Με μία μόνο προπόνηση….

Με μία μόνο προπόνηση….

Ο Σον Κιλπάτρικ έκανε ιδανικό ντεμπούτο με τα χρώματα του Παναθηναϊκού και ο Γιάννης Κουβόπουλος γράφει για τον παίκτη που διάλεξε ο Ρικ Πιτίνο από μια αγορά που ξέρει απ έξω κι ανακατωτά

Κλισέ ολκής και γραφικότητα μεγάλη… Αλλά αλήθεια. Ο Σον Κιλπάτρικ  πραγματοποίησε φανταστικό ντεμπούτο με την φανέλα του Παναθηναϊκού χωρίς καν να ξέρει καλά-καλά τα ονόματα των συμπαικτών του. Ο τύπος είχε κάνει μια προπόνηση μόνος του το Σάββατο (η ομάδα επέστρεψε από την Βαρκελώνη το απόγευμα του Σαββάτου) και μία την Κυριακή με την υπόλοιπη ομάδα. Αν τον βάλεις κάτω να τον ρωτήσεις τα ονόματα των συμπαικτών του, του προπονητικού επιτελείου και του σταφ της ομάδας, δεν υπάρχει περίπτωση να τα ξέρει.

Και όμως μπήκε στο παρκέ και έδειχνε λες και έπαιζε από τον Αύγουστο με την ομάδα. Και δεν είναι υπερβολή. Δεν είναι αυτοί καθ’ αυτοί οι 20 πόντοι που έβαλε. Είναι ο τρόπος που πατούσε στο παρκέ, οι κινήσεις που είχε στα plays της ομάδας και ο τρόπος που συνεργαζόταν με τους συμπαίκτες του. Σαφώς τεράστιο ρόλο και ακόμα μεγαλύτερη σημασία παίζει και η μεγάλη έφεση που έδειξε και στην (ελληνική) πράξη ότι έχει στο σκοράρισμα. Τρίποντο, μπούκα, mide range σουτάκι και άνεση από την γραμμή των προσωπικών. Ο Κιλπάτρικ στο πρώτο του παιχνίδι είχε 4/7 τρίποντα με τον υπόλοιπο Παναθηναϊκό να έχει 2/14.

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Ο Κιλπάτρικ είναι για τα… καλά στο κόλπο. Και με τον Καλάθη στο παιχνίδι τα πράγματα θα είναι ακόμα καλύτερα. Σκεφτείτε… Καλάθης, Κιλπάτρικ, Λοτζέσκι…Καλάθης, Κιλπάτρικ, Παπαπέτρου, Καλάθης, Κιλπάτρικ, Παππάς… Ο Πιτίνο, πλέον, έχει μια γεμάτη τράπουλα την οποία μπορεί να ανακατέψει με πάρα πολλούς τρόπους. Μια περιφέρεια με αθλητικά χαρακτηριστικά, με επιθετικά χαρακτηριστικά, με αμυντικά χαρακτηριστικά… Το πρώτο δείγμα σαφώς είναι θετικό, ενθαρρυντικό και αφήνει υποσχέσεις, αλλά η αλήθεια είναι πως ο Κιλπάτρικ πρέπει να επαναλάβει άμεσα την σημερινή του εμφάνιση. Και όταν λέμε άμεσα, εννοούμε την Παρασκευή. Στο Κάουνας. Στον «τελικό» με την Ζαλγκίρις.

Καλό το «μάτι» του Πιτίνο ε; 

ΥΓ1: Από τα πιο σημαντικά στοιχεία που παρουσίασε ο Κιλπάτρικ στην Χαλκίδα είναι ο… επαγγελματισμός του. Δεν πρέπει σε κανένα σημείο να ξεχνάμε πως ο Αμερικανός έχει να αγωνιστεί σε παιχνίδι… κανονικών συνθηκών από τον Ιούλιο. Και ο τύπος όλο αυτό το διάστημα έκανε κανονικές προπονήσεις, έτσι ώστε να είναι απολύτως έτοιμος σε όλα τα επίπεδα. Όπως και ήταν.

ΥΓ2: Ο Λοτζέσκι σαφώς και δεν είναι σε καλό… φεγγάρι. Αυτό όμως έχει μεγάλη απόσταση από τις απόψεις που ακούγονται (και γράφονται) από τον… καθένα για το μέλλον του στην ομάδα. Λίγη υπομονή και θα εκθέσει κόσμο και ο Ματ. Και ο Κιλπάτρικ θα παίξει και εδώ τον δικό του ρόλο.

ΥΓ3: Όλα σε μια ομάδα είναι θέμα… ψυχολογίας. Και οι παίκτες (ψυχολογίας) που αυτό το διάστημα μπορεί να μην είναι καλά, θα αλλάξουν σε ένα βράδυ. Κρατήστε το αυτό.

ΥΓ4: Πραγματικά για… λύπηση η όλη προσπάθεια που γίνεται να βγει άχρηστος και άμπαλος ο Πέιν. Δεν είπε κανείς ότι ο Παναθηναϊκός έφερε τον Τζοέλ Εμπίντ. Αλλά αφήστε το παλικάρι να τον δείτε και μετά να τον κρίνετε.

ΥΓ5: Και την ίδια ώρα αποθέωση από τους «αντικειμενικούς» για κάθε σόου του Μπόγρη. Ο Έλληνας σέντερ έκανε το ματς της ζωής του στην Πάτρα και διαβάζουμε διθυράμβους. Βέβαια αν ο Μπόγρης ήταν σε ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό, που… σέβεται τον εαυτό και την ιστορία της, μετά από αυτά που έκανε στην κάμερα της Nova μάλλον το ματς της Πάτρας θα το έβλεπε από το σπίτι του. Για παραδειγματισμό. Αλλά είπαμε αυτή είναι η διαφορά.

ΥΓ6: Τον Μπόγρη βέβαια τον αποθέωσε και ο Μπλατ… Και ακολούθησαν οι άλλοι. Κάτι ανάλογο είχε γίνει από πλευράς του τεχνικού του Ολυμπιακού και με την περίπτωση του Βαγγέλη Μάντζαρη. Όμως οι άλλοι δεν… ακολούθησαν. Γιατί, άραγε, αυτό;

ΥΓ7: Την Τρίτη το μεσημέρι έρχεται ο Έιντριαν Πέιν… Την Παρασκευή είχε έρθει και ο Σον Κιλπάτρικ. Τους είχε προλάβει όλους ο Ρικ Πιτίνο. Στον Ολυμπιακό ακόμα περιμένουν τον περιφερειακό.

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΛΠΑΤΡΙΚ


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved