Αυτό ήθελαν πάντα!

Αυτό ήθελαν πάντα!

Καμιά φορά απ’ το εξωτερικό σου έρχεται η αποκάλυψη των πάντων!

Ας ασχοληθούμε με κάτι που φαινομενικά δεν ενδιαφέρει κανέναν. Με κάτι που δεν αφορά καν την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό που μας νοιάζει είναι η αλήθεια. Όμως είναι μια κατάσταση ενδεικτική πολλών. Κυρίως όλης αυτής της… αλυσίδας που έχει ισχυροποιηθεί και θέλει να «πνίξει» ολόκληρα αθλήματα, απλά και μόνο για το καλό του ενός. Του Ολυμπιακού φυσικά. Γιατί όσο κι αν θέλουν να το… πουλήσουν πως «καίγονται» για το καλό του αθλήματος, η αλήθεια είναι μία: «Καίγονται» και «σκίζονται» μόνο για να βρουν τρόπο να κατακτούν αυτά που δεν μπορούν να κατακτήσουν, χωρίς να επενδύσουν, χωρίς να έχουν την ικανότητα και την αξία. Η αναφορά αφορά το μπάσκετ, αλλά ως γενική εικόνα η ίδια φιλοσοφία ισχύει σε όλα τα αθλήματα για τη συγκεκριμένη πλευρά!

Ο Ερυθρός Αστέρας που λέτε, είναι μια ομάδα της Σερβίας. Με τον Παναθηναϊκό δεν είχε την παραμικρή συναναστροφή τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Προπονητής της ο Μίλαν Τόμιτς. Η γνωστή αυτή φυσιογνωμία που μετά από κατάκτηση Ευρωπαϊκού η πρώτη του σκέψη ήταν να βρίζει τον Παναθηναϊκό. Λογικό θα πει κανείς, με αυτά που του έχει κάνει αγωνιστικά το «τριφύλλι», αλλά ας μην ασχοληθούμε με αυτό. Η ομάδα του Τόμιτς λοιπόν, κατέκτησε δύο τίτλους. Την Αδριατική λίγκα (αυτή που δεν δέχτηκε τον ΟΣΦΠ) και το Πρωτάθλημα Σερβίας.

 

Διαβάστε περισσότερα στο Leoforos.gr


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved