Τα μαθήματα ξεκίνησαν… Γραφτείτε!

Τα μαθήματα ξεκίνησαν… Γραφτείτε!

Ο Παναθηναϊκός ήταν απολαυστικός απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Ρικ Πιτίνο ήταν… μαγεία σε παρκέ και συνέντευξη Τύπου και ο Γιάννης Κουβόπουλος γράφει για μια άλλη ομάδα που θα παραδίδει… μαθήματα

Ο Παναθηναϊκός έδειξε τις διαθέσεις του από το ξεκίνημα του αγώνα. Όταν μπήκε στο παρκέ, συγκεντρωμένος, προσηλωμένος, διαβασμένος και έδειξε με το «καλησπέρα» του αγώνα πως θα είναι… άλλη ομάδα. Ο Δημήτρης Ιτούδης ξεκαθάρισε πως ο ίδιος είχε δουλέψει με την ομάδα του και πράγματα που περίμενε πως θα δει από τους «πράσινους» στην… Πιτίνο εποχή. Μπορεί να τα περίμενε, μπορεί να τα.. δούλεψε, αλλά η αλήθεια είναι (βάσει αποτελέσματος μιλώντας) πως δεν κατάφερε να τα αντιμετωπίσει. Γιατί μετά από το δεύτερο μισό της πρώτης περιόδου όπου η ΤΣΣΚΑ έμοιαζε να επιβάλλει τον ρυθμό της, στην συνέχεια ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε ολοκληρωτικά.

Οι «πράσινοι» έκαναν την καλύτερη περίοδο τους στην διοργάνωση μετά από δεκάδες παιχνίδια. Οι 36 πόντοι από μόνοι τους δεν σκιαγραφούν όλα όσα είδαμε στο παρκέ του ΟΑΚΑ. Στους 36 πόντους θα πρέπει να συνυπολογίσουμε και τους 18 που δέχθηκε ο Παναθηναϊκός, αλλά και την μεγάλη τους διάθεση για άμυνα, για πάθος, για ενέργεια, για βοήθειες στην άμυνα. Και εκεί άπαντες, συμπεριλαμβανομένου και του Δημήτρη Ιτούδη, κατάλαβαν ότι κάτι έχει… αλλάξει. Ότι ο Παναθηναϊκός είναι άλλη ομάδα. Οι «πράσινοι» «έχτισαν» το 36-18 και στην συνέχεια πάτησαν πάνω σε αυτό… Δεν απειλήθηκαν ποτέ. Ακόμα και αυτό είναι μια μεγάλη νίκη. Το να μπορέσουν να διατηρήσουν την διαφορά και ακόμα και όταν η ΤΣΣΚΑ μείωσε σε 72-70, κατάφεραν και πήραν μία ακόμα διαφορά 17 πόντων… Αυτό τα λέει όλα.

ΥΓ1: Το πρόβλημα είναι η πάσα. Όχι του σουτ είπε ο Ρικ Πιτίνο και οι υπόλοιποι που λέγαμε για τα προβλήματα του Παναθηναϊκού και την αστοχία του μάλλον θα πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να μάθουμε να ακούμε αυτούς που ξέρουν.

ΥΓ2: Ο Καλάθης, είπε, αξίζει κάθε ευρώ που παίρνει… Τέλος η κουβέντα.

ΥΓ3: Λούκα Σκάιγουοκερ χαρακτήρισε τον Λεκαβίτσιους… Έχει φουλ ψωμί η υπόθεση….

ΥΓ4: Μετά από μια τέτοια ματσάρα ο Παναθηναϊκός είχε 9 κλεψίματα και 20 ασίστ… Αριθμοί για όσκαρ!

ΥΓ5: «Οι παίκτες πρέπει να έχουν συμβόλαια ημερήσια.. Και στο τέλος της ημέρας θα πρέπει άπαντες να κοιτάνε στον καθρέφτη και να σκέφτονται αν αξίζουν να ανανεώνουν το συμβόλαιό τους». 

ΥΓ6: Ο Ρικ Πιτίνο υποκλίθηκε στους Γιώργο Βόβορα, Διαμαντή Παναγιωτόπουλου και Νίκο Παππά…

ΥΓ7: Μια εμφάνιση και μια νίκη δεν λένε τίποτα. Κάτω η μπάλα και έχει και συνέχεια.

ΥΓ8: Αυτό που γίνεται με τον Χάκετ είναι μια αστειότητα… Και πλέον είναι και εξοργιστικό… Ας πάει πίσω στον Ολυμπιακό να ησυχάσει.. Έτσι ήταν πάντα, «βρώμικος» και στα όρια του φάουλ, αλλά στο ΟΑΚΑ το παρακάνει. Με την συνδρομή των διαιτητών βεβαίως… βεβαίως.


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved