Ο Μακέντα απαντάει στο γήπεδο και το μικρό «τούρμπο» έρχεται!

Ο Μακέντα απαντάει στο γήπεδο και το μικρό «τούρμπο» έρχεται!

Η «πράσινη» καταιγίδα του Γιώργου Δώνη δεν έχει σταματημό. Σήμερα παρέσυρε στο διάβα της και τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. 

Με 7 βασικούς στην Αθήνα, η εκτός ενδεκάδας η ομάδα του Δώνη, έκανε ένα σπουδαίο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο και κέρδισε 0-1 στο Αγρίνιο και ουσιαστικά πέρασε την επόμενη φάση του κυπέλλου. Το χθεσινό ματς είναι μία ακόμα απάντηση του Φεντερίκο Μακέντα , ότι ποτέ δεν πρέπει να υποτιμάς έναν παίκτη, που έχει περάσει από την Γιουνάιτεντ του Φέργκιουσον και ψάχνει μία ομάδα , για να κάνει το restart. Κάποιοι έγραψαν για τον Δώνη και τον Νταμπίζα όταν επέλεξαν τον Μακέντα αντί για τον Γκροτζίσκι «ο Θεός να βάλει το χέρι του». Το έβαλε το χέρι του ο Θεός και τώρα κάνουν τις κωλοτούμπες τους. Κάποιοι άλλοι έγραψαν, ότι «εγώ διαφωνώ και δεν καταλαβαίνω την λογική της απόκτησης του Μακέντα». Ελπίζω τώρα να ….κατάλαβαν. Το θέμα είναι, ότι στην Ελλάδα έχουμε πολλούς ξυπνητζήδες και ξερόλες (δεν αναφέρομαι σε οπαδούς), που κρίνουν χωρίς να ξέρουν.

Αποδεικνύεται, ότι ο Νταμπίζας και ο Δώνης ήξεραν πολύ καλύτερα από όλους αυτούς. Ο τύπος μπαίνει στο γήπεδο και βλέπει την εστία σαν …βαρέλι. Μία επαφή και γκολ με τον ΠΑΣ, μία επαφή και γκολ με τον Παναιτωλικό με απίστευτη εκτέλεση . Και έπεται συνέχεια, αφού ακόμα δεν παίζει στο 100%. Ένα άλλο θέμα του αγώνα στο Αγρίνιο ήταν το ντεμπούτο του Κώστα Αποστολάκη, του γιου του Στράτου. Στην πόλη, που ανδρώθηκε ο πατέρας του το μικρό «τούρμπο» πέρασε ένα πρώτο ημίχρονο, που είχε τρακ, είχε άγχος , ήθελε να δείξει. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε άλλος παίκτης στο γήπεδο. Εκανε κτήμα του όλη την πλευρά , πήρε πρωτοβουλίες και αποκορύφωμα της πολύ καλής του εμφάνισης ήταν η σέντρα στον Μακέντα. Πιο πριν και συγκεκριμένα στο 69' πήγαμε 20 χρόνια πίσω.

Σέντρα Αποστολάκη από δεξιά , πλασέ του Δώνη και η μπάλα για λίγο δεν βρήκε στόχο. Τότε ήταν ο Στράτος και ο Γιώργος, τώρα είναι ο Κώστας και ο Χρήστος. Πως τα φέρνει η ζωή. Είχε και άλλη μία καλή σέντρα ο Αποστολάκης, που δεν βρήκε στόχο, διότι ο αμυντικός έδιωξε με τον ώμο και μία άλλη επέλαση από δεξιά , που ανάγκασε τον Ρότσα να πάρει κάρτα, για να μην τον αφήσει να φύγει μόνος του προς το τέρμα. Το ντεμπούτο του μικρού «τούρμπο»(έτσι φώναζαν τον Στράτο) άφησε υποσχέσεις και έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

Στο παιχνίδι στο Αγρίνιο να σταθώ στην σπουδαία απόδοση του Χατζηθεοδωρίδη μέχρι να βγει , στο μεστό παιχνίδι του Στάικου, που έχασε το πέναλτι , αλλά αυτά γίνονται και στις επεμβάσεις του Κότσαρη και του Οικονόμου , όταν χρειάστηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Κατά τα άλλα αυτή η ομάδα γίνεται, όλο και πιο γουστόζικη στον κόσμο του Παναθηναϊκού, που λατρεύει Δώνη, για την ομάδα, που παρουσιάζει , τους παίκτες και ανυπομονεί να δει το επόμενο παιχνίδι. Η ομάδα παίζει την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα και είναι εν δυνάμει στην κορυφή της βαθμολογίας και με το ενάμισι πόδι στην επόμενη φάση του κυπέλλου.


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved