Έτσι παίρνονται οι αποφάσεις!

Έτσι παίρνονται οι αποφάσεις!

Ο Παναθηναϊκός… αλλάζει και ο Γιάννης Κουβόπουλος γράφει για Γιαννακόπουλο, Πιτίνο, Κιλπάτρικ και Πέιν

Αν κρίνουμε σύμφωνα με τα αποτελέσματα, την εικόνα και την θέση που βρίσκεται η ομάδα στην Euroleague είναι δεδομένο ότι ο καλοκαιρινός σχεδιασμός της ομάδας απέτυχε. Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν μπόρεσε να βγάλει από τους παίκτες του τον πραγματικό τους εαυτό, δεν μπόρεσε να βρει την απαραίτητη χημεία που χρειαζόταν η ομάδα και τελικώς οι δύο πλευρές χώρισαν τους δρόμους τους. Και τότε ο Παναθηναϊκός και συγκεκριμένα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε σε… σταυροδρόμι. Είτε να συνεχίσει την σεζόν πηγαίνοντας σε συμβατικές λύσεις, αφήνοντας την ομάδα στην… τύχη της, στην Euroleague, είτε να πάρει δραστικά μέτρα. Και ως.. γνήσιος Γιαννακόπουλος έκανε το δεύτερο.

Έφερε τον κορυφαίο προπονητή που έχει αφήσει ποτέ την Αμερική για να περάσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Αυτό που άλλοι δεν είχαν σκεφτεί και δεν είχαν ονειρευτεί ποτέ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος το έκανε πράξη. Ο ισχυρός άντρας του «τριφυλλιού» αποφάσισε να φέρει στο ΟΑΚΑ τον Ρικ Πιτίνο και τα… τσιμέντα έπεσαν. Και φυσικά δεν ήταν δυνατόν να μην στηρίξει αυτήν του την επιλογή με μεταγραφές. Παίκτες ήθελε ο Πιτίνο, παίκτες έφερε ο Γιαννακόπουλος. Ο έμπειρος προπονητής επιθυμούσε διακαώς την μεταγραφή του Σον Κιλπάτρικ και ο Γιαννακόπουλος μην υπολογίζοντας τίποτα, έκανε την υπέρβαση και τον έντυσε στα «πράσινα». Σειρά πήρε ένας παλιός… γνώριμος, ο Έιντριαν Πέιν, ο οποίος θεωρήθηκε πως έχει το.. πακέτο για να δώσει στην front line της ομάδας στοιχεία που της λείπουν.

Ο Κιλπάτρικ έχει ήδη κάνει δύο προπονήσεις στο ΟΑΚΑ και έχει προλάβει να δείξει εξαιρετικά στοιχεία. Τόσο αγωνιστικά όσο και… προσωπικά. Πολύ καλός χαρακτήρας, πολύ καλός επαγγελματίας και… διψασμένος. Για τον λόγο αυτό ο Παναθηναϊκός προχώρησε ήδη στην αλλαγή στο Ελληνικό πρωτάθλημα με τον Λάνγκφορντ (είναι τραυματίας) να βγαίνει εκτός ρόστερ και τον Κιλπάτρικ να κάνει ντεμπούτο αύριο το μεσημέρι στην Χαλκίδα απέναντι στην Κύμη. Και να είναι όσο το δυνατόν πιο «ζεστός» για την αναμέτρηση της Παρασκευής με την Ζαλγκίρις στο Κάουνας.

Από την άλλη ο Πέιν, αναμένεται μέχρι την Τρίτη να είναι στην Αθήνα και να τεθεί στην διάθεση του Πιτίνο. Με το που διευθετηθούν και όλες οι λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με την παρουσία του στην Κίνα, τότε θα φανεί και το πότε θα κάνει το ντεμπούτο του (στην δεύτερη θητεία του) με το «τριφύλλι» στο στήθος.

Όσο και να μην αρέσει σε μερικούς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έπραξε αυτό που έπρεπε. Στήριξε τον Πακσουάλ ως όφειλε να κάνει μέχρι που είδε ότι το θέμα δεν… τράβαγε. Και από εκεί και πέρα κινήθηκε αστραπιαία σε όλα τα επίπεδα. Για να μην χαθεί περαιτέρω χρόνος. Από εδώ και πέρα τον λόγο έχει ο Ρικ Πιτίνο και η ομάδα…

ΥΓ1: Τόσους μήνες ακούμε για τον παίκτη που προσπαθεί να πάρει ο Ολυμπιακός στην περιφέρεια και δεν βρίσκει. Βρήκε, χάλασε, ξαναψάχνει και κάπως έτσι περνάνε οι μέρες, οι εβδομάδες και οι μήνες. Εμείς ξαναρωτάμε… Μήπως οι παίκτες έχουν βρεθεί αλλά συμβαίνει κάτι άλλο;

ΥΓ2: Το ότι ο Τσάβι Πασκουάλ απέτυχε στον σχεδιασμό της ομάδας το προηγούμενο καλοκαίρι δεν αφαιρεί επ΄ ουδενί τις τεράστιες επιτυχίες που είχε με τον Παναθηναϊκό τα δύο τελευταία χρόνια. Ούτε φυσικά τον «ρίχνει» από το top επίπεδο των προπονητών της Euroleague.


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
Τένις: Αποσύρθηκε ο Αλκαράθ από το Masters της Ρώμης
Τένις: Αποσύρθηκε ο Αλκαράθ από το Masters της Ρώμης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved