Ξεκολλήστε… επιτέλους!

Ξεκολλήστε… επιτέλους!

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ συνεχίζει να παίζει με τα… νεύρα όλων και ο Γιάννης Κουβόπουλος γράφει για το 2018 που θα πρέπει να φύγει… αναίμακτα

Για να μη λέμε αηδίες μεταξύ μας… Μετά από 3 συνεχόμενες ήττες στην Euroleague (κάτι που δεν μας έχει συνηθίσει ο Παναθηναϊκός όλα αυτά τα χρόνια), όταν είσαι Παναθηναϊκός και παίζεις με την Νταρουσάφακα, ανεξαρτήτως συνθηκών, ανεξαρτήτως δεδομένων, ανεξαρτήτως απουσιών, μπαίνει μέσα και της ρίχνεις… 20 στο κεφάλι. Ακόμα και με το εφηβικό να παίζεις. Αν σέβεσαι τον εαυτό σου αυτό οφείλεις και πρέπει να κάνεις.

Και ο Παναθηναϊκός στο πρώτο μέρος το έκανε. Ήταν ήρεμος, μυαλωμένος, συγκεντρωμένος, ψύχραιμος… Και έψαχνε με υπομονή την καλύτερη δυνατή επίθεση. Και γι αυτό κατάφερε να πάρει και μια διαφορά 11 πόντων με σχετική ευκολία. Ο Καλάθης έμοιαζε να ανεβαίνει, ο Λάνγκφορντ «ζεστός», ο Παππάς θετικός, ο Μήτογλου παίκτης… κλειδί.

Και απ’ όλα τα παραπάνω τίποτα δεν μπορούσε να προδικάσει το τι θα γινόταν στο δεύτερο ημίχρονο. Για περίπου 17 λεπτά ο Παναθηναϊκός δεν έκανε τίποτα σωστά. Δεν έκανε τίποτα απ ότι είχε συμφωνηθεί στα αποδυτήρια και στα τάιμ άουτ, με τους παίκτες του Πασκουάλ να παίζουν με τα… νεύρα του κόσμου. Να παίζουν με την.. φωτιά και πάλι να μην παίζουν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες. Το καλό είναι ότι στα τελευταία 3 λεπτά «μίλησε» η εμπειρία, «καθάρισε» το… μυαλό και οι «πράσινοι» γλίτωσαν από μια ήττα που θα μπορούσε να αποδειχθεί… ιστορική.

Το να κάτσουμε να αναλύσουμε το ματς δεν έχει κανένα νόημα. Ήταν ένα παιχνίδι από τα οποία ο Παναθηναϊκό δεν είχε να κερδίσει τίποτα. Παρά μόνο να.. χάσει. Και έτσι όπως το πήγε… έχασε. Το μοναδικό που κατάφερε να κερδίσει ήταν ο Μήτογλου. Ο οποίος επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και μάλιστα πραγματοποιώντας την κορυφαία του με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Ότι και να λέμε όμως, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, οι παίκτες του Παναθηναϊκού και ο Πασκουάλ πρέπει να ξεκολλήσουν. Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή η εικόνα… Οφείλουν μέχρι το τέλος του ’18 να πάρουν δύο ακόμα νίκες (τουλάχιστον) και με τον ερχομό του ’19 να παίξουν σαν Παναθηναϊκός.

ΥΓ: Άσχετο με τα του Παναθηναϊκού και ίσως να μην είναι της στιγμής, αλλά κάποιος συνάδελφος με… τσίγκλησε. Ο κόουτς Σφαιρόπουλος (μακάρι ο άνθρωπος να πετύχει τα καλύτερα με την Μακάμπι και να βοηθήσει ακόμα περισσότερο το ελληνικό μπάσκετ) τιμωρήθηκε για τις δηλώσεις του για την διαιτησία. Απλά να θυμίσουμε ότι ο ίδιος άνθρωπος μετά από νίκη του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, είχε πει για την διαιτησία, θέλοντας παράλληλα να ρίξει τα… βέλη του στο ελληνικό πρωτάθλημα, πως «Οι διαιτητές στην Euroleague, σφυρίζουν ότι… βλέπουν». Θέλοντας να κάνει πιο μεγάλη την νίκη της ομάδας του στην διοργάνωση. Τώρα τι άλλαξε και έχει παράπονα από τους ίδιους διαιτητές; Μήπως οι τότε δηλώσεις ήταν απλά σόου για να καλύψει τις αδυναμίες του;


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Σαρακοστή: Τα οφέλη της νηστείας για τον οργανισμό και τα δημοφιλέστερα τρόφιμα
Σαρακοστή: Τα οφέλη της νηστείας για τον οργανισμό και τα δημοφιλέστερα τρόφιμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved