονικά (εάν και εφόσον κάποια στιγμή συνεχιστούν τα πρωταθλήματα σε Ελλάδα και Ευρώπη). Αυτό όμως δεν μειώνει στο ελάχιστο την σχέση που αναπτύχθηκε μεταξύ ενός κορυφαίου τεχνικού παγκοσμίου βεληνεκούς και του Παναθηναϊκού. Με την έλευση του Ρικ Πιτίνο στην Ελλάδα (τα Χριστούγεννα του 2018) ο Παναθηναϊκός "απάντησε" με τον πλέον αποστομωτικό τρόπο σε όλους εκείνους που προσπαθούσαν να μειώνουν το brand του ονόματός τους. Και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε ακριβώς το ίδιο σε όλους εκείνος που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να κριτικάρουν με εμπάθεια και να το παίζουν πρόεδροι με τις τσέπες των άλλων.

«Ένας από εμάς»

Η σχέση των δύο πλευρών κάθε μέρα γινόταν και πιο ισχυρή και ο ένας έκανε τον άλλον μεγαλύτερο. Δούναι και λαβείν. Ο Ρικ Πιτίνο πάρα πολλές φορές από το... αγαπημένο του Twitter δεν έκρυψε την αγάπη του για την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, ενώ και οι «πράσινοι» υποκλίθηκαν πάρα πολλές φορές στο ταλέντο του και την τεράστια προσωπικότητά του. Άλλωστε, η τελευταία ανακοίνωση των «πράσινων» ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Ο Ρικ Πιτίνο είναι ένας από εμάς». Αυτό τα λέει όλα. Ο Ρικ Πιτίνο αποτελεί με όλες τις τιμές μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού.

Και φυσικά είναι η καλύτερη απάντηση σε όλους εκείνους που προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να δημιουργήσουν θέματα μεταξύ των δύο πλευρών. Πραγματικά συνεχίζει να γελάει ο κόσμος...

ΥΓ1: Κάποιοι έγραφαν με στόμφο πέρσι το καλοκαίρι πως ο Ρικ Πιτίνο έφυγε από τον Παναθηναϊκό γιατί δεν μπορούσε να συνεργαστεί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ξέχασαν βέβαια οι ίδιοι άνθρωποι να μας πουν γιατί γύρισε με την πρώτη ευκαιρία.. Γελάει ο κόσμος...

ΥΓ2: Ο Παναθηναϊκός έχει μπόλικο χρόνο μπροστά του για να οργανώσει την επόμενη μέρα του. Δεν έχει λόγο να βιαστεί. Αυτό, βέβαια, εξαρτάται και από τις αποφάσεις που θα παρθούν για την συνέχεια (ή όχι) της σεζόν.

ΥΓ3: Και κάτι άσχετο, αλλά το πιο σημαντικό απ' όλα. Αυτό το Σαββατοκύριακο μπορεί να αποδειχθεί το πιο σημαντικό απ' όλα. Για όλους μας. Ας φανούμε συνεπείς και υπεύθυνοι. Και για εμάς και για όλους μας.


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Eurovision: Tο BBC αποθέωσε την Μαρίνα Σάττι και το «Ζάρι»
Eurovision: Tο BBC αποθέωσε την Μαρίνα Σάττι και το «Ζάρι»
Βαρύ πένθος στην οικογένεια του ΠΑΟΚ
Βαρύ πένθος στην οικογένεια του ΠΑΟΚ
O Βίκτορ Γουεμπανιάμα αναδείχθηκε ομόφωνα «ρούκι της χρονιάς»!
O Βίκτορ Γουεμπανιάμα αναδείχθηκε ομόφωνα «ρούκι της χρονιάς»!
Πως ο Λιούις Χάμιλτον ταλαιπώρησε την Κένταλ Τζένερ
Πως ο Λιούις Χάμιλτον ταλαιπώρησε την Κένταλ Τζένερ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved