Οι «Αγραβάνηδες» κάνουν… κακό στο μπάσκετ!

Οι «Αγραβάνηδες» κάνουν… κακό στο μπάσκετ!

Ο Γιάννης Κουβοπουλος γράφει για την αγωνιώδη προσπάθεια του παίκτη του Ολυμπιακού να μείνει στην… επιφάνεια και την χαώδη διαφορά μεταξύ των κόσμων του ΟΑΚΑ και του ΣΕΦ.

Κανονικά δεν θα πρέπει να μας κάνει εντύπωση… Ο Δημήτρης Αγραβάνης έχει αποδείξει την πάστα του τα προηγούμενα χρόνια. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να περνάνε απαρατήρητες τέτοιες συμπεριφορές και δεν θα πρέπει να μένουν ατιμώρητες από τον σύλλογο που εκπροσωπεί ο κάθε παίκτης.

Προτού, όμως, μπούμε στο… ψητό ας θυμηθούμε λίγο τι εστί Δημήτρης Αγραβάνης. Ο νεαρός παίκτης που μέχρι στιγμής δεν έχει πετύχει απολύτως τίποτα στην καριέρα του (και μάλιστα την έχει θέσει υπό αμφισβήτηση από πολύ νωρίς) έχει απασχολήσει την δημοσιότητα και την κοινή γνώμη μόνο για… λάθος λόγους. Από το βράδυ εκείνο που πήγε να παίξει ξύλο με τον Βασίλη Καββαδά στο 3 on 3 που διοργανώνει ο Γιώργος Πρίνετζης στην Σύρο, σε πανελλήνια μετάδοση, μέχρι τις διαδικτυακές επιθέσεις που έκανε στον ομοσπονδιακό τεχνικό γιατί δεν τον χρησιμοποιούσε, αλλά και τα τελευταία… χαΐρια του. Βγήκε που λέτε ο Δημήτρης Αγραβάνης να ασκήσει κριτική, να την πει και να την πέσει στον Ιωάννη Παπαπέτρου για την απόφασή του να πάει στον Παναθηναϊκό. Ποιος, ο Δημήτρης Αγραβάνης…

Και ειλικρινά, τι περίμενε…; Να μην πάρει απάντηση… Ο Παπαπέτρου βέβαια δείχνοντας την τεράστια διαφορά του χαρακτήρα του, αλλά και την παιδεία του και την… μόρφωσή του δεν απάντησε ποτέ. Χθες ρωτήθηκε και έδωσε αποστομωτική απάντηση. Και αντί ο Αγραβάνης να το λήξει εκεί και να καταλάβει τι μαλ…ία έχει κάνει το συνέχισε, εκθέτοντας ακόμα περισσότερο τον εαυτό του και αποδεικνύοντας το προφανές.

Προσπαθεί να σώσει το… τομάρι του

Ο παίκτης αυτός ενεργεί υπό το καθεστώς του φόβο και της… αμάθειας. Βλέπει ότι η καριέρα του δεν πάει όπως θα ήθελε και δείχνει αποφασισμένος να πουλήσει πολύ ακριβά το «μπασκετικό» του… τομάρι. Έβαλε την «ερυθρόλευκη» μπλούζα του, έβαλε το «ερυθρόλευκο» καπελάκι του και ζήτησε μετ επιτάσεως από τον Φορτούνη να τον… μορφώσει. Το τελευταίο του χαρτί είναι αυτό… Να πουλήσει οπαδιλίκι στους οπαδούς του Ολυμπιακού, μήπως και τον… σώσουν. Άλλωστε και με τον Μπόγρη το είδαμε αυτό στους περσινούς τελικούς. Όταν ο Έλληνας σέντερ ξέχασε τι σημαίνει fair play πάνω στην… τρέλα του και την έπεσε στον Λούκας Λεκαβίτσιους. Ο Μπόγρης την πήρε και την απάντησή και το μάθημά του με… μπασκετικό τρόπο. Πάνω στο παρκέ.

(Συμ)μόρφωση

Ο Αγραβάνης ζητάει να τον μορφώσουν… Ψάχνει την μόρφωση. Αυτό είναι θετικό. Άλλωστε όπως λένε οι ειδικοί το πρώτο βήμα που πρέπει να γίνει για να λυθεί ένα πρόβλημα είναι να… αναγνωριστεί. Και ο παίκτης του Ολυμπιακού με το χθεσινό του ποστάρισμα και την αγωνιώδη έκκληση προς των Κώστα Φορτούνη έδειξε πως ξέρει πολύ καλά το πρόβλημά του και ζητά… βοήθεια! Πάντως δεν χρειάζεται να ανησυχεί... Κάποιος θα βρεθεί να τον (συμ)μορφώσει…


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved