Διαφορά ποιότητας και κακή βραδιά!

Διαφορά ποιότητας και κακή βραδιά!

Η πρώτη ήττα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα , ήρθε στο δυσκολότερο παιχνίδι, που έδωσε μέχρι τώρα. Κόντρα στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας , την ποιοτικότερη ομάδα του πρωταθλήματος και σε μία έδρα, που ήθελε πολύ τη νίκη μετά και την ήττα του ΠΑΟΚ από την Βίντι .

Η ήττα ήρθε φυσιολογικά, ανεξάρτητα από την απόδοση, που είχε η ομάδα. Κόντρα σε όσους πιστεύουν το αντίθετο, για μένα η απόφαση του Δώνη να παίξει με 4-4-2 στο πρώτο ημίχρονο του βγήκε. Εσπασε τον ρυθμό του ΠΑΟΚ, ο οποίος έκανε δύο ευκαιρίες από σέντρες του Μάτος και κεφαλιές του Πρίγιοβιτς, ενώ ο Παναθηναϊκός παραλίγο να κάνει την ζημιά στην πάσα του Μπουζούκη στον Μακέντα, που τον πρόλαβε ο Κρέσπο, την στιγμή, ου ήταν έτοιμος να σκοράρει(δεν υπάρχει πέναλτι). Αμυντικά ο Παναθηναϊκός σε αυτό το διάστημα δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα , αλλά επιθετικά δεν έκανε κάτι παραπάνω, διότι είχε σε κακή βραδυά όλους τους μεσοεπιθετικούς του παίκτες με αποτέλεσμα οι Μακέντα, Καμπετσής να μην παίρνουν πάσες, για να γίνουν απειλητικοί. Στο δεύτερο μέρος ο Δώνης επέλεξε να βάλει τον Μπουζούκη πίσω από τον Καμπετσή , για να πάει τον Χατζηγιοβάνη δεξιά, ώστε να μαρκάρει καλύτερα τον Βιειρίνια, που άρχισε να παίρνει μέτρα στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους. Το 4-4-2 έγινε 4-2-3-1, αλλά οι παίκτες του Παναθηναϊκού έκαναν τρία απανωτά λάθη με αποτέλεσμα την τρίτη φορά να μπει το γκολ. Από κει και πέρα υπήρχε κατηφόρα , για ένα διάστημα , ο Δώνης το γύρισε σε 4-3-3 με την είσοδο του Χατζηθεοδωρίδη και την στιγμή, που ήταν έτοιμος να βάλει και τον Μουνιέ με στόχο να απειλήσει επιθετικά έγινε το 2-0 και όλα τελείωσαν.

Αυτή ήταν μία ήττα εντός προγράμματος. Φυσικά και δεν λέω, ότι όταν λέγεσαι Παναθηναϊκός , μπορείς να λες ότι μία ήττα στην Ελλάδα είναι εντός προγράμματος. Αυτός ο Παναθηναϊκός, όμως, τώρα χτίζεται με νέα παιδιά, που παίρνουν εμπειρίες και μέχρι να ωριμάσουν τέτοιες ήττες θα υπάρχουν .Η διαφορά ποιότητας με τον ΠΑΟΚ είναι μεγάλη και όταν έχεις και σε κακή βραδυά παίκτες, που περιμένεις να κάνουν πράγματα επιθετικά, δεν μπορείς να γλιτώσεις. Να εξάρουμε την απόδοση του Διούδη, που γλίτωσε την ομάδα και από άλλα γκολ και ασφαλώς ο κόσμος χρειάζεται τώρα ακόμα περισσότερο να στηρίξει την ομάδα και το ΟΑΚΑ να είναι γεμάτο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ το Σάββατο.

*Αψογη η διαιτησία του Δανού Μάαε . Σφύριζε λίγο , είχε σωστές αποφάσεις και αν ήταν αυτός διαιτητής αντί του Κύζα πριν δύο χρόνια στον τελικό του κυπέλλου θα πήγαινε ο Παναθηναϊκός και όχι ο ΠΑΟΚ. Για να κατανοήσουν κάποιοι τι λέγαμε τότε και την διαφορά του Κύζα με τον Μάαε.

*Ο Γιαννάκης ο Καρακίτσος , η ψυχή του Παναθηναϊκού έδωσε μία μεγάλη μάχη με την νόσο του Wilson και τελικά νικήθηκε, δεν άντεξε. Ο Γιάννης ήταν για πολλά χρόνια στην διαχείρηση του Παναθηναϊκού ,από το πρωί μέχρι το βράδυ στο γήπεδο. «Εφυγε» στα 53 του χρόνια. Καλό ταξίδι Γιάννη…


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved