Μόνο οι φανέλες θύμιζαν ΑΕΚ αλλά υπάρχει χειρότερο!

Μόνο οι φανέλες θύμιζαν ΑΕΚ αλλά υπάρχει χειρότερο!

Κακά τα ψέματα, με την εικόνα που έδειξε η «Ένωση» κόντρα στον Παναθηναϊκό, δεν πάει πουθενά αλλά υπάρχει κάτι χειρότερο από μια άσχημη εμφάνιση!

Πριν πούμε οτιδήποτε για το χθεσινό ματς με τους «πράσινους» απλά θυμηθείτε τους αγώνες της ΑΕΚ στην Τούμπα κι εκείνο με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Η αίσθηση ήταν ότι οι «κιτρινόμαυροι» άξιζαν κάτι καλύτερο από αυτό που πήραν κι ας ισοφάρισαν για παράδειγμα στο 90' κόντρα στους «ερυθρόλευκους». Κάτι που σίγουρα δεν μπορείς να πεις για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, όπου σίγουρα δεν άξιζαν κάτι παραπάνω και μάλλον ευχαριστημένοι πρέπει να νιώθουν με τον ένα βαθμό.

Η αλήθεια είναι ότι για πρώτη φορά φέτος η «Ένωση» παρουσίασε τόσο κακό πρόσωπο κι εμφανίστηκε τόσο «λίγη» στην κούρσα για τον τίτλο. Μια ομάδα κάτω του μετρίου από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό που περίμενε ότι θα κερδίσει μόνο με την ποιότητα της αλλά κάθε φορά η οποιαδήποτε διαφορά ποιότητας φαίνεται στο γήπεδο. Κι αυτή η εμφάνιση έγινε γνωρίζοντας στην ΑΕΚ ότι έχουν μια μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσουν στην κορυφή μετά την ανέλπιστη «γκέλα» του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι. Κι όμως αυτό που είδαμε είναι από τη μια, μια ομάδα (βλ. Παναθηναϊκός) που μπήκε με... τσαμπουκά στο χορτάρι, έκανε το παιχνίδι της στο επίπεδο που μπορεί κόντρα σε μια άλλη (βλ. ΑΕΚ) που ήταν... φάντασμα του καλού της εαυτού κι ενώ είχε κατέβει με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Θεωρώ ανούσιο να σταθούμε σε μεμονωμένα πράγματα, όπως για παράδειγμα ότι ο Μπογέ «αναλώθηκε» στη δεξιά πλευρά κι ενώ με τον Άρη είχε βγάλει μάτια παίζοντας αριστερά ή να μιλήσουμε για κάθε παίκτη ξεχωριστά, για να πούμε πχ ότι σε ακόμα ένα ματς ο Μάνταλος δεν ήταν καθόλου καλός. Άλλωστε ποιος από την ΑΕΚ ήταν καλός χθες; Άντε, ίσως οι Χουλτ και Μπακάκης, χωρίς φυσικά να κάνουν κάτι φοβερό. Τα λάθη που έγιναν έτσι κι αλλιώς ήταν πολλά...

Σε πολλούς μπορεί να δημιουργήθηκε η αίσθηση ότι η ΑΕΚ ήταν κάπως... μπλαζέ κι ότι νόμιζε ότι θα κερδίσει χωρίς να παίξει και βάσει της εικόνας δεν μπορείς αν τους αδικήσεις γι' αυτό. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν ισχύει... Δεν είναι αυτή η νοοτροπία που υπάρχει στον σύλλογο, οπότε ας συμφωνήσουμε ότι Ουζουνίδης και παίκτες βρέθηκαν σε ένα πολύ κακό βράδυ.

Κι εδώ έρχεται το πιο σημαντικό. Ποιο είναι αυτό; Το τι θα γίνει από εδώ και πέρα, ποιο θα είναι το... μετά! Γιατί το τελευταίο που χρειάζεται αυτή τη στιγμή είναι η ισοπέδωση κι η εσωστρέφεια. Αυτό πραγματικά θα ήταν κάτι πολύ χειρότερο από τη χθεσινη εμφάνιση. Είναι δεδομένο ότι τόσο ο προπονητής, όσο κι οι παίκτες ξέρουν πολύ καλύτερα από εμάς ότι δεν πρέπει να επαναληφθεί ανάλογη εικόνα. Κι αυτοί είναι που θα κάτσουν όλοι μαζί και θα βρουν τη λύση.

Άλλωστε για να μην ξεχνιόμαστε όλη αυτή η κουβέντα γίνεται γιατί πολύ απλά η ΑΕΚ έκανε μια εμφάνιση πολύ χειρότερη από αυτές που μας έχει συνηθίσει. Ψυχραιμία λοιπόν...


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Εθνική Ελλάδας: Ανοίγει και το δεύτερο «πέταλο» της «OPAP Arena» – Επίσημο το φιλικό με Γερμανία
Εθνική Ελλάδας: Ανοίγει και το δεύτερο «πέταλο» της «OPAP Arena» – Επίσημο το φιλικό με Γερμανία
H Stoiximan παρουσιάζει το Κύπελλο του ΕURO 2024 στο ελληνικό φίλαθλο κοινό σε μια μοναδική εκδήλωση
H Stoiximan παρουσιάζει το Κύπελλο του ΕURO 2024 στο ελληνικό φίλαθλο κοινό σε μια μοναδική εκδήλωση
Euroleague: Αρχή διαβολοβδομάδας που ξεκαθαρίζει το τοπίο!
Euroleague: Αρχή διαβολοβδομάδας που ξεκαθαρίζει το τοπίο!
Βράδυ Τρίτης με 21 εκατ. ευρώ από το Eurojackpot
Βράδυ Τρίτης με 21 εκατ. ευρώ από το Eurojackpot
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved