Το «πράσινο θηρίο» ξύπνησε!

Το «πράσινο θηρίο» ξύπνησε!

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια μεγάλη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό την Πέμπτη στο κλειστό του Ρέντη, στα… προεόρτια του Αγίου Βαλεντίνου! Ωστόσο τέλος οι πανηγυρισμοί. Τα κεφάλια μέσα!

Ήταν αδιαμφισβήτητα μια… επική ανατροπή από το 0-2 στη νίκη με 3-2 σετ, από αυτές που ξέρει μόνο ο Παναθηναϊκός να κάνει, και δε μιλάμε για το θεσμό του League Cup, ούτε καν για το κωμικό σερί που μόνο οι ολυμπιακοί ξέρουν και έχουν δημιουργήσει, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει, με μηδενισμό της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού σε ντέρμπι «αιωνίων» και ήττα στους άνδρες στο πινγκ πονγκ το 2017.

Αυτό που κρατάμε είναι η επιστροφή του Παναθηναϊκού στην ελίτ του βόλεϊ. Κρατάμε επίσης το καταπληκτικό ανακάτεμα της «τράπουλας» από τον κόουτς, Δημήτρη Ανδρεόπουλο, που έχει αποδείξει πως θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει η ομάδα του ακόμη και αν αυτό είναι να βάλει τον γιο του, Χαράλαμπο στον πάγκο, γνωρίζοντας ότι κάποιος άλλος -στην χθεσινή ημέρα ήταν ο Αλέξανδρος Ράπτης- είναι σε καλύτερη κατάσταση ή του πάει καλύτερα το παιχνίδι! Και πως οι πανηγυρισμοί και η απίστευτη αγκαλιά του… μικρού με τον πατέρα του στο τέλος του αγώνα αποδεικνύουν ότι άπαντες στον Παναθηναϊκό βάζουν την ομάδα πάνω από το προσωπικό τους αθλητικό εγωισμό.

Επίσης την ίδια ώρα που ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Γιώργος Πετρέας έκανε προκλητικές δηλώσεις, ξεχνώντας πως ο αντίπαλος προπονητής, είναι ο Ομοσπονδιακός τεχνικός που τον πιστεύει και τον βοηθάει κάθε καλοκαίρι, και πως απέναντί του έχει τους συμπαίκτες του από την Εθνική, Αλέξανδρο Ράπτη, Χαράλαμπο Ανδρεόπουλο, Παναγιώτη Πελεκούδα και Δημήτρη Ζήση, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού απέδειξε για ακόμη μία φορά πως έχει άλλη φιλοσοφία!

Ο Σωτήρης Πανταλέων έκανε λόγο για συναρπαστικό ματς αλλά πως για τους «πράσινους» είναι απλά μια νίκη και πως δεν είναι η ομάδα του το φαβορί με μία νίκη, για την κατάκτηση του τίτλου, θέλοντας έτσι να ρίξει τους τόνους. Ενώ τέλος συνέστησε υπομονή και καλή δουλειά προκειμένου να έρθουν ξανά και οι παλιές μέρες στον σύλλογο!

ΥΓ. Για τη «ζούγκλα» στο Ρέντη δε θα ακούσουμε τίποτα φυσικά από την κρατική τηλεόραση που «είδε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα», παρότι το ματς ξεκίνησε με 45λεπτη καθυστέρηση!

ΥΓ2. Πράσινες ψυχάρες πήρατε πίσω το «αίμα» των… φίνων κοριτσιών αλλά και της περσινής «σφαγής» στην Κυψέλη!

ΥΓ3. Κορυφαία φωτογραφία του ντέρμπι «αιωνίων» η αγκαλιά μπαμπά και γιου Ανδρεόπουλου με τον Ρούλη Αγραπιδάκη. Το «πράσινο» παρελθόν, το παρόν και το μέλλον!


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved