«Καίγεται» για αποτελέσματα!

«Καίγεται» για αποτελέσματα!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον Παναθηναϊκό και την ανάγκη του για θετικά αποτελέσματα!

Ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΑΕΚ, πήρε την ισοπαλία χωρίς να απειληθεί, αφού έκανε ένα εξαιρετικό αμυντικό παιχνίδι. Την ίδια στιγμή επιθετικά η ομάδα έκανε λίγα πράγματα, αλλά είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα με τον Μακέντα. Σίγουρα επιθετικά δεν ήταν καλός ο Παναθηναϊκός και αρκετός κόσμος, στάθηκε και στις δύο αλλαγές, που έκανε ο Δώνης στις καθυστερήσεις, για να ροκανίσει τον χρόνο.

Αν μιλάγαμε για έναν κανονικό Παναθηναϊκό, για μία ομάδα, που κάνει πρωταθλητισμό, τότε ίσως αυτή η κουβέντα για τις δύο αλλαγές στις καθυστερήσεις να είχε βάση. Τώρα, όμως, μιλάμε για μία ομάδα, που στο όνομα λέγεται Παναθηναϊκός στην ουσία είναι , όμως, μία μικρομεσαία ομάδα, που έχει για ταβάνι την είσοδο στην πεντάδα. Αυτό, λοιπόν, μαζί με το γεγονός, ότι η ομάδα προερχόταν από συνεχόμενες ήττες από τον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ με το ίδιο σκορ 2-0 έκανε επιτακτική ανάγκη για τον Δώνη να παίξει , όπως πρέπει , για να πάρει αποτέλεσμα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Αυτό έκανε ο προπονητής του Παναθηναϊκού και διατήρησε το μηδέν με άνεση.

Ο Παναθηναϊκός «καίγεται» για αποτελέσματα και  για να τα πάρει θα ….παίξει λίγο και με την σκοπιμότητα. Τώρα η ομάδα θέλει βαθμούς και για την ψυχολογία, αλλά και στην προσπάθεια, που κάνει να μπει στην πεντάδα, έστω και αν έχει λίγες πιθανότητες. Όσοι, λοιπόν, κάνουν κριτική στον Δώνη ας έχουν στον μυαλό τους την όλη κατάσταση. Και ας σκεφτούν αν τις δύο τελευταίες αλλαγές ο προπονητής του Παναθηναϊκού τις έκανε 20 λεπτά πριν την λήξη και ο Παναθηναϊκός έχανε και αυτό το ντέρμπι τι θα έλεγαν ; Μπράβο στον Δώνη, που έπαιξε πιο επιθετικά, η ότι δεν έκανε σωστές αλλαγές και η ομάδα έχασε το ματς. Όλοι το δεύτερο θα έλεγαν. Εξάλλου και ο ίδιος ο Γιόχανσον δήλωσε μετά το ματς, ότι αν έπαιρνε η ομάδα περισσότερα επιθετικά ρίσκα, μπορεί να έχανε το παιχνίδι.

* Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Πράσινη» στις 12 Μαρτίου


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved