Το νου σας στην ΟΜΑΔΑ του Δώνη και τα μωρά του!

Το νου σας στην ΟΜΑΔΑ του Δώνη και τα μωρά του!

Ο Παναθηναϊκός του Γιώργου Δώνη βγάζει γούστα στο γήπεδο και βλέπεις μία ομάδα, που πάνω από όλα δείχνει υγεία.

Έτσι το -6 σβήστηκε τις δύο πρώτες αγωνιστικές και φαντασθείτε πόσο πιο ωραίο θα ήταν για την ομάδα να βλέπει στο ταμπλό την πραγματική βαθμολογία και όχι αυτή, που έχει διαμορφωθεί εξαιτίας της διοίκησης Αλαφούζου. Ο Δώνης έχει φτιάξει με τα πιτσιρίκια και τους πιο έμπειρους μία ομάδα, που χαίρεσαι να την βλέπεις. Οι μικροί παίζουν λες και είναι έμπειροι. Χθες το σκορ ήταν 1-1 στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα δεν ήταν καλή, αλλά όσοι ήμασταν στο ΟΑΚΑ είχαμε την βεβαιότητα, ότι στο τέλος θα βρεθεί τρόπος να φθάσουμε στη νίκη.

Διότι πολύ απλά, τα παιδιά, που παίζουν γουστάρουν, έχουν δίψα και κίνητρο και πλάνο καλά δουλεμένο από τον Δώνη. Τρέχουν και σκάνε τον αντίπαλο. Αυτό έγινε και χθες. Και δεν είναι τυχαίο, ότι τα γκολ τα έβαλαν ο Μπουζούκης και ο Εμανουηλίδης και το πέναλτι το κέρδισε ο Χατζηγιοβάνης. Οι Ακαδημίες σε δράση με τον Μαυρομάτη να είναι εξαιρετικός στην άμυνα και τον Στάικο να ανεβάζει την απόδοσή του στο δεύτερο μέρος. Και τον Καμπετσή, που ήρθε το καλοκαίρι από την Ντόρτμουντ , να μπαίνει στο δεύτερο ημίχρονο και να βοηθάει πολύ αγωνιζόμενος σαν φορ, αφήνοντας πολλές ελπίδες με βάση αυτά, που έδειξε .

Ο κόσμος χαίρεται με αυτό, που βλέπει και χθες το έδειξε, αφού βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ περίπου 10.000 φίλοι της ομάδας και χειροκρότησαν στο τέλος τον Δώνη και τους παίκτες του. Και είναι βέβαιο, ότι στο επόμενο ματς θα είναι πιο πολλοί, διότι ο κόσμος βλέπει, ότι η ομάδα στο γήπεδο και δίνει ότι μπορεί, αλλά βλέπει ότι πολλά παιδιά από τις Ακαδημίες μπήκαν κατευθείαν στα βαθιά και τα καταφέρνουν μία χαρά.

Επειδή, λοιπόν, η ομάδα στο γήπεδο θα συνεχίσει να κάνει ωραία πράγματα και με την προσθήκη του φορ(έχει καθυστερήσει να έρθει) θα γίνει πιο ποιοτική , ο μόνος κίνδυνος να έρθουν τα πάνω-κάτω έρχεται από την διοίκηση. Το νου σας και σε αυτούς, που είναι τώρα και σε αυτούς, που έρχονται να μην αρχίσετε τις καθυστερήσεις στις πληρωμές, η να μην πειράξετε οποιοδήποτε μέλος αυτής της ομάδας, που δουλεύει στο Κορωπί. Και φυσικά το νου σας μην ξεπουλήσετε τα μωρά του Δώνη, όπως κάνατε με τόσους παίκτες τα τελευταία χρόνια, για να πληρωθεί μέρος των χρεών!


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved