Τον τρέμουν ακόμα και… πεσμένο

Τον τρέμουν ακόμα και… πεσμένο

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο καναβάτσο και ο Γιάννης Κουβόπουλος γράφει για όσους τον φοβούνται ακόμα και στην τωρινή του κατάσταση και σχολιάζει τις εξελίξεις στην ομάδα

Ο Παναθηναϊκός στην πρώτη του αναμέτρηση στην μετά… Τσάβι Πασκουάλ εποχή έδωσε τα πάντα για να μπορέσει να πάρει μια νίκη υπό τις δυσκολότερες των συνθηκών. Μια νίκη που θα τον βοηθούσε τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά. Όμως στο τέλος δεν τα κατάφερε. Και ο λόγος που δεν τα κατάφερε δεν ήταν αποκλειστικά η Αρμάνι που ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά οι διαιτητές. Οι Γκαρσία, Μόγκουλκοτς και Παστούτσιακ είναι οι απόλυτοι υπαίτιοι μιας κλοπής που θα μείνει για πάντα στα βιβλία της Euroleague.

Ο Καλάθης με το χρονόμετρο να δείχνει 2.01 για το τέλος κάνει το 76-84 και το χρονόμετρο συνεχίζει να τρέχει. Πέντε δευτερόλεπτα αργότερα ο πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης παίρνει την μπάλα στα χέρια του (ο χρόνος συνέχιζε να κυλάει) και πριν την δώσει στα χέρια του Μπρουκς για την επαναφορά κάνει συστάσεις για το που πρέπει να σταθεί ο Αντετοκούνμπο. Αυτό από μόνο του υποδεικνύει πως ο χρόνος θα έπρεπε να έχει ήδη σταματήσει. Θα έπρεπε να έχει σταματήσει από την στιγμή που ο διαιτητής πήρε την μπάλα στα χέρια του. Αυτονόητο. Όμως δεν έγινε ούτε αυτό. Και φυσικά οι διαιτητές δεν φρόντισαν να αποκαταστήσουν την αδικία που προήλθε είτε σκόπιμα, είτε άθελά τους ούτε από την στιγμή που είδαν την φάση στο instant replay. Η καταστρατήγηση των κανονισμών ήταν πεντακάθαρη και ακόμα και όποιοι το παίζουν… υπεράνω και δεν θέλουν να ασχοληθούν με τους διαιτητές (για δικούς τους λόγους) μάλλον θα πρέπει να το σκεφτούν ξανά.

Και αυτό δεν ήταν το κερασάκι στην τούρτα… Είχαν προηγηθεί εξοργιστικές αποφάσεις κατά του Παναθηναϊκού σε όλο το τέταρτο δεκάλεπτο, με αποκορύφωμα τα τρία φάουλ που δεν έδωσαν στους «πράσινους» στην προσπάθειά τους να σταματήσουν τον χρόνο.

Και πραγματικά είναι απορίας άξιο το γιατί οι διαιτητές έπαιξαν με αυτόν τον τρόπο; Είναι πραγματικά απορίας άξιο τι φοβούναι από τον Παναθηναϊκό. Είναι ξεκάθαρο ότι ακόμα και σε αυτήν του την κατάσταση τον τρέμουν… Μην ορθοποδήσει και… επιστρέψει.   

ΥΓ1: Τα λόγια του Γιώργου Βόβορα για τον Τσάβι Πασκουάλ είναι η καλύτερη απάντηση για όλους εκείνους που δεν έχουν την παραμικρή σχέση με το άθλημα και βγαίνουν δημοσίως, είτε μέσω διαδικτύου, είτε μέσω ερτζιανών και μιλούν με τον χειρότερο τρόπο για μια κορυφαία προσωπικότητα του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

ΥΓ2: Πραγματικά είναι απορία άξιο γιατί κάποιοι αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι να μιλήσουν για την διαιτησία. Τι φοβούνται; Γιατί οι… κριτές των πάντων, δεν κρίνουν την διαιτησία; Οι διαιτητές δεν μπαίνουν στην εξίσωση των αγώνων; Δεν κρίνουν αποτελέσματα; Ή μήπως διεκδικούν το αλάθητο του Πάπα; Ένα αλάθητο που οι ίδιοι το έχουν πάρει.. .σπίτι τους.


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved