Προπονητική ντροπή!

Προπονητική ντροπή!

Ο Γιάννης Κουβόπουλος γράφει για το πρόβλημα του Παναθηναϊκού για την απαράδεκτη συμπεριφορά του Βαγγέλη Αγγέλου και θυμάται τα…λεγόμενα του προπονητή του Άρη

Πριν από μερικά χρόνια ο Βαγγέλης Αγγέλου είχε τολμήσει να χαρακτηρίσει ως προπονητική ντροπή τον τρόπο με τον οποίο έπαιζε άμυνα ο Άλεξ Μάριτς, όταν εκείνος αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό. Με τον τρόπο αυτό ο τότε βοηθός προπονητή του Ολυμπιακού θέλησε να «χτυπήσει» τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον Δημήτρη Ιτούδη. Μιας και μπασκετικά δεν μπορούσε, είπε να χρησιμοποιήσει μία ακόμα… γραφικότητα προκειμένου να γίνει αρεστός. Τι κι αν τα χρόνια πέρασαν, τι κι αν ο ίδιος δεν κατάφερε να φτάσει στο επίπεδο που ήθελε, κάποια πράγματα δεν αλλάζουν. Ο Έλληνας προπονητής (που με τις συμπεριφορές αυτές σαφώς και δεν τιμά τον όρο «Έλληνας προπονητής») αποφάσισε να τινάξει στον αέρα το παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό. Με ποιον τρόπο; Μα με το να επιτεθεί στον Νικ Καλάθη και στον Τσάβι Πασκουάλ. Σε δύο ανθρώπους οι οποίοι ουδέποτε έχουν προκαλέσει. Αλλά κάποια πράγματα έχουν και τα όριά τους. Και αν ο προπονητής του Άρη έχει συνηθίσει να αποβάλλεται και να παίρνει τον δρόμο για τα αποδυτήρια, αυτό δεν συμβαίνει με τον προπονητή του Παναθηναϊκού, ο οποίος είναι γνωστό σε όλη την Ευρώπη για τους τρόπους τους, την συμπεριφορά του, την συναδελφικότητά του, τον εξαιρετικό του χαρακτήρα και την εν γένει προσωπικότητά του.

Το λάθος όμως δεν είναι του Αγγέλου… Το λάθος είναι του Παναθηναϊκού. Η τακτική αυτή είναι συνήθης για τον προπονητή του Άρη, οι «πράσινοι» θα έπρεπε να είναι προετοιμασμένοι και να μην πέσουν στην παγίδα του. Έπεσαν όμως σαν… πρωτάρηδες. Στην τελική, αυτό δεν είναι κακό. Ο Παναθηναϊκός πήρε και την νίκη και παράλληλα πήρε και ένα καλό μάθημα. Αρχή της σεζόν είναι ακόμα και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι στον δρόμο του «τριφυλλιού» θα βρεθούν πολλοί σαν τον Αγγέλου. Και ο Τσάβι Πασκουάλ με τους παίκτες του θα πρέπει να τους αντιμετωπίσουν με τελείως διαφορετικό τρόπο.

Από τη στιγμή που ο Καλάθης και οι συμπαίκτες του έχασαν παντελώς (και αδικαιολόγητα) το μυαλό τους, έχασαν και την ουσία του θέματος. Το μόνο που μπορούμε να πούμε ως κριτική είναι ότι λόγω της διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων ο Παναθηναϊκός δεν έχανε ούτε… έτσι και πλέον στρέφει την προσοχή του στα back to back παιχνίδια Τρίτης και Πέμπτης με Μπάγερν και Γκραν Κανάρια σε Μόναχο και ΟΑΚΑ. Με μοναδικό στόχο, βεβαίως, το δύο στα δύο!

ΥΓ1: Έχουν βγει οι γνωστοί… άγνωστοι και «πυροβολούν» τον Παπαπέτρου λόγω του δεκάλεπτου που έπαιξε στον αγώνα με την Μακάμπι, αλλά και την απόδοσή του στο «Αλεξάνδρειο». Καλό του κάνουν. Όσο περνάει ο καιρός ο Ιωάννης τόσο θα τους εκθέτει…


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved